Eluruum, kontor ja mängutuba kõik ühes. Telemaatika lisatarvikud täiustavad Sinu Mercedest.

Size: px
Start display at page:

Download "Eluruum, kontor ja mängutuba kõik ühes. Telemaatika lisatarvikud täiustavad Sinu Mercedest."

Transcription

1 Eluruum, kontor ja mängutuba kõik ühes. Telemaatika lisatarvikud täiustavad Sinu Mercedest.

2

3 02_03 Ärikõned. Ka teel olles. Kui olete teel ja tahate kokku leppida kohtumise, ootate tekstisõnumit või peate telefoni akut laadima, siis on lahendus lihtne: kasutage Mercedes-Benzi komforttelefonisüsteemi 1 võimalusi just enda vajaduste järgi. Mercedes-Benz Bluetooth (SAP) telefonimoodul) Optimaalne levi sõiduki telefoniantenni kasutamine tagab parima levikvaliteedi ilma raadiolainete kahjuliku mõjuta sõidukis viibijatele Sõitke ohutult selleks on käed-vabad süsteem ja mitmeotstarbelised roolinupud Alati käepärast laadige mobiiltelefoni akut USB-liidese kaudu Optimaalne telefonikasutus süsteem suudab kasutada Teie telefoni või SIM-kaardile salvestatud kontaktandmeid Kiire asjaajamine saate ka tekstisõnumeid lugeda ja vastu võtta 5 Tootekood: A ,00 Telefonihoidikud 4 Täislevi sõiduki telefoniantenni kasutamine tagab parima levikvaliteedi ilma raadiolainete kahjuliku mõjuta Ohutu sõidu tagavad käed-vabad süsteem ja mitmeotstarbelised roolinupud Alati käepärast ka võimalus telefoni aku laadimiseks Kõik olulised telefoninumbrid juurdepääs Teie mobiiltelefonis salvestatud kontaktikirjetele Lihtne vahetada mudelikohased arukad telefonihoidjad on vaid üheainsa klõpsuga kergesti kinnituvad! Lai valik saadaval paljudele erinevatele Apple i, Nokia, BlackBerry ja Sony Ericssoni mudelitele 5 nt. iphone 4/4S jaoks: A /1651/ ,00 1) Lisavarustus komforttelefonisüsteem, kood ) Mercedes-Benz Bluetooth (SAP) telefonimoodul on saadaval kahes teostuses kas telefonihoidikut asendava kompaktse moodulina (pildil) või koos sellele täiendavalt lisatud ja juhtmega ühendatud kõnetoruga privaatkõnedeks (ei ole pildil kujutatud, sõltuvalt käiguvalitsa asukohast võib olla vajalik paigaldada koos telefonikonsooliga A ). Mõlemal variandil on SIM-kaardi lugeja. 3) SAP (SIM Access Profile) lubab moodulil lugeda andmeid Teie telefoni SIM kaardilt. 4) Kasutatav koos lisavarustusega komforttelefonisüsteem, kood ) Sõltuvalt sõiduki ja mobiiltelefoni mudelist. Üksikasjalikku informatsiooni ühildumise kohta konkreetsete sõiduki- või telefonimudeliga saate lähimalt Mercedes-Benzi volitatud esindajalt. Lisateabe saamiseks võite samuti külastada veebilehte

4

5 04_05 Surfa netis nagu kodus. Nüüd ka autos. Lugeda e-kirja kolleegilt või vaadata tarnija hinnapakkumist, osta kingitusi või pidada tekstivestlust sõpradega seda kõike saate nüüd teha ka oma Mercedeses kas WLAN-funktsiooniga seadme või sõiduki COMAND APS-i ekraani kaudu. Mercedes-Benzi InCar võrgupöörduspunkt 1 Mobiilne kontor suurte andmehulkade vastuvõtmine, e-kirjade saatmine, esitluste koostamine Tähtsad asjad saavad joonde aetud internetikaupluste kasutamine, lennupiletite broneerimine, kingituste ostmine Kõik on võrgus korraga saab kasutada kuni nelja WLAN-funktsiooniga seadet Optimaalne levi süsteem kasutab sõiduki telefoniantenni, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse 2 Optimaalne ajakasutus kaassõitjad saavad ka sõidu ajal internetti kasutada nt. E-klassile (W212): A ,00 Mercedes-Benz InCar internet 3 Alati võrgus piiramatu internetikasutus veebibrauseri kaudu (sõiduki seisuajal), veebiraadio ja RSS-uudisvood (sõidu ajal) Lihtne ja mugav juhtimine, kasutades raadioseadme pöördlülitit ja COMAND APS-i ekraani Väga paindlik COMAND APS ühendub veebiga Mercedes-Benz InCar võrgupöörduspunkti4 ja sõiduki telefoniantenni kaudu või mobiiltelefoniga, mis toetab Bluetooth DUN andmeside profiili 5 nt. E-klassile (W/S212): A ,00 1) Nõuded auto varustusele: komforttelefonisüsteem (kood 386) või Audio 50 APS (kood 525 või 511) või COMAND APS (kood 527 või 512); WLAN funktsiooniga seade, millel on WLAN IEEE b/g tugi. Üksikasjalikku teavet sobivuse kohta konkreetse sõidukiga saate lähimast Mercedes-Benzi volitatud esindusest. 2) Ühendused mobiilse andmeside võrkudega nagu HSDPA/UMTS või GSM/GPRS/EDGE. 3) Ainult koos COMAND APS süsteemiga (kood 527 või 512). Üksikasjalikku teavet sobivuse kohta konkreetse sõidukiga saate lähimast Mercedes-Benzi volitatud esindusest. 4) Mercedes-Benz InCar võrgupöörduspunkti kaudu saab korraga ühenduda kuni neli WLAN-funktsiooniga seadet. InCar võrgupöörduspunkti kasutamiseks on vajalik WLAN-i netipulk (B ). 5) Mobiiltelefon peab toetama Bluetooth Dial-Up Networking (DUN) andmeside profiili ja mobiilsideteenuse pakkuja juures peab olema aktiveeritud välise modemi kasutamine ( internet tethering ).

6

7 06_07 Autojuhtimise uus tase. Navigatsioon ja enamgi Mercedes-Benziga. Viigu sõit koju või koosolekule tähtis on jõuda kohale õigel ajal, lõõgastunult ja stressiva balt. Muutke oma auto raadio Audio 20 CD võimsaks ja lihtsasti kasutatavaks navigatsioonisüsteemiks, mis annab sihtkohta jõudmiseks optimaalseid juhiseid. Tänu Bluetooth -, audioja USB-liidestele on ka meelelahutuse valik lai saate nii tekstivestlust pidada kui ka oma lemmikmuusikat kuulata. Becker MAP PILOT 1 2 Praktiline laiendus muudab raadio Audio 20 CD täisfunktsionaalseks navigatsiooniseadmeks Lihtne kasutada info nii raadioseadme kui näidikuploki ekraanil, juhtimine audiosüsteemi pöördlülitiga Pingevabalt sihtkohta integreeritud TMC vastuvõtja, kaardiandmed 47 riigi kohta nt. C-klassile (W204 alates 03/2011): A ,00 MediaNavigationCenter 4 Alati õigeaegselt kohal TMC-vastuvõtjaga navigatsiooniseade annab hääljuhiseid 18 keeles ja sisaldab kaardiandmeid 35 riigi kohta Suurepärane meelelahutus CD/DVD seade, USB/iPodi ühendus ja AUX-sisend, videotaasesitus ipod/iphone ilt, 4 x 50 W väljund Ohutu telefonikasutus sisseehitatud Bluetooth mooduliga käed-vabad süsteem Mugav kasutamine roolinuppude või puutetundliku ekraani abil Nauding pikaks ajaks lihtne ja statsionaarne järelpaigaldus, varguse eest kaitstud nt. B-klassile (W245): B ,00 Navigatsioon Kiiremini kohale uusimad graafikatehnoloogiad nagu Reality View Pro, mis näitab elutruult liiklusmärke maanteedel, sõiduraja valimise abi Lane Assistant Pro ning sihtkoha sisestamine kaardilt Ideaalne meelelahutus ühendub MP3 mängija, ipod -i ja iphone -iga Lihtne ja ohutu juhtimine roolinuppudelt nt. E-klassile (W212): A ,00 1) Nõuded süsteemile: raadio Audio 20 CD, mitmeotstarbelised roolinupud (kood 442), Becker MAP PILOT kas valikvarustusena (kood 509) või tootjapoolse ettevalmistusega järelpaigalduseks (kood 508). 2) Süsteemi osad: Becker MAP PILOT, navigatsioonimoodul eraldi pakendis, kaasas USB juhe ja lühike kasutusjuhend, Becker MAP PILOT seadme hoidik kindalaekas, kindalaeka ja raadio Audio 20 CD vaheline juhtmestik, GPS vastuvõtja. 3) Nõuded süsteemile: raadioseade Audio 20 CD. 4) Sobivuse kohta konkreetse sõidukimudeliga vaadake lk.13 või pöörduge üksikasjaliku teabe saamiseks kohaliku Mercedes-Benzi esinduse poole.

8

9 08_09 Põnev kinoelamus. Lõõgastava sõidu ajal otse oma Mercedeses. Pikad sõidud kipuvad igale autojuhile kurnavad olema eriti siis, kui autos on lapsed. Tänu Mercedes-Benzi multimeedialahendustele võib aga reis tagaistmel tunduda hoopis liiga lühikesena. Videote vaatamine, muusika kuulamine või ipad -seadmega internetis surfamine hoiab tagaistmel viibijad tegevuses ja sõit kulgeb kõigile pingevabalt. Tagaistme meelelahutussüsteem 1 Meeldivam autosõit optimaalne meelelahutus tagaistmel reisijatele ilma juhti häirimata ja tahavaadet takistamata Tunne ennast nagu kinos kaks 17,8 cm värvilist ekraani, kumbki sisseehitatud DVD-mängija ja teineteisest sõltumatu videoesituse võimalusega Saadaval ka ühe ekraaniga Reisi igavust tundmata SD-mälukaardi pesa ja USB- ning AUX-sisendid piltide, videote ja audio jaoks, 2 komplekti infrapunaühendusega kõrvaklappe ning kaugjuhtimispult Kõigile ohutu ekraanid on kindlalt esiistmete seljatugede raamide külge kinnitatud ipad alus Docking Station Plus tagaistujatele 2 3 Meelelahutus pluss ohutus ipadi on lihtne peatoe taha püsivalt paigaldatud hoidikusse kinnitada ja sealt eemaldada Sõidu ajal veebis seadme saab ühendada internetilahendustega, nt. Mercedes-Benz InCar võrgupöörduspunktiga Alati kasutusvalmis aku laadimine USB-juhtme kaudu, samuti avad toitenupu ja kõrvaklappide jaoks Paindlik lahendus hoidikut saab kallutada ja pöörata nt. C-klassile (W204), ipad 2: A ,00 nt. C-klassile (W204): B ,00 1) Üksikasjaliku teabe saamiseks sobivuse kohta konkreetsele sõidukile pöörduge palun kohaliku Mercedes-Benzi esinduse poole. 2) Tootjapoolne valmidus järelpaigalduseks ei ole vajalik. Ei sobi koos valikvarustusega Tagaistme meelelahutussüsteem või selle paigaldusvalmidusega (koodid 864/866) või järelpaigaldatava tarvikuna turustatava kahe ekraaniga tagaistme meelelahutussüsteemiga. Samas on seade kombineeritav ühe ekraani variandiga. 3) Saadaval seadmetele ipad 1 ja ipad 2.

10 C A B

11 10_11 Kodune nagu omaenda elutoas. Kuulake muusikat ka teel olles. Kas kannate oma lemmikmuusikat alati kaasas ning ei taha ka autosõidul sellest loobuda? Mercedes-Benzi audioliideste mitmekesine valik võimaldab Teil ühendada oma ipod sõiduki audiosüsteemiga plug-and-play põhimõttel ning siis saate lugusid valida juba sõiduki näidikuploki ekraani abil. Mercedes-Benz ipod Interface Kit 1 Mugav juhtimine kasutage mitmeotstarbelisi roolinuppe nii menüüdes liikumiseks [A] kui taasesituse ja helitugevuse reguleerimiseks [B] Kogu lemmikmuusika on käepärast kõikide ipod/iphone i salvestatud lugude, albumite, taasesitusloendite ja esitajate nimesid näidatakse auto näidikuploki ekraanil [C] Ohutu ja alati käepärast ipod/iphone ühendatakse kindalaekasse ja seal seda ka laetakse (vajalik lisavarustus ipod/iphone i hoidik ) nt. C-klassile (W204 kuni 03/2011): A ,00 Media Interface Plus 2 multimeedialiides Lihtsalt rohkem võimalusi arukas laiendus Universal Media Interface liidesele Bluetooth -mobiiltelefonide kasutajate jaoks Lihtne kasutada menüüsid kuvatakse raadio Audio 20 CD ekraanil, juhtimine roolinuppude ja raadioseadme juhtnupu abil Ideaalne meelelahutus videote ja muusika taasesitamine ipodilt või muusika kuulamine Bluetooth -mobiiltelefonist, kasutades voogedastust Alati ühenduses ekraanil kuvatakse mobiiltelefoni kontaktikirjed Kiire asjaajamine süsteem suudab tekstisõnumeid ja e-kirju ette lugeda 3 ning neile ettemääratud vastuseid saata Tootekood: A ,00 1) ipod liidese komplekt sobib kokku järgmiste mudelitega: ipod alates 4. põlvkonnast ipod video ipod photo ipod U2 ipod mini ipod nano kuni 6. põlvkonnani ipod classic ipod touch 1. ja 2. põlvkond iphone 1. põlvkond, 3G, 3GS, 4 ja 4S. Tehasepaigaldusega lisavarustust ei ole vaja. Ei toeta iphone seadmete telefonifunktsioone. Muude funktsioonipiirangute kohta lähema teabe saamiseks pöörduge palun kohaliku Mercedes-Benzi esinduse poole. 2) Media Interface multimeedialiidesega (kood 518) mudelitele. Üksikasjaliku teabe saamiseks ühilduvuse kohta konkreetsete sõiduki- ja mobiiltelefonimudelitega palume pöörduda lähima Mercedes-Benzi volitatud esinduse poole. 3) Ainult saksa ja inglise keeles. 4) Tekstisõnumeid ja e-kirju loetakse ette saksa keeles. Inglisekeelse variandi tellimiskood on A

12 Telemaatika lisavarustus Teie Mercedes-Benz autole Bluetooth (SAP) käed-vabad moodul Mobiiltelefoni hoidikud InCar Hotspot InCar Internet B-klass 1 1 C-klass E-klass SLK-klass 1 1 E-klassi Coupé/ Cabriolet M-klass 1 1 S-klass 1 1 8

13 12_13 Becker MAP PILOT MediaNavigationCenter Navigation 20 B-klass C-klass E-klass 6 SLK-klass E-klassi Coupé/ Cabriolet 6 M-klass S-klass

14 Media Interface Plus ipad Fond Integration Plus ipod Interface Kit Multimeedialiides Media Interface Plus B-klass C-klass 5 E-klass SLK-klass E-klassi Coupé/ Cabriolet 18 M-klass S-klass 16

15 14_15 1) Ainult koos lisavarustusega komforttelefonisüsteem, kood ) Saadaval ka GLK-klassile (X204), E-klassi kupeele (C207), M-klassile (W164), GL-klassile (X164), S-klassile (W221), S-klassile (V221), CL-klassile (C216), CLS-klassile (C218). 3) Saadaval ainult koos lisavarustusega komforttelefonisüsteem (kood 386). 4) Saadaval ainult E-klassi kupeele (C207). 5) Saadaval C-klassile (W/S204 kuni 03/2011). 6) Saadaval ka GLK-klassile (X204). 7) Saadaval ainult C/A207 ja W/S212 jaoks kuni 06/11. 8) S-klass (W/V221) kuni 05/08. Saadaval ka CL-klassile (C216) kuni 05/08. 9) Saadaval C-klassile (W204 alates 03/2011), SLK-klassile (R172 alates 03/2011), B-klassile (W246 alates 11/2011) ja M-klassile (W166 alates 11/2011). 10) Nõuded sõiduki varustusele: raadio Audio 20 CD, mitmeotstarbelised roolinupud (kood 442), Becker MAP PILOT kas tehasepaigaldusena (kood 509) või tehasepoolse valmidusena järelpaigalduseks (kood 508). 11) Tulevikus saadaval kõigile NTG4.5 telemaatikasüsteemiga mudeliseeriatele. 12) B-klassile (W245). Saadaval ka A-klassile (W169), Vianole (W639), Vitole (W639), Sprinterile (W904). 13) Portatiivne variant saadaval ka B-klassile (W246) ja M-klassile (W166). 14) Saadaval ainult B-klassile (W245). 15) Saadaval ainult M-klassile (W164). 16) Saadaval ainult S-klassile (W/V221 kuni 06/2009). 17) Saadaval ka E-klassi sedaanile (W211) ja universaalile (S211) alates muudatusaastast 2004 ning CLS-klassile (C218 ja C219). 18) Saadavus E-klassi sedaanile (W212), universaalile (S212), kabrioletile (A207) ja kupeele (C207) sõltub sõiduki mudeliaastast. 19) Saadaval ainult SLK-klassile (R171). Telefonifunktsioonid Internetiühendus Navigatsioon Meelelahutus Käed-vabad helistamine Mobiilne internetiühendus autos Võimas navigatsioonisüsteem Muusika taasesitamine Juurdepääs telefonis salvestatud kontaktikirjetele Ühendus sõiduki telefoniantenniga Muusika taasesitus Videote taasesitamine Ühendus sõiduki telefoniantenniga WLAN-funktsiooniga seadmete kasutamine Käed-vabad helistamine Ühendatav internetilahendustega Mobiiltelefoni aku laadimine Mitmeotstarbelised roolinupud Mitmeotstarbelised roolinupud Mitmeotstarbelised roolinupud

16 Üksikasjalikku informatsiooni kogu meie tootevaliku kohta leiate veebilehelt Teie sõiduki jaoks sobivaid tooteid aitavad valida ja annavad nõu volitatud Mercedes-Benzi esindused. Soovituslikud jaemüügihinnad sisaldavad käibemaksu, kuid mitte paigaldust. Hinnad võivad muutuda. Pakkumishinnad kehtivad alates 1. märtsist kuni 31. detsembrini 2012 a. või kuni kaupa jätkub. Toodud info võib muutuda ka toodete, hindade või pakutavate teenuste osas. Tootja jätab endale õiguse teha muudatusi toodete disainis, vormis, värvides jms. tarneaja jooksul, lähtudes edasimüüja ja lõppkliendi huvidest. Piltidel toodud varustus ja lisavõimalused ei kuulu sõidukite standardvarustusse. Kõik tooted ei ole saadaval kõikide mudelite jaoks. Piltidel esitatud toodete värv võib seoses trükikvaliteediga reaalsest pisut erineda. Seadusliku regulatsiooni ja maksude kohta käiv informatsioon lähtub Saksamaa Liitvabariigi seadusandlusest. Daimler AG, Stuttgart /0212 Prinditud Saksa Liitvabariigis

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-ISO/IEC 25020:2015 TARKVARATEHNIKA Tarkvara kvaliteedinõuded ja kvaliteedi hindamine (SQuaRE) Mõõtmise etalonmudel ja juhend Software engineering Software product Quality Requirements

More information

Nokia C2 05 kasutusjuhend

Nokia C2 05 kasutusjuhend Nokia C2 05 kasutusjuhend 1.2. väljaanne 2 Sisukord Sisukord Ohutus 4 Alustamine 5 Seadme klahvid ja muud osad 5 SIM-kaardi ja aku paigaldamine 6 Mälukaardi paigaldamine 7 Aku laadimine 8 Telefoni sisse-

More information

MICROSOFT LYNC LITSENTSIMINE

MICROSOFT LYNC LITSENTSIMINE MICROSOFT LYNC LITSENTSIMINE Katrin Pink, MCTS Volume Licensing, Large Organisations ATEA hommikuseminar - 04.02.2014 Lync Server Enterprise Lync Server Standard Lync Server Ent / Std / Plus ECs (3 SKUs)

More information

Sound Art? kunst.ee magazine special section Estonian Quarterly of Art and Visual Culture June 2006 edition

Sound Art? kunst.ee magazine special section Estonian Quarterly of Art and Visual Culture June 2006 edition kunst.ee magazine special section Estonian Quarterly of Art and Visual Culture June 2006 edition Sound Art? Part 1: Historical context with perspectives on sound Part 2: Sound Art at MoKS Part 3: Sound

More information

Kasutusjuhend Nokia 301 Dual SIM

Kasutusjuhend Nokia 301 Dual SIM Kasutusjuhend Nokia 301 Dual SIM 1.4. väljaanne ET Hei! See juhend pole veel kõik... Microsoft Mobile teenusetingimuste ja privaatsuspõhimõtetega tutvumiseks minge aadressile www.nokia.com/privacy. 2 Kasutusjuhend

More information

Kasutusjuhend Nokia 230 Dual SIM

Kasutusjuhend Nokia 230 Dual SIM Kasutusjuhend Nokia 230 Dual SIM 1.0. väljaanne ET Ohutuse tagamine Lugege läbi järgmised lihtsad juhised. Juhiste eiramine võib tekitada ohtlikke olukordi või olla kohalike seadustega vastuolus. VÄLJALÜLITAMINE

More information

Helistamine...14 Helistamine ja kõne vastuvõtmine...14 Kontaktid...15 Kiirvalimine...18 Helistamise lisafunktsioonid...18

Helistamine...14 Helistamine ja kõne vastuvõtmine...14 Kontaktid...15 Kiirvalimine...18 Helistamise lisafunktsioonid...18 Sisukord Kuidas alustada...4 Telefoni kokkupanek...4 Telefoni sisselülitamine...5 Abitekstid...5 Aku laadimine...6 Telefoni ülevaade...7 Ikoonid...8 Meüü ülevaade...9 Liikumine...10 Mälu...11 Telefoni

More information

Kasutusjuhend Nokia 515

Kasutusjuhend Nokia 515 Kasutusjuhend Nokia 515 1.1. väljaanne ET Kasutusjuhend Nokia 515 Sisukord Ohutus 3 Alustamine 4 Klahvid ja muud osad 4 SIM-kaardi ja aku paigaldamine 4 Mälukaardi paigaldamine 6 Aku laadimine 6 Sisu kopeerimine

More information

LISA BLACKBERRY LAHENDUSE BLACKBERRY ÄRI PILVETEENUS MICROSOFT OFFICE 365 JAOKS LITSENTSILEPINGULE ( LISA )

LISA BLACKBERRY LAHENDUSE BLACKBERRY ÄRI PILVETEENUS MICROSOFT OFFICE 365 JAOKS LITSENTSILEPINGULE ( LISA ) LISA BLACKBERRY LAHENDUSE BLACKBERRY ÄRI PILVETEENUS MICROSOFT OFFICE 365 JAOKS LITSENTSILEPINGULE ( LISA ) OLULISED MÄRKUSED: Selleks, et ligi pääseda ja/või kasutada seda Pilveteenust (nagu allpool defineeritud),

More information

EESTI STANDARD EVS-ISO/IEC 18028-2:2007

EESTI STANDARD EVS-ISO/IEC 18028-2:2007 EESTI STANDARD EVS-ISO/IEC 18028-2:2007 INFOTEHNOLOOGIA Turbemeetodid Infotehnoloogiavõrkude turve Osa 2: Võrguturbe arhitektuur Information technology Security techniques IT network security Part 2: Network

More information

Kasutusjuhend Nokia Lumia 925

Kasutusjuhend Nokia Lumia 925 Kasutusjuhend Nokia Lumia 925 3.0. väljaanne ET Hei! See juhend pole veel kõik... Teie telefonis on ka kasutusjuhend see on teil alati kaasas ja vajadusel kättesaadav. Libistage avakuval sõrme vasakule

More information

Tere tulemast Apple Magic Mouse 2-le

Tere tulemast Apple Magic Mouse 2-le Tere tulemast Apple Magic Mouse 2-le Teie Apple Magic Mouse 2 on akudega ning kasutab teie Maciga ühendumiseks Bluetooth tehnoloogiat. See juhend näitab, kuidas kasutada oma Magic Mouse 2, kaasa arvatud

More information

Kasutusjuhend Windows Phone 8.1 värskendusega Lumia

Kasutusjuhend Windows Phone 8.1 värskendusega Lumia Kasutusjuhend Windows Phone 8.1 värskendusega Lumia 1.0. väljaanne ET Teave selle kasutusjuhendi kohta See on teie tarkvaraversiooni kasutusjuhend. NB! Olulist teavet telefoni ohutu kasutamise kohta leiate

More information

TELERI JA KODUKINO OSTJA ABC. Lugemist neile, kes soovivad enamat kui telerit toanurgas MIDA VÕIKS TEADA ENNE OSTMA MINEKUT

TELERI JA KODUKINO OSTJA ABC. Lugemist neile, kes soovivad enamat kui telerit toanurgas MIDA VÕIKS TEADA ENNE OSTMA MINEKUT TELERI JA KODUKINO OSTJA ABC Lugemist neile, kes soovivad enamat kui telerit toanurgas EHK MIDA VÕIKS TEADA ENNE OSTMA MINEKUT 2 Eessõna Kõik sai alguse sellest, et erinevates foorumites küsivad inimesed

More information

Genuine accessories for the Viano

Genuine accessories for the Viano Genuine accessories for the Viano c o n t e n t s e x t e r i o r Light-alloy wheels Wheel accessories Styling accessories t e l e mat i c s Multimedia Navigation Telephony i n t e r i o r Interior appointments

More information

AV Center XAV-W650BT/XAV-V630BT. Kasutusjuhend 4-577-696-51(1) (EE)

AV Center XAV-W650BT/XAV-V630BT. Kasutusjuhend 4-577-696-51(1) (EE) 4-577-696-51(1) (EE) AV Center Kasutusjuhend EE Teavet tutvustuskuva (Demo) tühistamise kohta vt: lk 20. Teavet ühendamise/paigaldamise kohta vt jaotisest lk 32. XAV-W650BT/XAV-V630BT Ohutuse tagamiseks

More information

manual do iphone 4s em portugues Quick Start Guide This manual do iphone 4s em portugues is as independently produced user guides.

manual do iphone 4s em portugues Quick Start Guide This manual do iphone 4s em portugues is as independently produced user guides. manual do iphone 4s em portugues Quick Start Guide This manual do iphone 4s em portugues is as independently produced user guides. MANUAL DO IPHONE 4S EM PORTUGUES A number of the guide are for sale to

More information

Tere tulemast! Sa vaatad Apple TV-d. Sellest juhendist leiad kogu teabe, mida vajad alates seadistamisest kuni mugava koha sissevõtmiseni diivanil.

Tere tulemast! Sa vaatad Apple TV-d. Sellest juhendist leiad kogu teabe, mida vajad alates seadistamisest kuni mugava koha sissevõtmiseni diivanil. Tere tulemast! Sa vaatad Apple TV-d. Sellest juhendist leiad kogu teabe, mida vajad alates seadistamisest kuni mugava koha sissevõtmiseni diivanil. Sisukord Peatükk 1: Ühendumine 7 Mida võid pakendist

More information

Implementing in-browser screen sharing library for robust, high-performance co-browsing

Implementing in-browser screen sharing library for robust, high-performance co-browsing UNIVERSITY OF TARTU FACULTY OF MATHEMATICS AND COMPUTER SCIENCE Institute of computer science Software engineering curriculum Madis Nõmme Implementing in-browser screen sharing library for robust, high-performance

More information

Remote Desktop Connection käsiraamat. Brad Hards Urs Wolfer Tõlge eesti keelde: Marek Laane

Remote Desktop Connection käsiraamat. Brad Hards Urs Wolfer Tõlge eesti keelde: Marek Laane Remote Desktop Connection käsiraamat Brad Hards Urs Wolfer Tõlge eesti keelde: Marek Laane 2 Sisukord 1 Sissejuhatus 5 2 Kaugekraani puhvri (Remote Frame Buffer, RFB) protokoll 6 3 Remote Desktop Connection

More information

EE7602. Notebook PC kasutusjuhend

EE7602. Notebook PC kasutusjuhend EE7602 Notebook PC kasutusjuhend November 2012 Sisukord Sisukord... 2 1. Sülearvuti tutvustus Käesolevast kasutusjuhendist... 6 Märkused kasutusjuhendi kohta... 6 Ettevaatusabinõud... 7 Sülearvuti ettevalmistamine...11

More information

Allows you to play & control music and video content stored on your iphone, and charge it while it s docked

Allows you to play & control music and video content stored on your iphone, and charge it while it s docked CMT-MX700NI Sony CMT-MX700Ni Music System and Wi-Fi Internet Radio Get everything you need to enjoy your music with this compact, user-friendly micro shelf system with built-in Wi-Fi. Stream internet music,

More information

Modem ja kohtvõrk Kasutusjuhend

Modem ja kohtvõrk Kasutusjuhend Modem ja kohtvõrk Kasutusjuhend Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Käesolevas dokumendis sisalduvat teavet võidakse ette teatamata muuta. Ainsad HP toodete ja teenuste garantiid on

More information

Navigation CDs & DVDs Overview passenger cars

Navigation CDs & DVDs Overview passenger cars Genuine accessories from Mercedes-Benz Navigation CDs & DVDs Overview passenger cars c Valid from 01.07.10 to 31.07.10 AUDIO 0 APS AUDIO 50 APS AUDIO 50 APS AUDIO 50 APS AUDIO 50 APS AUDIO 50 APS Universal

More information

MOSTO MO-S1 Bluetooth Handsfree Upgrade kit for M.O.S.T Cars. Developed specially for high-end vehicle that is equipped with M.O.S.

MOSTO MO-S1 Bluetooth Handsfree Upgrade kit for M.O.S.T Cars. Developed specially for high-end vehicle that is equipped with M.O.S. MOSTO MO-S1 Bluetooth Handsfree Upgrade kit for M.O.S.T Cars Developed specially for high-end vehicle that is equipped with M.O.S.T system VISEEO MOSTO MOSTO Bluetooth Handsfree car kit is designed for

More information

EE7165. Notebook PC kasutusjuhend

EE7165. Notebook PC kasutusjuhend EE7165 Notebook PC kasutusjuhend Aprill 2012 Sisukord Sisukord... 2 1. Sülearvuti tutvustus Käesolevast kasutusjuhendist... 6 Märkused kasutusjuhendi kohta... 6 Ettevaatusabinõud... 7 Sülearvuti ettevalmistamine...11

More information

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-EN 16601-10-01:2014 Space project management - Part 10-01: Organization and conduct of reviews EESTI STANDARDI EESSÕNA NATIONAL FOREWORD See Eesti standard EVS-EN 16601-10-01:2014 sisaldab

More information

suures testis uut telefoni! Kitarr vs kitarr: [digi] pani vastamisi uue Guitar Hero ja Rock Bandi 2! Imeväike Asus lauaarvutina Uus on parem

suures testis uut telefoni! Kitarr vs kitarr: [digi] pani vastamisi uue Guitar Hero ja Rock Bandi 2! Imeväike Asus lauaarvutina Uus on parem Tõsine asi Uputa Sonim või veeklaasi Karu ei maga Sven Začek ja uus Nikon D3x Odav!!! Imeväike Asus lauaarvutina Teine katse Uus on parem Creative i kõlarid saavad kiita Kitarr vs kitarr: [digi] pani vastamisi

More information

VENE KODANIKU PASS, ELAMISLUBA EESTIS

VENE KODANIKU PASS, ELAMISLUBA EESTIS EGIPTUSE VIISAINFO OLULINE LISAINFO - Viisa maksumus Eesti, Vene ja halli passi omanikele 26,00 EUR (ostes viisa Novatoursi kaudu). - Tšarterlennuga Egiptusesse reisija peab naasma samamoodi sama vedaja

More information

Dual Port EmErgEncy charger

Dual Port EmErgEncy charger Dual Port Emergency Charger MP1860A User Guide USER GUIDE Contents Dual Port Emergency Charger Overview...2 Getting Started...3 Unpacking TekCharge MP1860A...3 Getting to Know TekCharge MP1860A...4 Using

More information

Sharemind - the Oracle of secure computing systems. Dan Bogdanov, PhD Sharemind product manager dan@cyber.ee

Sharemind - the Oracle of secure computing systems. Dan Bogdanov, PhD Sharemind product manager dan@cyber.ee Sharemind - the Oracle of secure computing systems Dan Bogdanov, PhD Sharemind product manager dan@cyber.ee About Sharemind Sharemind helps you analyse data you could not access before. Sharemind resolves

More information

Surrey POISE Framework (Procurement of IT Services and Equipment).

Surrey POISE Framework (Procurement of IT Services and Equipment). Surrey POISE Framework (Procurement of IT Services and Equipment). Info Versioon 1 URL http://com.mercell.com/permalink/35568136.aspx Väline hanke ID 286085-2012 Hanke liik Hange Dokumendi liik Hanketeade

More information

EESTI STANDARD EVS-EN 50525-2-72:2011

EESTI STANDARD EVS-EN 50525-2-72:2011 EESTI STANDARD EVS-EN 50525-2-72:2011 Kaablid ja juhtmed. Madalpingelised tugevvoolujuhtmed nimipingega kuni 450/750 V (U0/U). Osa 2-72: Üldtarbejuhtmed. Termoplastilise polüvinüülkloriidisolatsiooniga

More information

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-EN 40-3-3:2013 Lighting columns - Design and verification - Part 3-3: Verification by calculation EESTI STANDARDI EESSÕNA NATIONAL FOREWORD See Eesti standard EVS-EN 40-3-3:2013 sisaldab

More information

GATEWAY PRO BT GWP1XXX ORDER NO.:

GATEWAY PRO BT GWP1XXX ORDER NO.: GATEWAY PRO BT Introduction Dension Gateway Pro BT connects ipod, Iphone, BT phone or a USB storage device to the original car radio providing Handsfree calls Music playback Menu based control and text

More information

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-EN 13201-5:2015 Road lighting - Energy performance indicators EVS-EN 13201-5:2015 EESTI STANDARDI EESSÕNA NATIONAL FOREWORD See Eesti standard EVS-EN 13201-5:2015 sisaldab Euroopa standardi

More information

Mobile Communication. Compatibility of Bluetooth mobile phones with PCM in the Panamera models

Mobile Communication. Compatibility of Bluetooth mobile phones with PCM in the Panamera models Mobile Communication Compatibility of Bluetooth mobile phones with PCM in the Panamera models Contents 1. Compatibility list for Bluetooth mobile phones 2. Detailed overview of functions 3. Pairing instructions

More information

Where can I find my iphone s software version? For Apple iphones please navigate to the following menu entry: [Settings][General][About][Version]

Where can I find my iphone s software version? For Apple iphones please navigate to the following menu entry: [Settings][General][About][Version] BMW Connected: Frequently asked questions (06/2011) 1. General What is BMW s new special option Apps? The special option Apps (option code 6NR) integrates innovative applications from your iphone into

More information

Volume KENWOOD NAVIGATION SYSTEMS DNX4210BT-OP & DNX4210DAB-OP. Easy Set-up Guide

Volume KENWOOD NAVIGATION SYSTEMS DNX4210BT-OP & DNX4210DAB-OP. Easy Set-up Guide Volume 1 KENWOOD NAVIGATION SYSTEMS DNX4210BT-OP & DNX4210DAB-OP Easy Set-up Guide KENWOOD Easy Set-up Guide Bluetooth Hands-free Phone Set-up & FAQ... 1 How to Pair an iphone... 2 How to Pair a Blackberry

More information

4-428-201-11(1) LCD TV. Kasutusjuhend KDL-55HX855 / 46HX855 / 40HX855

4-428-201-11(1) LCD TV. Kasutusjuhend KDL-55HX855 / 46HX855 / 40HX855 4-428-201-11(1) LCD TV Kasutusjuhend KDL-55HX855 / 46HX855 / 40HX855 Sissejuhatus Täname, et valisite selle Sony toote. Enne teleri kasutamist lugege palun põhjalikult seda kasutusjuhendit ja jätke see

More information

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-EN 16031:2012 Adjustable telescopic aluminium props - Product specifications, design and assessment by calculation and tests EESTI STANDARDI EESSÕNA NATIONAL FOREWORD See Eesti standard

More information

Maxell Complete Price List May 2016

Maxell Complete Price List May 2016 Maxell Complete Price List May 2016 Maxell Speakers Bluetooth Mini Bluetooth Speaker MXSP-BT01 SP 22 Lightweight and portable Built in Bluetooth 3.0 Call answering function and built in microphone 2W output

More information

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-EN 14052:2012 Suure vastupidavusega tööstuslikud kiivrid High performance industrial helmets EESTI STANDARDI EESSÕNA NATIONAL FOREWORD See Eesti standard EVS-EN 14052:2012 sisaldab Euroopa

More information

This document is a preview generated by EVS. Helmets for pedal cyclists and for users of skateboards and roller skates

This document is a preview generated by EVS. Helmets for pedal cyclists and for users of skateboards and roller skates EESTI STANDARD EVS-EN 1078:2012+A1:2013 Helmets for pedal cyclists and for users of skateboards and roller skates EESTI STANDARDI EESSÕNA NATIONAL FOREWORD See Eesti standard EVS-EN 1078:2012+A1:2013 sisaldab

More information

EESTI STANDARD EVS-EN 27786:1999

EESTI STANDARD EVS-EN 27786:1999 EESTI STANDARD EVS-EN 27786:1999 Pöörlevad hambaraviinstrumendid. Laboris kasutatavad abrasiivinstrumendid Dental rotary instruments - Laboratory abrasive instruments EESTI STANDARDI EESSÕNA Käesolev Eesti

More information

Information. Sheer Driving Pleasure SOFTWARE UPDATE. INFORMATION.

Information. Sheer Driving Pleasure SOFTWARE UPDATE. INFORMATION. Information Sheer Driving Pleasure SOFTWARE UPDATE. INFORMATION. UPD05062.bin Information Congratulations on your choice of a BMW. The better you are acquainted with your car, the easier you will find

More information

Mobile phone compatibility table tested with Audio System (for Ceed / Venga) Listado de compatibilidad Kia Cee'd

Mobile phone compatibility table tested with Audio System (for Ceed / Venga) Listado de compatibilidad Kia Cee'd Listado de compatibilidad Kia Cee'd Con sistema audio y bluetooth iphone ios 3.1.3 (7E18) iphone 3G ios 4.0 (8A293) ios 4.0 (8A293) Apple iphone 3GS 4.2.1 (8C148a) 4.3.2 ios 4.0.1 (8A306) iphone 4 4.2.1

More information

TARTU ÜLIKOOLI NARVA KOLLEDŽ ÜHISKONNATEADUSTE LEKTORAAT

TARTU ÜLIKOOLI NARVA KOLLEDŽ ÜHISKONNATEADUSTE LEKTORAAT TARTU ÜLIKOOLI NARVA KOLLEDŽ ÜHISKONNATEADUSTE LEKTORAAT Veronika Berzin INTERNETITURUNDUSE VAJALIKKUS MÖÖBLIPOE TEGEVUSE EDENDAMISEL Lõputöö Juhendaja lektor Elen Elbra NARVA 2014 Olen koostanud töö iseseisvalt.

More information

Mobile Operating Systems & Security

Mobile Operating Systems & Security Mobile Operating Systems & Security How can I protect myself? Operating Systems Android Apple Microsoft What do they do? operate smartphones, tablets, watches and other mobile devices includes touchscreens

More information

Touch 2 Touch 2 with Go Touch 2 with Go Plus. Quick reference guide

Touch 2 Touch 2 with Go Touch 2 with Go Plus. Quick reference guide Touch 2 Touch 2 with Go Touch 2 with Go Plus Quick reference guide Simple. Intuitive. User friendly. Toyota Touch 2 multimedia system delivers information, and entertainment inside your Toyota vehicle

More information

2 Tablet Stands. ASM-iSTAND ipad STAND. ASM-iMINISTAND ipad MINI STAND ASM-TABSTAND TABLET STAND

2 Tablet Stands. ASM-iSTAND ipad STAND. ASM-iMINISTAND ipad MINI STAND ASM-TABSTAND TABLET STAND ASM-iSTAND ipad STAND Compatible with ipad 2 and New ipad 360 Degrees of Rotation Portable and Easy to Use ASM-iMINISTAND ipad MINI STAND Compatible with ipad Mini 360 Degrees of Rotation Portable and

More information

MODELOS APPLE. 16 GB / CPU Dual Core 1 GHz / Wi-Fi / Internet 3G / 64 GB GB / CPU Dual Core 1 GHz / Wi-Fi / Internet

MODELOS APPLE. 16 GB / CPU Dual Core 1 GHz / Wi-Fi / Internet 3G / 64 GB GB / CPU Dual Core 1 GHz / Wi-Fi / Internet MODELOS ALCATEL OT-209a GSM 850 /1900 / Radio FM / 250 Entradas $13.25 OT-296a Tigo GSM 850 /1900 / Radio FM / microsd $16,50 OT-306a GSM 850 /1900 / MP3 Player / Radio FM / 250 Entradas $22 OT-890D GSM

More information

www.audi.com ipod interface ipod interface englisch 09.2010

www.audi.com ipod interface ipod interface englisch 09.2010 2 Introduction The can be used to connect an ipod to your in-car infotainment system and allows you to play audio files directly over the infotainment system. The is located in your car's glove box. It

More information

Alustage siit. Kiirjuhend

Alustage siit. Kiirjuhend Alustage siit Kiirjuhend Tahvelarvuti tundmaõppimine 1 Kõrvaklappide pistikupesa 2 Sisemine mikrofon 3 Micro SD-kaardi lugeja 4 Toitenupp 5 WLAN-i antenn 6 Esikaamera 7 Tagakaamera 8 Kõlari ja kõrvaklappide

More information

Video Converter App User Manual

Video Converter App User Manual Video Converter App User Manual 1. Welcome... 2 2. Add Video Files... 3 2.1 Camera Roll... 3 2.2 itunes File Sharing... 4 2.3 Wi Fi Upload... 5 2.4 Dropbox... 7 2.5 Microsoft SkyDrive... 7 3. Convert Video

More information

EGO Supported Phone List

EGO Supported Phone List Important: Most Bluetooth enabled mobile phones are compatible with EGO hands-free car kits. This document only lists phones which are tested by Funkwerk. Please contact us if you don't find your phone

More information

PNY DUO-LINK On-The-Go Flash Drive for iphone and ipad. User Manual

PNY DUO-LINK On-The-Go Flash Drive for iphone and ipad. User Manual PNY DUO-LINK On-The-Go Flash Drive for iphone and ipad User Manual Table of Contents 1. Introduction 2. System Requirements 3. Physical Descriptions 4. DUO-LINK App Installation 5. Using DUO-LINK App 5.1

More information

How To Use An Sap Business One App For Iphone Or Ipod Touch With A Cell Phone Or Ipo Touch With An Ipod Or Ipd Touch With Ios 3.2 Or Ios 2.2 (Ios)

How To Use An Sap Business One App For Iphone Or Ipod Touch With A Cell Phone Or Ipo Touch With An Ipod Or Ipd Touch With Ios 3.2 Or Ios 2.2 (Ios) Mobility in SAP Business One: SAP Business One Mobile Application for iphone October 2010 Mobile Capabilities in SAP Business One Mobile Capabilities based on Integration Component Technology to build

More information

Finding Your MAC (Ethernet) Address All Device Types

Finding Your MAC (Ethernet) Address All Device Types Finding Your MAC (Ethernet) Address All Device Types Standard Operating Systems WINDOWS 7 1. Open a Command Prompt: a. Click the Start button. b. In the Search programs and files box, type cmd and press

More information

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-EN ISO 22005:2008 Traceability in the feed and food chain - General principles and basic requirements for system design and implementation Traceability in the feed and food chain - General

More information

Radio R 4.0 IntelliLink Frequently Asked Questions

Radio R 4.0 IntelliLink Frequently Asked Questions List of content 1. Audio... 1 2. Phone... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Gallery... 7 6. Other... 7 1. Audio Q: How can I change between different audio sources (e.g. FM radio and USB

More information

The Swivl Solution. Uses. Swivl User Guide. Swivl is more than just video capture, it is a 3-part solution.

The Swivl Solution. Uses. Swivl User Guide. Swivl is more than just video capture, it is a 3-part solution. The Swivl Solution Swivl is more than just video capture, it is a 3-part solution. Swivl Robot Swivl Capture App Swivl Cloud The Swivl Robot works with any tablet device and follows the movement of the

More information

Sunrise business sales - SIK activations

Sunrise business sales - SIK activations Apple iphone 6s 16GB 138.3 x 67.1 x 7.1 mm 143 g 750 x 1334 pixels 757.00 700.93 Preis mit Abo 669 599 757 i 9 Apple iphone 6s 64GB i 9 138.3 x 67.1 x 7.1 mm 143 g 750 x 1334 pixels grey 16595 silver 16596

More information

Solar Portable Battery Charger Quick Installation Guide

Solar Portable Battery Charger Quick Installation Guide Solar Portable Battery Charger Quick Installation Guide Introducing the Solar Portable Battery Charger The Solar Portable Charger Battery easily charges electronic devices while on the go, including iphone

More information

Avaldamise kp 14.08.2014 5:19. Muutmisaeg 14.08.2014 5:19

Avaldamise kp 14.08.2014 5:19. Muutmisaeg 14.08.2014 5:19 Modular Data Center. Info Versioon 2 URL http://com.mercell.com/permalink/43563450.aspx Väline hanke ID 278495-2014 Hanke liik Hanke aruanne Dokumendi liik Lepingu sõlmimine Hankemenetlus Ei ole määratletud

More information

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-EN ISO 140-3:1999 Akustika. Heliisolatsiooni mõõtmine hoonetes ja hooneosadel. Osa 3: Hooneosade õhuheli isolatsiooni laborimõõtmised Acoustics - Measurement of sound insulation in buildings

More information

Device Insurance Premiums

Device Insurance Premiums Device Colour Premium Term Apple iphone 4S 8GB Black R 83.00 Month to Month Apple iphone 4S 8GB White R 83.00 Month to Month Apple iphone 5S 16GB Gold R 151.00 Month to Month Apple iphone 5S 16GB Gray

More information

Firmware update for iphone with Lightning connector compatible with AppRadio Mode

Firmware update for iphone with Lightning connector compatible with AppRadio Mode Firmware update for iphone with Lightning connector compatible with AppRadio Mode Update instructions for navigation models: AVIC-Z140BH and AVIC-X940BT that have been upgraded using the NAVTEQ software

More information

First steps 0% 1% - 15% 16% - 99%

First steps 0% 1% - 15% 16% - 99% .,,., www.archos.com/register. 1. 1.1.,, Archos :.,...... First steps 1.2.1. ARCHOS,. / / USB. : / / USB. Flash: USB.. ARCHOS.,.. 0% 1% - 15% 16% - 99% : : -... ARCHOS.. -, : 1.. 2. 10 On/Off. 3. tablet.

More information

KWeye Mobile Software for Dual Streaming Multiplex H.264 4CH/8CH/16CH Network DVR

KWeye Mobile Software for Dual Streaming Multiplex H.264 4CH/8CH/16CH Network DVR KWeye Mobile Software for Dual Streaming Multiplex H.264 4CH/8CH/16CH Network DVR Support 3G/3.5G mobile phone/pda (Symbian/Windows Mobile/iPhone/iPad/Blackberry/Android) User Manual V1.0 INDEX 1.1 WINDOWS

More information

Portable media PORTABLE MEDIA PORTABLE MEDIA CONNECTIONS

Portable media PORTABLE MEDIA PORTABLE MEDIA CONNECTIONS Portable media PORTABLE MEDIA Do not adjust the auxiliary device or allow the device to distract the driver while the vehicle is moving. Driver distraction can lead to accidents causing serious injury

More information

Best Practice Guide for constructing a study area in studentcentral which is designed for friendly viewing in Blackboard Mobile Learn

Best Practice Guide for constructing a study area in studentcentral which is designed for friendly viewing in Blackboard Mobile Learn Best Practice Guide for constructing a study area in studentcentral which is designed for friendly viewing in Blackboard Mobile Learn Blackboard state that Blackboard Mobile Learn was designed to provide

More information

PRODUCT INFORMATION BLUETOOTH. TESTED MOBILE PHONES. NEW VEHICLES.

PRODUCT INFORMATION BLUETOOTH. TESTED MOBILE PHONES. NEW VEHICLES. Overview For new MINI vehicles, with the Bluetooth hands free kit with USB Audio Interface (option code 6ND) or Bluetooth mobile preparation with USB Audio Interface (option code 6NE) telephony and audio

More information

INFOTAINMENT ACCESSORIES TO MAKE M RE OF YOUR VAUXHALL

INFOTAINMENT ACCESSORIES TO MAKE M RE OF YOUR VAUXHALL 2014 INFOTAINMENT ACCESSORIES TO MAKE M RE OF YOUR VAUXHALL M AUDIO ACCESSORIES 01-02 MULTIMEDIA 03-06 NAVIGATION 07-12 COMMUNICATION 13-16 With Genuine Vauxhall Accessories you can make the right choice

More information

EESTI STANDARD EVS-EN 62507-1:2011

EESTI STANDARD EVS-EN 62507-1:2011 EESTI STANDARD EVS-EN 62507-1:2011 Identification systems enabling unambiguous information interchange - Requirements - Part 1: Principles and methods EESTI STANDARDI EESSÕNA Käesolev Eesti standard EVS-EN

More information

KEYCHAIN SYNC CHARGE CABLE

KEYCHAIN SYNC CHARGE CABLE KEYCHAIN SYNC CHARGE CABLE Sync charge cable - sync or charge your micro USB devices via your PC. The Avantree keychain sync charge cable attaches to your key chain to make sure you always have a cable

More information

Keywords: language contact, linguistic attitudes, linguistic revitalization, matched-guise, Catalan, Valencian, Castilian

Keywords: language contact, linguistic attitudes, linguistic revitalization, matched-guise, Catalan, Valencian, Castilian ESUKA JEFUL 2011, 2 1: 57 74 THE EFFECT OF PRESTIGE IN LANGUAGE MAINTENANCE: THE CASE OF CATALAN IN VALENCIA 1 Raquel Casesnoves Ferrer Universitat Pompeu Fabra Abstract. The fact of speaking a language

More information

MPN EAN Description ALP ex VAT ALP inc VAT*

MPN EAN Description ALP ex VAT ALP inc VAT* Sweden 0 Apple Price List 19/05/2015 MPN EAN Description ALP ex VAT ALP inc VAT* imac Repriced MF883S/A 885909925001 imac 21.5" dual-core i5 1.4GHz/8GB/500GB/IntelHD5000/WLMKB 9 836,00 kr 12 295,00 kr

More information

Porsche Classic. Radio navigation system

Porsche Classic. Radio navigation system Porsche Classic Radio navigation system The latest technology in a classic car? Yes, because it s a Porsche. The Porsche Classic radio navigation system. The new Porsche Classic radio navigation system

More information

EESTI STANDARD EVS-EN ISO 877-3:2011

EESTI STANDARD EVS-EN ISO 877-3:2011 EESTI STANDARD EVS-EN ISO 877-3:2011 Plastics - Methods of exposure to solar radiation - Part 3: Intensified weathering using concentrated solar radiation (ISO 877-3:2009) EESTI STANDARDI EESSÕNA Käesolev

More information

Alustamise juhend. Digitaalkaamera

Alustamise juhend. Digitaalkaamera Digitaalkaamera Alustamise juhend Täname teid, et ostsite PENTAX Q-S1 digitaalkaamera. See juhend annab infot PENTAX Q-S1 digikaamera valmisseadmise ja põhilise kasutamise kohta. Kaamera õige käsitsemise

More information

IT Quick Reference Guides How to Find Your MAC Address

IT Quick Reference Guides How to Find Your MAC Address IT Quick Reference Guides How to Find Your MAC Address Various Systems / Network Guides From time to time, especially when trying to attach a network device to the network, you may be asked to provide

More information

Humanistlikud pedagoogilised süsteemid III: Steiner pedagoogika, Steiner-koolid, Waldorf-koolid

Humanistlikud pedagoogilised süsteemid III: Steiner pedagoogika, Steiner-koolid, Waldorf-koolid Humanistlikud pedagoogilised süsteemid III: Steiner pedagoogika, Steiner-koolid, Waldorf-koolid Ene-Silvia Sarv Kursus Kasvatusteadus ja kasvatusfilosoofia Kasvatusteaduste Instituut 2009 Steiner- e Waldorfkool

More information

Software Development for the Mechanical Shock Testing System at Tartu Observatory

Software Development for the Mechanical Shock Testing System at Tartu Observatory University of Tartu Faculty of Science and Technology Institute of Technology Computer Engineering Mari Allik Software Development for the Mechanical Shock Testing System at Tartu Observatory Master s

More information

Device Diagram Compatible with: Charging your wristband

Device Diagram Compatible with: Charging your wristband Device Diagram Compatible with: iphone 4S/5/5C/5S/6/6 Plus, ipad 3/4/Air/Mini, ipod touch 5 th Gen. Running Apple ios 6 or higher. Samsung Galaxy S3, S4, S5. Running Android 4.3 or higher. Charging your

More information

POWER SUPPLY / CHARGER

POWER SUPPLY / CHARGER Power units are everyday items, but hardly anyone knows the technical specifications of these commonplace products. Anyone who wants to replace a lost or defective power unit is faced with a difficult

More information

EE9830 Esimene väljaanne Oktoober 2014 Sülearvuti

EE9830 Esimene väljaanne Oktoober 2014 Sülearvuti EE9830 Esimene väljaanne Oktoober 2014 Sülearvuti Elektrooniline kasutusjuhend TEAVE AUTORIÕIGUSE KOHTA Käesoleva kasutusjuhendi ühtegi osa, kaasa arvatud selles kirjeldatud tooteid ja tarkvara, ei tohi

More information

Jabber 10.6. Client Update. February 2015 issue 0.6

Jabber 10.6. Client Update. February 2015 issue 0.6 Jabber 10.6 Client Update February 2015 issue 0.6 Introducing Cisco Jabber 10.6 Clients Jabber 10.6 is the latest release of Cisco Unified communication client The release is available across all platforms

More information

This document is a preview generated by EVS

This document is a preview generated by EVS EESTI STANDARD EVS-EN 82079-1:2012 Preparation of instructions for use - Structuring, content and presentation - Part 1: General principles and detailed requirements EESTI STANDARDI EESSÕNA NATIONAL FOREWORD

More information

Parrot Zikmu by Starck. User guide

Parrot Zikmu by Starck. User guide Parrot Zikmu by Starck User guide Contents Getting started... 4 Installation... 4 Installation... 4 Maintenance and precautions... 5 Commands... 5 Turning the speakers on / off... 5 Selecting an audio

More information

Step By Step Guide To Setting Up Your System

Step By Step Guide To Setting Up Your System www.kenwood-electronics.co.uk/vw Kenwood Navigation Systems DNX525DAB Keep up-to-date with the latest software by registering today. Registrate your system on Kenwood s website to receive notifications

More information

http://www.brosglobal.com (305) 318-28-22 (USA) sales@brosglobal.com Bros Global Technologies @brosglobal

http://www.brosglobal.com (305) 318-28-22 (USA) sales@brosglobal.com Bros Global Technologies @brosglobal The AA-SE-008 Desk Video Phone Dock will let you use your ipad as an integrated wired desk video phone in your office or home environment. With this device you can make and receive calls like you do with

More information

Pioneer AVIC Z140BH and AVIC X940BT firmware update (v4.600) for iphone with Lightning connector compatible with AppRadio Mode

Pioneer AVIC Z140BH and AVIC X940BT firmware update (v4.600) for iphone with Lightning connector compatible with AppRadio Mode Pioneer AVIC Z140BH and AVIC X940BT firmware update (v4.600) for iphone with Lightning connector compatible with AppRadio Mode Update instructions for navigation models: AVIC-Z140BH and AVIC-X940BT Download

More information

EXEO. Bluetooth TECHNOLOGY TO ENJOY

EXEO. Bluetooth TECHNOLOGY TO ENJOY EXEO Bluetooth TECHNOLOGY TO ENJOY INDEX 3. NOTES 4. BluETOOTH telephone compatibility with hands-free system Last modification: September 2014 NOTES / The mobiles that appear on this list can connect

More information

Via Bluetooth Compatibility and connection (Edition: 03/2015)

Via Bluetooth Compatibility and connection (Edition: 03/2015) Via Bluetooth Compatibility and connection (Edition: 03/2015) Contents 03 10 13 16 19 21 23 23 25 Compatible mobile phones Pairing Android devices Pairing BlackBerry devices Pairing ios devices Pairing

More information

The DMC Family of Intercoms

The DMC Family of Intercoms c o m m u n i c a t i o n s e c u r i t y e n t e r t a i n m e n t The DMC Family of Intercoms Whole-House Music/Communication System Step up from the common intercom. The DMC family of Communication

More information

Rayzer - tested car models

Rayzer - tested car models Rayzer - tested car models Alfa Romeo Will not fit OK, minor adjustments 159 MiTo Audi Will not fit OK, minor adjustments A3 A4 A5 A6 A7 Q5 Q7 TT A8 R8? BMW Will not fit OK, minor adjustments 1 On cars

More information

T-Systems Hungary, phone prices for corporate clients

T-Systems Hungary, phone prices for corporate clients T-Systems Hungary, phone prices for corporate clients Offer valid: as from 02 November 2015 until further notice. All offers are subject to availability. End-of-life model! End-of-life model! Apple i 6

More information