SIMPLE PRESENT X PRESENT CONTINUOUS

Size: px
Start display at page:

Download "SIMPLE PRESENT X PRESENT CONTINUOUS"

Transcription

1 SIMPLE PRESENT X PRESENT CONTINUOUS Exercício de revisão 1. Complete the sentences below with the Simple Present Tense or the Present Continuous Tense of the verbs in parentheses: a) Jane to learn how to swim every day. ( to try) b) They often in the club on weekends. ( to dance) c) She her mother every day. ( to kiss) d) The children in the park now. ( to play) e) At this moment I apples to make a pie. ( to cut) f) I always newspaper at the corner. ( to buy) g) The boy the bus to school at 10 o clock every day. ( to catch) h) We for school now. ( to leave) i) Ted and I in the park at present. ( to run) j) We never dinner after 8 o clock in the evening. ( to have) k) My friend in London now. ( to live) l) She usually her hair before going to sleep. ( to brush) m) Karen and I frequently our homework together. ( to do) n) Linda now. ( to study) o) We often out of town. ( to go) p) Terry seldom her tennis lesson. ( to enjoy) q) The girls now. ( to swim) r) Mr. Taylor his shop at 8 o clock every day. ( to open) 2. (UnB) Hello, Ann, What are you doing? I my books. a) were looking b) has been looking c) looks d) had looked e) am looking for Sabia que você já é capaz de resolver questões de vestibulares? Vamos tentar? 3. (FMU) Everybody waiting, because the American people working on the project. a) is / are b) are / are c) was / is

2 d) is / is e) are / is 4. (OSEC) Jane is an excellent student. At this moment she her lesson. a) studys b) is studied c) is studying d) studied e) has studying 5. John usually a drink before meals but now he a tomato juice. a) has, is having b) is having, has c) have, is having d) is having, have e) had, have 6. The children usually in the afternoon, but now they in the garden. a) studies, are playing b) are studying, play c) study, plays d) study, are playing e) studies, is playing 7. You can t see Bob because he now. a) rest b) was resting c) has rest d) is resting e) resting 8. Fernanda generally a sandwich for lunch but now she an apple. a) eat, is eating b) is eating, eats c) eats, is eating d) was eating, eats e) was eating, eat 9. Raphael usually a good book, but at the present moment he TV. a) had read, was watching b) reads, watch c) has read, has watched d) reads, is watching e) read, watched

3 10. He can t talk to us now because he a bath. a) has b) has having c) have d) having e) is having 11. Smith always to classes on time. a) is coming b) come c) had come d) comes e) cames 12. Usando-se corretamente os verbos to live e to have (present tense), a frase seguinte: Peter in Spain and a bride there. ficará correta se preenchida, respectivamente, por: a) lives have b) lived had c) live has d) lives had e) lives has 13. (UF-BA) Escolha a pergunta cuja resposta é: No, he isn t. a) Are the students cheating? b) Is Mary worrying about the future? c) Is Tom working in the lab? d) Is the lesson interesting? e) Does he know to enjoy his life? 14. (UF-PR) What? Peter and Alice. a) are Peter and Alice doing / is working / is cooking. b) Peter and Alice are doing / is working / is cooking. c) Do peter and Alice do / is working / is cooking. d) Is Peter and Alice doing / is working / is cooking. e) Peter and Alice s doing / works / cooks 15. (ITA-SP) John is a good student, so he to school every day. a) go

4 b) goes c) to go d) going e) come 16. (UFPB) We go to school on Sundays. a) aren t b) weren t c) wasn t d) didn t e) don t 17. (FMU-SP) My wife always too much. a) worry b) worries c) have worried d) is worrying e) worried 18. (UFPB) Beatty usually what she wants? a) Do / get b) Does / gets c) Does / get d) was / got e) is / got 19. Does she study with you? a) yes, he does b) yes, she is c) yes, she does d) yes, she was e) yes, she do 20. (UFPB) Don t disturb! My brothers hard now. a) is working b) was working c) been working d) were working e) are working 21. (FUVEST-SP) At present he for a big company. a) work b) works

5 c) is working d) working e) are working 22. (UFS Carlos-SP) He the Times now, but on Sundays he The Observer. a) is reading / reads b) read / reads c) reads / read d) to read / is reading e) are reading / reads 23 (UFPA) What are Edward and Alice? Edward is his homework and Alice is a cake. a) doing / doing / making b) doing / making / making c) making / doing / doing d) making / making / making e) doing / doing / doing RESPOSTAS 1. a) tries b) dance c) kisses d) play e) am cutting f) buy g) catches h) are leaving i) are running j) have k) is living l) brushes m) do n) is studying o) go p) enjoys q) are swimming r) opens 2. E 3. A 4. C 5. A 6. D 7. D 8. C 9. D 10. E 11. D 12. E 13. C 14. A 15. B 16. E 17. B 18. C 19. C 20. E 21. C 22. A 23. A God bless you!!! Be happy!!!

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping.

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping. Inglés. 5Primaria PRESENT CONTINUOUS Affirmative Negative Interrogative I am (I m) playing. You are (you re) eating He is (He s) reading. She is (She s) sleeping. It is (It s) running. We are (we re) speaking.

More information

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping.

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping. Nombre: PRESENT CONTINOUS Affirmative Negative Interrogative I am (I m) playing. You are (you re) eating He is (He s) reading. She is (She s) sleeping. It is (It s) running. We are (we re) speaking. You

More information

Nombre: SIMPLE PRESENT AFFIRMATIVE. Subjet + verb (3 sing +s, or es) NEGATIVE. Subjet + do/does + not+ verb INTERROGATIVE. Do /Does + Subjet + verb?

Nombre: SIMPLE PRESENT AFFIRMATIVE. Subjet + verb (3 sing +s, or es) NEGATIVE. Subjet + do/does + not+ verb INTERROGATIVE. Do /Does + Subjet + verb? SIMPLE PRESENT Affirmative Negative Interrogative I play. You eat. He reads. She sleeps. It runs. We speak. You work. They study. I don t play. You don t eat. He doesn t read. She doesn t sleep. It doesn

More information

BATERIA DE EXERCÍCIOS - LÍNGUA INGLESA CHARLIE CHAPLIN

BATERIA DE EXERCÍCIOS - LÍNGUA INGLESA CHARLIE CHAPLIN Nome: nº Professor(a): Ano: 7º Turma: Data: / /2013 Desconto Ortográfico: Sem limite para crescer BATERIA DE EXERCÍCIOS - LÍNGUA INGLESA 3º Trimestre 1- Read the text : CHARLIE CHAPLIN Charles Spencer

More information

En la forma afirmativa del presente simple, la tercera persona del singular añade una s, aunque hay que tener en cuenta algunas consideraciones:

En la forma afirmativa del presente simple, la tercera persona del singular añade una s, aunque hay que tener en cuenta algunas consideraciones: 2º COC-D GRAMMAR PRESENT SIMPLE - AFFIRMATIVE SENTENCES El Presente Simple de los verbos en inglés (excepto to be ) utiliza la misma forma del infinitivo para todas las personas, con la excepción de la

More information

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping.

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping. PRESENT CONTINUOUS Affirmative Negative Interrogative I am (I m) playing. You are (you re) eating He is (He s) reading. She is (She s) sleeping. It is (It s) running. We are (we re) speaking. You are (you

More information

EXERCÍCIOS RESOLVIDOS DE INGLÊS

EXERCÍCIOS RESOLVIDOS DE INGLÊS EXERCÍCIOS RESOLVIDOS DE INGLÊS 01) (Mackenzie - SP). Rhine is.. longest river in. Germany. a) f - a - f b) f - the - f c) The - the - f d) f - the - the e) The - the - the 02) (U. Mackenzie - SP) "..

More information

Identifique a oração que está no Simple Future Tense :

Identifique a oração que está no Simple Future Tense : SIMPLE PAST REGULAR AND IRREGULAR VERBS AFIRMATIVE NEGATIVE AND INTERROGATIVE FORMS Questão (1) - Peter wins the game and begins to cry. A forma CORRETA no passado dos verbos sublinhados é: a) won - began

More information

1. The landlord just rented the apartment when I got there.

1. The landlord just rented the apartment when I got there. 1. Mehmet already left when you arrived. a. be b. had c. just d was 1. I working until you came. a. am b. will be c. had been d. won t 1. The landlord just rented the apartment when I got there. a. almost

More information

Past Simple (regular verbs)

Past Simple (regular verbs) Past Simple (regular verbs) Write the Past Simple form of the verbs below in the correct column. repeat worry finish start phone call miss enjoy visit marry listen cry play hate wash climb live arrive

More information

1 Time. 5 Answer the questions about yourself. Lesson 1: Time in your life. Listening 1

1 Time. 5 Answer the questions about yourself. Lesson 1: Time in your life. Listening 1 Time Listening Lesson : Time in your life. Listen to the information about Linda and Huseyin. Are the sentences true or false? True False Linda likes the early morning. She usually checks her emails when

More information

EXERCÍCIOS DE LÍNGUA INGLESA RECUPERAÇÃO FINAL 9º ANO PROFª. IRINÉIA ZEQUINE

EXERCÍCIOS DE LÍNGUA INGLESA RECUPERAÇÃO FINAL 9º ANO PROFª. IRINÉIA ZEQUINE EXERCÍCIOS DE LÍNGUA INGLESA RECUPERAÇÃO FINAL 9º ANO PROFª. IRINÉIA ZEQUINE 1) Complete the following text using the correct relative pronoun and then identify the person the text is talking about. Use

More information

1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew. 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually

1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew. 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually Test 2A 1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew 2 When I got... I had a bath. A home B at home C to home 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually C usually

More information

Present Perfect Progressive (Present Perfect Continuous)

Present Perfect Progressive (Present Perfect Continuous) (Present Perfect Continuous) Read the situations below and write a sentence using the present perfect progressive tense to say how long the situation has been happening. For & Since Ex. The baby is crying.

More information

Cambridge ESOL Entry 1 Certificate in ESOL Skills for Life

Cambridge ESOL Entry 1 Certificate in ESOL Skills for Life Centre Number Candidate Number Candidate Name UNIVERSITY OF CAMBRIDGE ESOL EXAMINATIONS English for Speakers of Other Languages Cambridge ESOL Entry 1 Certificate in ESOL Skills for Life [Reading] 0781

More information

www inglesemilano.it IngleseMilano.it Example ESL English Test - Level A1 Elementary Test 1 - Page 1 A1 MOCK EXAMINATION

www inglesemilano.it IngleseMilano.it Example ESL English Test - Level A1 Elementary Test 1 - Page 1 A1 MOCK EXAMINATION A1 MOCK EXAMINATION Choose the correct alternative to complete the sentences. 1. Tony.. up early on Sunday mornings. a) is get sometimes b) sometimes get c) sometimes gets 2. At the moment he.. a) is sleeping

More information

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping.

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping. PRESENT CONTINUOUS Affirmative Negative Interrogative I am (I m) playing. You are (you re) eating He is (He s) reading. She is (She s) sleeping. It is (It s) running. We are (we re) speaking. You are (you

More information

- ENGLISH TEST - BEGINNER 100 QUESTIONS

- ENGLISH TEST - BEGINNER 100 QUESTIONS Exercise 1: Tick (P) the suitable answer. - ENGLISH TEST - 1. Do you work on Saturdays? A Yes, I work B Yes, I do C Yes, I am 2. How old are you? A No, I'm not B I'm 35 C I'm a waiter 3. Do you have a

More information

SALE TODAY All toys half price

SALE TODAY All toys half price Name: Class: Date: KET Practice PET TestPractice Reading Test and Reading Writing KET PET Part 1 Questions 1 5 Which notice (A H) says this (1 5)? For Questions 1 5 mark the correct letter A H on your

More information

Presente Continuo con idea de futuro

Presente Continuo con idea de futuro Tema 10 Presente Continuo con idea de futuro Usaremos el presente continuo con valor de futuro para planes que ya se han organizado o planes fijos. Esto es muy importante para que puedas distinguirlo del

More information

Getting together. Present simple 1. New Year in Vietnam. Reading: Everybody s birthday. Word focus: Special occasions

Getting together. Present simple 1. New Year in Vietnam. Reading: Everybody s birthday. Word focus: Special occasions 2 A Present simple 1 B Present simple: questions C Communication strategies Showing interest D Interaction Are you a people person? Getting together Present simple 1 Word focus: Special occasions 1 Work

More information

BATERIA DE EXERCÍCIOS - LÍNGUA INGLESA

BATERIA DE EXERCÍCIOS - LÍNGUA INGLESA Nome: nº Professor(a): Ano: 6º Turma: Data: / /2013 Desconto Ortográfico: Sem limite para crescer BATERIA DE EXERCÍCIOS - LÍNGUA INGLESA 3º Trimestre 1) Read the email and answer the questions. From: jessy@hotmail.com.us

More information

Simple Present Tense. Simple Present Tense in the Negative. Grammar Practice Worksheets

Simple Present Tense. Simple Present Tense in the Negative. Grammar Practice Worksheets Simple Present Tense Choose the correct verb from the list below to complete the following sentences. Use the correct form of the simple present tense. fix stand speak drink eat do wear have wash make

More information

ESERCIZI ESTIVI PER IL SUPERAMENTO DEL DEBITO CLASSI PRIME a.s. 2013/14

ESERCIZI ESTIVI PER IL SUPERAMENTO DEL DEBITO CLASSI PRIME a.s. 2013/14 ESERCIZI ESTIVI PER IL SUPERAMENTO DEL DEBITO CLASSI PRIME a.s. 2013/14 LINGUA E CIVILTA INGLESE Completa le frasi inserendo il verbo tra parentesi nella forma corretta. Usa la forma affermativa. 1. I

More information

ENGLISH GRAMMAR Elementary

ENGLISH GRAMMAR Elementary ENGLISH GRAMMAR Elementary A cura di NADIA TOSI Centro IDA ITE Enrico Tosi Busto Arsizio CONTENTS DEFINITE ARTICLES 3 INDEFINITE ARTICLES 3 PERSONAL PRONOUNS SUBJECTS 4 PLURALS. 5 POSSESSIVE ADJECTIVES

More information

Present continuous tense

Present continuous tense Present continuous tense For actions happening now. When we want to talk about an action that is happening now or at this time (and is unfinished), we use the present continuous tense. We also use this

More information

English -GRAMMAR AND READING ACTIVITIES- 6th Level San José SSCC School Seville- MARCH MY BIRTHDAY STUDYING MONTH WATCHING ARE TEST YES DOING

English -GRAMMAR AND READING ACTIVITIES- 6th Level San José SSCC School Seville- MARCH MY BIRTHDAY STUDYING MONTH WATCHING ARE TEST YES DOING Name: A) Write a short composition about your daily routine using present simple and frequency adverbs. You can use the previous text ( My Daily Routine )as a model to do your work. A) COMPLETE THE CONVERSATION:

More information

Scuola Primaria Statale Don Milani. Classe IV A. (Anno Scolastico 2013/2014)

Scuola Primaria Statale Don Milani. Classe IV A. (Anno Scolastico 2013/2014) Scuola Primaria Statale Don Milani Classe IV A (Anno Scolastico 2013/2014) PRESENT CONTINUOUS: USE and FORM PRESENT CONTINUOUS: USE -Read. Hi! I'm the Present continuous guy. I'm here to tell you what

More information

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Wallaby Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Wallaby Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado Testi_Kang_10ENG.qxp 8-01-2010 22:38 Pagina 10 Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado Choose the correct

More information

Past Simple & Past Continuous. Exercises

Past Simple & Past Continuous. Exercises Past Simple & Past Continuous Exercises The following document is a brief description and a series of exercises for practicing the past simple and the past continuous in order to improve your knowledge

More information

A) COMPLETE THE SENTENCES WITH THE VERBS BELOW IN THE CORRECT FORM. (10x1)

A) COMPLETE THE SENTENCES WITH THE VERBS BELOW IN THE CORRECT FORM. (10x1) NAME: CLASS: DATE:../12/2010 NUMBER: A) COMPLETE THE SENTENCES WITH THE VERBS BELOW IN THE CORRECT FORM. (10x1) arrive - finish - go - have - leave - start - watch - work Mr Parker (1)... breakfast at

More information

2014-2015 SUPPLEMENTARY MATERIAL (New Language Leader Elementary Unit 2) B / C LEVEL TEACHERS COPY

2014-2015 SUPPLEMENTARY MATERIAL (New Language Leader Elementary Unit 2) B / C LEVEL TEACHERS COPY GRAMMAR A. Complete the sentences with the correct form of the verbs in brackets. 1. My mother LIVES in Paris because she LIKES cities. (live, like) 2. Rudy DOESN T E-MAIL me but he PHONES me every week.

More information

Simple present/present continuous

Simple present/present continuous Grammar explanations PROGRESS 4 Unit 1 Simple present/present continuous Here are some more ways we use the simple present: 1 To give instructions/directions First, you boil some water and then you add

More information

3. Write the full forms. I m Laura... He s my brother... She isn t at home... It s your seat... What s that book called?... They re friends...

3. Write the full forms. I m Laura... He s my brother... She isn t at home... It s your seat... What s that book called?... They re friends... SIMPLE PRESENT verb to be 1. Write am, is or are: Hi! I... Peter and this... Emma. She... my sister. We... brother and sister. I... eleven and she... ten. We... from Salford. Salford... near Manchester.

More information

Professor (a): Alessandra Rezende Aluno (a): Ano: 9º Data: / / 2015.

Professor (a): Alessandra Rezende Aluno (a): Ano: 9º Data: / / 2015. Ensino Fundamental II Unidade São Judas Professor (a): Alessandra Rezende Aluno (a): Ano: 9º Data: / / 2015. LISTA DE LÍNGUA INGLESA Read the text and answer. The Earth The surface of the Earth is covered

More information

Questions in the Simple Present Tense (Auxiliary Verbs Do/Does)

Questions in the Simple Present Tense (Auxiliary Verbs Do/Does) Questions in the Simple Present Tense (Auxiliary Verbs Do/Does) Fill in the blanks with the correct auxiliary verb, do or does. 1. Where Betty live? 2. How often you go to the dentist? 3. When the class

More information

Kaufmännische Berufsmatura im Kanton Zürich Aufnahmeprüfung 2009 Englisch Serie 1 K E Y - K E Y - K E Y 100 MARKS

Kaufmännische Berufsmatura im Kanton Zürich Aufnahmeprüfung 2009 Englisch Serie 1 K E Y - K E Y - K E Y 100 MARKS K E Y - K E Y - K E Y 100 MARKS TASK 1 (City residents share part-time wheels) (two marks) T F DS T F DS T F DS 1. 0 0 5. 0 0 9. 0 0 2. 0 0 6. 0 0 10. 0 0 3. 0 0 7. 0 0 4. 0 0 8. 0 0 20 marks TASK 2 (A

More information

NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSION

NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSION NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSION A1 Read the text below Tammy Roddick is 15 years old. She is a professional tennis player. She is from Omaha, Nebraska, in the United States of America. She has

More information

Scuola Primaria Statale Don Milani. Classe IV A. (Anno Scolastico 2013/2014)

Scuola Primaria Statale Don Milani. Classe IV A. (Anno Scolastico 2013/2014) Scuola Primaria Statale Don Milani Classe IV A (Anno Scolastico 2013/2014 THE TIME and DAILY ROUTINE WHAT TIME DO YOU? Remember: DAILY ROUTINE -Listen to the words, repeat and memorize them! http://www.letshavefunwithenglish.com/vocabulary/routine/vocabulary.htmll

More information

Colégio SOTER - Caderno de Atividades - 8º Ano - Inglês - 1º e 2º Bimestre

Colégio SOTER - Caderno de Atividades - 8º Ano - Inglês - 1º e 2º Bimestre 1 Colégio SOTER - Caderno de Atividades - 8º Ano - Inglês - 1º e 2º Bimestre 2 3 Colégio SOTER - Caderno de Atividades - 8º Ano - Inglês - 1º e 2º Bimestre 4 5 6 Colégio SOTER - Caderno de Atividades -

More information

Nombre: Today is Monday. Yesterday was. Tomorrow will be. Today is Friday. Yesterday was. Tomorrow will be. Today is Wednesday.

Nombre: Today is Monday. Yesterday was. Tomorrow will be. Today is Friday. Yesterday was. Tomorrow will be. Today is Wednesday. Nombre: Days of the week. Read and complete. Today is Monday. Yesterday was Tomorrow will be. Today is Friday. Yesterday was Tomorrow will be. Today is Wednesday. Yesterday was Tomorrow will be. Today

More information

KEY ENGLISH TEST for Schools

KEY ENGLISH TEST for Schools KEY ENGLISH TEST for Schools PAPER 1 Reading and Writing Sample Paper Time 1 hour 10 minutes INSTRUCTIONS TO CANDIDATES Do not open this question paper until you are told to do so. Write your name, Centre

More information

REPORTED SPEECH. Reported speech is used to retell or report what other person has actually said. It is a very usual function in everyday language.

REPORTED SPEECH. Reported speech is used to retell or report what other person has actually said. It is a very usual function in everyday language. REPORTED SPEECH USE Reported speech is used to retell or report what other person has actually said. It is a very usual function in everyday language. STRUCTURE Formal aspects We can find different ways

More information

A) Complete the sentences with SIMPLE PRESENT or PRESENT CONTINUOUS.

A) Complete the sentences with SIMPLE PRESENT or PRESENT CONTINUOUS. ŠESTI RAZRED A) Complete the sentences with SIMPLE PRESENT or PRESENT CONTINUOUS. 1. Susan usually. (go) to school by bus, but now she.. (go) to school by train. 2. Mary often.. (read) in bed, but today

More information

Nombre: Today is Monday. Yesterday was. Tomorrow will be. Today is Friday. Yesterday was. Tomorrow will be. Today is Wednesday.

Nombre: Today is Monday. Yesterday was. Tomorrow will be. Today is Friday. Yesterday was. Tomorrow will be. Today is Wednesday. Nombre: Days of the week. Read and write. Today is Monday. Yesterday was Tomorrow will be. Today is Friday. Yesterday was Tomorrow will be. Today is Wednesday. Yesterday was Tomorrow will be. Today is

More information

Avverbi di frequenza 20.1

Avverbi di frequenza 20.1 Avverbi di frequenza 20.1 Fill in the gaps with the frequency adverb, from the less frequent to the most frequent.always,ever,often,hardly ever,sometimes,usually,seldom es I.. watch television in the evening.

More information

VERBS (2) Tenses (02) Present Continuous (4)

VERBS (2) Tenses (02) Present Continuous (4) VERBS (2) Tenses (02) Present Continuous (4) The Present Continuous: in context 2 min What is the present continuous or present progressive? He is relaxing. They are planting a tree. The Present Continuous:

More information

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Joey Per studenti della classe quinta della Scuola Primaria

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Joey Per studenti della classe quinta della Scuola Primaria Testi_Kang_10ENG.qxp 8-01-2010 22:38 Pagina 5 Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Per studenti della classe quinta della Scuola Primaria Choose the correct alternative

More information

Activate! B1 Extra Grammar Tests Test 1

Activate! B1 Extra Grammar Tests Test 1 1. Choose the word or phrase (A, B, C, or D) that best completes the sentence. 1 Kevin because he s late for his class. A is running B runs C run D are running 2 They in the garden at the moment. A work

More information

2 Complete the crossword. B O 6 R A 7. 4 You do ballet here. 1 You study chemistry 5 You borrow books and biology here. from here.

2 Complete the crossword. B O 6 R A 7. 4 You do ballet here. 1 You study chemistry 5 You borrow books and biology here. from here. Module 1 Schools Ge Ready Vocabulary: School Facilities 1 Find the missing words and complete the sentences. 1 2 3 roomlaboratorystudioroompitchcourtspool I love painting and drawing, so I m always in

More information

EXERCICIS DE PRESENT SIMPLE I PRESENT CONTINU. Preparat per: Maria Tarragó. 3 ESO... : pàgines 1 a 4 1 BATX... : pàgines 5 a 8

EXERCICIS DE PRESENT SIMPLE I PRESENT CONTINU. Preparat per: Maria Tarragó. 3 ESO... : pàgines 1 a 4 1 BATX... : pàgines 5 a 8 EXERCICIS DE PRESENT SIMPLE I PRESENT CONTINU Preparat per: Maria Tarragó 3 ESO... : pàgines 1 a 4 1 BATX... : pàgines 5 a 8 EXERCISES ON THE PRESENT TENSES. Name Group: A) PRESENT SIMPLE A. Write the

More information

1. OBJETIVO Sanar dificuldades apresentadas durante o ano letivo e recuperar os prérequisitos básicos para aprendizagem do ano seguinte.

1. OBJETIVO Sanar dificuldades apresentadas durante o ano letivo e recuperar os prérequisitos básicos para aprendizagem do ano seguinte. ESCOLA ESTADUAL DR JOSÉ MARQUES DE OLIVEIRA PLANO INDIVIDUAL DE ESTUDO ANO 2013 PROFESSOR (a) Sirlem M. Benigno DISCIPLINA Inglês ALUNO (a) SÉRIE 8º ano 1. OBJETIVO Sanar dificuldades apresentadas durante

More information

The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde

The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde Step Three B1.2 READING & TRAINING Robert Louis Stevenson The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde audio CD PART TWO The Search for Mr Hyde Mr Utterson was unhappy after his walk with Richard Enfield.

More information

FILE 1 FILE 2. english file PRE-INTERMEDIATE third edition Entry Checker answer key. a 1 Our 2 My 3 your 4 its 5 your 6 My 7 our 8 His 9 their 10 her

FILE 1 FILE 2. english file PRE-INTERMEDIATE third edition Entry Checker answer key. a 1 Our 2 My 3 your 4 its 5 your 6 My 7 our 8 His 9 their 10 her English File Pre-Intermediate third edition Entry Checker answer key FILE 1 1A a 1 are 2 am 3 are 4 is 5 are 6 is 7 are 8 are 9 is 10 am b 1 I m 2 You re 3 It s 4 They re c 1 We re 2 It s 3 He s 4 You

More information

Sample questions (Changing sentences)

Sample questions (Changing sentences) Sample questions (Changing sentences) Complete the second sentence so that it means the same as the first. Use no more than 3 words. 1. Do you play basketball well? Are you a player? 2. Does art interest

More information

IngleseMilano.it Example ESL English Test - Level A1 Elementary. Test 3 - Page 1

IngleseMilano.it Example ESL English Test - Level A1 Elementary. Test 3 - Page 1 A1 MOCK EXAMINATION SECTION I Choose the correct alternatives to complete the sentences. 1. Where for a holiday next summer? a) do you like going b) would you to go c) would you like to go 2. Look at that

More information

1 Read the sentences. Then write the names to complete the family tree.

1 Read the sentences. Then write the names to complete the family tree. TAREA DE SEPTIEMBRE UNIT VOCABULARY º ESO Read the sentences. Then write the names to complete the family tree.. I am Barbara. Patty is my sister. 2. We have got a brother. His name is Sam. 3. Our father

More information

Conditional Sentences Third Condition (Past Time - Unreal/ Contrary to Fact)

Conditional Sentences Third Condition (Past Time - Unreal/ Contrary to Fact) Conditional Sentences Third Condition (Past Time - Unreal/ Contrary to Fact) Complete the following sentences using the correct form of the verbs provided. Ex. Annie failed her history test, but if she

More information

Wallaby Choose the correct answer (Scegli la risposta giusta)

Wallaby Choose the correct answer (Scegli la risposta giusta) Baby_Kang_07.qxp 16-04-2007 12:17 Pagina 10 Kangourou Italia - British Institutes Gara del 20 marzo 2007 Categoria Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado Choose the correct

More information

1 TIME TOPIC TALK VOCABULARY MODULE. 7 a.m. the weekend. the morning the afternoon. Wednesday Sunday morning. in Exercise 1.

1 TIME TOPIC TALK VOCABULARY MODULE. 7 a.m. the weekend. the morning the afternoon. Wednesday Sunday morning. in Exercise 1. MODULE 1 TIME TOPIC TALK VOCABULARY 1 Complete the table with at, in or on. 6 Complete the text. on Wednesday Sunday morning 7 a.m. the weekend the morning the afternoon 2 Add more time expressions to

More information

Unit 18: Present Perfect Tense vs. Past Tense

Unit 18: Present Perfect Tense vs. Past Tense Unit 18: Present Perfect Tense vs. Past Tense THE PROBLEMS She has lived there last year. They didn t call yet. Exercise 1: 1) Circle the verbs (auxiliary verbs, main verbs and past participles). 2) Write

More information

Young Learners English

Young Learners English University of Cambridge ESOL Examinations Young Learners English Movers Information for Candidates Information for candidates YLE Movers Dear Parent Thank you for encouraging your child to learn English

More information

Matéria: Inglês Assunto: Verbos modais Prof. Rafael Dupont

Matéria: Inglês Assunto: Verbos modais Prof. Rafael Dupont Matéria: Inglês Assunto: Verbos modais Prof. Rafael Dupont Inglês Verbos modais Os verbos can, could, should, may, etc são chamados verbos modais auxiliares. Eles sempre aparecem antes de outros verbos

More information

A1 Level 2. Weekends are really fun! Servicio Nacional de Aprendizaje - SENA. Reservados todos los derechos 2013.

A1 Level 2. Weekends are really fun! Servicio Nacional de Aprendizaje - SENA. Reservados todos los derechos 2013. A1 Level 2 Weekends are really fun! Servicio Nacional de Aprendizaje - SENA. Reservados todos los derechos 2013. My name is Tim Robinson. It s time to learn how to express past events, so let s check how

More information

ENGLESKI U TURIZMU B1 additional grammar exercises PRESENT SIMPLE / PRESENT CONTINUOUS

ENGLESKI U TURIZMU B1 additional grammar exercises PRESENT SIMPLE / PRESENT CONTINUOUS ENGLESKI U TURIZMU B1 additional grammar exercises PRESENT SIMPLE / PRESENT CONTINUOUS 1. Write DON T, DOESN T, ISN T, AREN T or AM NOT in the blank space in each sentence: a. He isn t listening to the

More information

Chapter. The Weekend

Chapter. The Weekend Chapter 3 The Weekend T he weekend begins on Friday night and ends on Sunday night. Our weekend lives are usually different from our weekday lives. We may relax and have fun. We may also work at weekend

More information

LIFE SKILLS. Learn to manage your time. A Read these sayings about time. With a partner, discuss what you think each one means. Time waits for no man.

LIFE SKILLS. Learn to manage your time. A Read these sayings about time. With a partner, discuss what you think each one means. Time waits for no man. Unit 4 Day in, day out In this unit you learn language to talk about time and routines listen to an interview about daily routines listening for specific information learn to use subjects correctly in

More information

3a Order the words to make questions. b Check your answers. c Practise saying the questions.

3a Order the words to make questions. b Check your answers. c Practise saying the questions. 3 Home sweet home Language focus there is / there are Jane is looking for a new flat. Look at her list of things in the area and complete the sentences with there s, there isn t, there are or there aren

More information

1. Use Present Continuous or Present Simple. 1. I (to read) now. I (to read) every day. 2. He (to sleep) now. He (to sleep) every night. 3.

1. Use Present Continuous or Present Simple. 1. I (to read) now. I (to read) every day. 2. He (to sleep) now. He (to sleep) every night. 3. 1. Use Present Continuous or Present Simple. 1. I (to read) now. I (to read) every day. 2. He (to sleep) now. He (to sleep) every night. 3. We (to drink) tea now. We (to drink) tea every morning. 4. They

More information

Review Handout: Azar: Basic English Grammar, 3rd ed., Charts 3-1, 3-9, 3-11, 4-1, 8-1, 8-4, 9-3, 10-3,10-8, 9-12 VERB TENSES

Review Handout: Azar: Basic English Grammar, 3rd ed., Charts 3-1, 3-9, 3-11, 4-1, 8-1, 8-4, 9-3, 10-3,10-8, 9-12 VERB TENSES SIMPLE PRESENT: VERB TENSES Usage: use simple present for facts (always true, never change) and habits (everyday life, actions that we usually do or don t do) simple present is often used words like these:

More information

Exercise on Past Perfect Simple. Exercise on Present Perfect Simple. Exercise on Present Perfect Progressive

Exercise on Past Perfect Simple. Exercise on Present Perfect Simple. Exercise on Present Perfect Progressive Exercise on Present Perfect Simple Put the verbs into the correct form (present perfect simple). 1. I (not / work) today. 2. We (buy) a new lamp. 3. We (not / plan) our holiday yet. 4. Where (be / you)?

More information

END OF YEAR TEST EYT LISTENING. 1 Listen and complete the fact card in full sentences. 2 Listen and answer the questions. Name: Age: Date: Presents:

END OF YEAR TEST EYT LISTENING. 1 Listen and complete the fact card in full sentences. 2 Listen and answer the questions. Name: Age: Date: Presents: Result: / 100 points LISTENING Result: / 20 points / 10 points 17 1 Listen and complete the fact card in full sentences. Name: Age: Date: Presents: Friends: Place to celebrate: Time of day: Food: Dessert:

More information

1.- Complete the stories. Use Simple Present and Present Progressive. 2. Complete the sentences with the past simple form of the verbs.

1.- Complete the stories. Use Simple Present and Present Progressive. 2. Complete the sentences with the past simple form of the verbs. TEMARIOS DE INGLES PARA EXAMENES REMEDIALES, CON EJERCICIOS 1ero. BACHILLERATO CHARLIE, ECHO, FOXTROP Y DELTA Enero 28, 2016 English teacher : Mgtr María Auxiliadora León B. VOCABULARY : UNITS 4 TO 7 GRAMMAR

More information

1. What do they do? Write the sentences from the box into the correct columns.

1. What do they do? Write the sentences from the box into the correct columns. Present simple positive 1. What do they do? Write the sentences from the box into the correct columns. He wears a uniform. She works in a clothes shop. He gets up very early and goes to the market. She

More information

Quick and Handy Grammar Review: Adverb Clauses 2. Time words and phrases chart 2-3

Quick and Handy Grammar Review: Adverb Clauses 2. Time words and phrases chart 2-3 Table of Contents Quick and Handy Grammar Review: Adverb Clauses 2 Time words and phrases chart 2-3 Exercise 1: Error Correction. Correct the errors in the sentences. 4 Exercise 2: Insert the correct adverb

More information

Diagnostiskt test. inför Engelska. på grundläggande nivå. Trollhättan Vänersborg VUX12

Diagnostiskt test. inför Engelska. på grundläggande nivå. Trollhättan Vänersborg VUX12 Diagnostiskt test inför Engelska på grundläggande nivå Trollhättan Vänersborg VUX12 A What is the opposite (motsatsen)? 1 boy 2 husband 3 parents 4 always 5 cold 6 love B Try to find the correct word.

More information

Entry test. 3 1 Eva lives in Barcelona. If the weather is. 1 1 Nick has to the park. 2 1 Millions of bars of chocolate

Entry test. 3 1 Eva lives in Barcelona. If the weather is. 1 1 Nick has to the park. 2 1 Millions of bars of chocolate Entry test Tick the correct answers 1 1 Nick has to the park. a gone b going c went 2 The football match hasn t finished. a just b already c yet 3 Jenny s hair is wet. She s washed it. a never b yet c

More information

- DEMONSTRATIVE ADJECTIVES (WHAT S THIS / WHO S THAT)

- DEMONSTRATIVE ADJECTIVES (WHAT S THIS / WHO S THAT) 9 TH GRADE ENGLISH DOSSIER EJE 1: HI, I M PETER - TO BE VERB (PERSONAL INFORMATION) - DEMONSTRATIVE ADJECTIVES (WHAT S THIS / WHO S THAT) - POSSESSIVE ADJECTIVES (MY, YOUR, HIS, HER ) I. VERB TO BE I m

More information

PRONOUNS (4) Personal Pronouns, Object Pronouns, Reflexive Pronouns (02)

PRONOUNS (4) Personal Pronouns, Object Pronouns, Reflexive Pronouns (02) PRONOUNS (4) Personal Pronouns, Object Pronouns, Reflexive Pronouns (02) In context 3 min What is a personal pronoun? Laura is happy She is happy This fish is yellow It is yellow The boy sells lemonade

More information

Flyers Reading & Writing

Flyers Reading & Writing Page 48 Flyers Cambridge Young Learners English Tests Blank Page 2 Part 1 10 questions Look and read. Choose the correct words and write them on the lines. There is one example. a fridge an apartment cupboards

More information

Kaufmännische Berufsmatura im Kanton Zürich Aufnahmeprüfung 2009 Englisch Serie 2 K E Y - K E Y - K E Y 100 MARKS

Kaufmännische Berufsmatura im Kanton Zürich Aufnahmeprüfung 2009 Englisch Serie 2 K E Y - K E Y - K E Y 100 MARKS K E Y - K E Y - K E Y 100 MARKS TASK 1 ( Jamaica appoints whizz kid to top job ) (two marks) T F DS T F DS T F DS 1. 0 0 5. 0 0 9. 0 0 2. 0 0 6. 0 0 10. 0 0 3. 0 0 7. 0 0 4. 0 0 8. 0 0 20 marks TASK 2

More information

Reading. Re d on Power up. Skill. Sum up. Spe k up 4 D. You use a digital camera.

Reading. Re d on Power up. Skill. Sum up. Spe k up 4 D. You use a digital camera. 03 We school Reading Re d on Power up 1 music 3 Match the school subjects with the photos. computer studies geography history maths science A B Read the article on page 27 about a school in Northern Ireland.

More information

BBC LEARNING ENGLISH 6 Minute Grammar Past perfect continuous

BBC LEARNING ENGLISH 6 Minute Grammar Past perfect continuous BBC LEARNING ENGLISH 6 Minute Grammar Past perfect continuous This is not a word-for-word transcript Hello and welcome to 6 Minute Grammar with me,. And me,. Today, we're talking about the past perfect

More information

Verb To Be Past Tense Affirmative and Negative

Verb To Be Past Tense Affirmative and Negative Verb To Be Past Tense Affirmative and Negative A. Put the correct form of the verb to be (was/were) in the past tense in the following sentences. 1. Judy sick yesterday. 2. We in the same class last year.

More information

ARQUIDIOCESIS DE CALI FUNDACIÓN EDUCATIVA SANTA ISABEL DE HUNGRIA FUNDACIÓN EDUCATIVA ALBERTO URIBE URDANETA COORDINACIÓN AREA DE INGLÉS

ARQUIDIOCESIS DE CALI FUNDACIÓN EDUCATIVA SANTA ISABEL DE HUNGRIA FUNDACIÓN EDUCATIVA ALBERTO URIBE URDANETA COORDINACIÓN AREA DE INGLÉS ARQUIDIOCESIS DE CALI FUNDACIÓN EDUCATIVA SANTA ISABEL DE HUNGRIA FUNDACIÓN EDUCATIVA ALBERTO URIBE URDANETA COORDINACIÓN AREA DE INGLÉS FUNDACIONES EDUCATIVAS ARQUIDIOCESANAS CALI, EQUIPO COORDINACIÓN

More information

INSTITUCIÓN EDUCATIVA SANTIAGO APÓSTOL

INSTITUCIÓN EDUCATIVA SANTIAGO APÓSTOL Resolución de Aprobación No 04344 del 18 de Noviembre 20 Present Perfect exercises - regular verbs The Present Perfect: have/has + Past Participle I have listened to the song. (Present Perfect, 1. person

More information

Roteiro de estudos para avaliação trimestral. O conteúdo da prova trimestral do segundo trimestre é:

Roteiro de estudos para avaliação trimestral. O conteúdo da prova trimestral do segundo trimestre é: Roteiro de Estudos English 6 th grade group 2 June 2015 Teacher: Ameli Roteiro de estudos para avaliação trimestral O conteúdo da prova trimestral do segundo trimestre é: Vocabulary: Family House and furniture

More information

I N G L Ê S SIMPLE PRESENT. Formação. Usos: 1. Para expressar ações cotidianas, generalidades.

I N G L Ê S SIMPLE PRESENT. Formação. Usos: 1. Para expressar ações cotidianas, generalidades. SIMPLE PRESENT Formação Afirmativa I, (you, we, they) drive He drives Interrogativa Do I (you, we, they) drive? Does he (she, it) drive? Usos: I N G L Ê S Negativa I (you, we, they) don t drive He doesn

More information

REVISÃO DE INGLÊS- 6º ANO- 2ºBIMESTRE (TEACHER PATRÍCIA)

REVISÃO DE INGLÊS- 6º ANO- 2ºBIMESTRE (TEACHER PATRÍCIA) REVISÃO DE INGLÊS- 6º ANO- 2ºBIMESTRE (TEACHER PATRÍCIA) What time is it? It s (Que horas são?) 5:00- five o clock (para hora exatas) 5:05- Five Five ou Five past Five 5:15- five fifteen ou a quarter past

More information

Young Learners English

Young Learners English University of Cambridge ESOL Examinations Young Learners English Flyers Information for Candidates Information for candidates YLE Flyers Dear Parent Thank you for encouraging your child to learn English

More information

Simple Present, Simple Past and Present Perfect Tenses

Simple Present, Simple Past and Present Perfect Tenses Simple Present, Simple Past and Present Perfect Tenses This is a list of. I will read the base form, the simple past tense and the past participle of the verb. Then, I will read the verb in three sentences,

More information

Inglês/15 6º ano Turma: 3º trimestre Nome: Data: / / EXERCÍCIOS DE RECUPERAÇÃO INGLÊS 3º TRIMESTRE

Inglês/15 6º ano Turma: 3º trimestre Nome: Data: / / EXERCÍCIOS DE RECUPERAÇÃO INGLÊS 3º TRIMESTRE Inglês/15 6º ano Turma: 3º trimestre Nome: Data: / / 6ºing303r Caro Aluno, No 3º TRIMESTRE estudamos o SIMPLE PRESENT e com ele podemos expressar todas as ações que fazem parte dos nossos hábitos e rotina.

More information

Choose the correct alternative to complete the sentences.

Choose the correct alternative to complete the sentences. Testi_Kang_09.qxp 19-04-2009 20:00 Pagina 16 Kangourou Italia - British Institutes Gara dell 11 marzo 2009 Categoria Per studenti della classe seconda della Scuola Secondaria di Secondo Grado Choose the

More information

Nombre: RED GREEN BLUE YELLOW PINK ORANGE. Color according to the instructions. Count and write the number. Celia Rodríguez Ruiz

Nombre: RED GREEN BLUE YELLOW PINK ORANGE. Color according to the instructions. Count and write the number. Celia Rodríguez Ruiz Color according to the instructions. RED BLUE ORANGE GREEN YELLOW PINK Count and write the number Read the sentences and color the picture The car is red. The cloud is blue. The dog is brown. The bird

More information

At eight o clock I wash myself then I sit on my armchair and I watch Takeshi

At eight o clock I wash myself then I sit on my armchair and I watch Takeshi My living day Hello, my name's Nouhaila. I get up at seven o' clock and I wash my hands and my face at quarter past seven. I have breakfast at half past seven, then I get dressed at twenty-five to eight.

More information

ENGELSKA NIVÅTEST (1) Medel Sid 1(7)

ENGELSKA NIVÅTEST (1) Medel Sid 1(7) Medel Sid 1(7) Namn: Poäng: Nivå : Adress: Tel: Complete each sentence with one item from those given below. Use each item once only. Note: Each question has One mark. You must have all words in the correct

More information

SELF-STUDY ENGLISH GUIDE FOR B2 5 th SEMESTER PRIMER EXAMEN DEPARTAMENTAL. Student s name: 5 th Semester, Group: GRAMMAR

SELF-STUDY ENGLISH GUIDE FOR B2 5 th SEMESTER PRIMER EXAMEN DEPARTAMENTAL. Student s name: 5 th Semester, Group: GRAMMAR SELF-STUDY ENGLISH GUIDE FOR B2 5 th SEMESTER PRIMER EXAMEN DEPARTAMENTAL Student s name: 5 th Semester, Group: GRAMMAR Instructions: Complete the sentences with the correct form of the verb in brackets.

More information

* Os verbos terminados em y precedido de consoante trocam o y por ied. Study studied Carry carried

* Os verbos terminados em y precedido de consoante trocam o y por ied. Study studied Carry carried Colégio Estadual Jayme Canet - Ensino Fundamental e Médio Aluno (a) _ 9º SIMPLE PAST REGULAR VERBS: Forma-se o passado simples dos verbos regulares acrescentando-se ed ao final do verbo. Particularidades:

More information

NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSIÓN. Dear friends, Hi everyone! How are you? I m fine here in London. The house I m staying

NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSIÓN. Dear friends, Hi everyone! How are you? I m fine here in London. The house I m staying A1 NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSIÓN Read the text below and solve the exercises NEWS FROM ANNA Dear friends, Hi everyone! How are you? I m fine here in London. The house I m staying in is very

More information