м ж б български; т турски; р ромски; д друг

Size: px
Start display at page:

Download "м ж б български; т турски; р ромски; д друг"

Transcription

1 МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА ЦЕНТЪР ЗА КОНТРОЛ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО в клас трите имена м ж б български; т турски; р ромски; д друг ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА V КЛАС I. Listening A You will hear a voice mail message. Listen and circle the correct answer. 1. Why isn t Daniel at school? a) He is busy. b) He is ill. c) He is at a concert. 2. How will the boys get from the station to the Concert Hall? a) By train. b) By bus. c) On foot. 3. Why will Daniel and James meet earlier? a) To find better seats. b) To catch the bus. c) To meet some friends. Listening B You will hear a voice mail message. Listen and circle the correct answer. 4. When are the boys going to go on their camping trip? a) On Monday. b) On Friday. c) At the weekend. 5. How often does Jack go camping? a) Every month. b) Never before. c) Every weekend. 6. Where are Jack and Ben going to sleep? a) Under the trees. b) In a tent. c) At a hotel. 7. What is the weather expected to be like? a) Bad. b) Fantastic. c) Nice. 8. What kind of shoes does Jack need? a) Walking boots. b) Trainers. c) Everyday shoes.

2 II. Read the following text and circle the correct answer. Dear Annie, I can t wait to tell you the news! Mum and I arrived here in Bulgaria yesterday afternoon. Our plane was a little late because it was snowing and the weather was awful. A bus was waiting at the airport and it took us to the hotel in the mountains. This is a beautiful small hotel. Our room is large and very warm. When I look out of the window, I can see the great white mountains all around us. This morning we went skiing. It was fantastic! Some people went higher up the mountains but I didn t because I am not very good at skiing. You can ski all day but I got very tired and came back to the hotel about 3:00. The food at the hotel is wonderful. Last night we had some traditional Bulgarian dishes. I really liked the banitsa. I met some nice people yesterday. They are a little older than me. Some of them are very good skiers. Tomorrow we are going to the nearby town. First, we are going shopping. Then we are going to eat at a special Bulgarian restaurant and finally, we are going to a concert. Two famous Bulgarian drummers are going to perform. I am having a wonderful time here. Bye for now. Love, Nelly 9. The plane was late because.... a) the bus was late b) the weather was bad c) it was too slow 11. Nelly didn t go higher up in the mountain to ski because.. a) she isn t a very good skier b) she doesn t like skiing c) she was very cold 12. The girl.. the food at the hotel last night. a) didn t really like b) didn t try c) liked very much 13. Nelly is.... a) older than her new friends b) as old as her new friends c) younger than her new friends 14. Nelly is going to the nearby town... a) alone b) with her new friends c) with her mum 15. In the nearby town, Nelly is going first to the. a) shops b) concert hall c) restaurant 16. Nelly thinks that her holiday is.... a) awful b) boring c) great 10. Nelly got to the hotel... a) by car b) by bus c) by train

3 III. Circle the correct answer. 17. Are you from Madrid? Yes,.... a) I do b) I have c) I am 18. When... their homework? a) do they b) do they do c) they do 19. We... a picnic when it started to rain. a) having b) were having c) are having 23. What time did you go to bed last...? a) night b) noon c) day 24. In winter, I usually put a. around my neck. a) coat b) scarf c) glove 25. The film was so that we all fell asleep. a) boring b) funny c) exciting 20. Alex... a new camera yesterday. It was very expensive. a) bought not b) doesn t buy c) didn t buy 21. Dad work at weekends. a) doesn t have b) don t have to c) doesn t have to 22. Can I have a glass of water, please? I am very.... a) cold b) thirsty c) hungry

4 МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА ЦЕНТЪР ЗА КОНТРОЛ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА V КЛАС LISTENING COMPREHENSION TRANSCRIPT TEXT 1 Hi Daniel, this is James! I am sorry you ve got a temperature and I couldn t see you at school today. Listen, our favourite group 2by2, are in town. Their concert is on Sunday. It starts at seven o clock in the evening. Do you know how to get to the Concert Hall? Take bus number 7 and get off at the train station. I ll be there. Then we can walk to the Concert Hall. We want to find better seats so let s meet earlier. See you on Sunday. Bye. TEXT 2 Hi, Jack! This is Ben. I m really happy we re going to go on a camping trip next weekend. I know that it ll be your first time camping and sleeping in a tent and I m sure you ll enjoy it. Don t forget your sleeping bag. It s very cold up in the mountains. The weather isn t going to be nice at the weekend so you ll need a raincoat, too. Put your things in a backpack this is the easiest way to carry them. We are going to do a lot of walking so put on a pair of good walking boots, not trainers. Call me tonight for more details. Bye.

5 Английски език V клас Ключ с верните отговори Всеки верен отговор се оценява с 1 точка Въпрос Верен отговор 1. b 2. c 3. a 4. c 5. b 6. b 7. a 8. a 9. b 10. b 11. a 12. c 13. c 14. b 15. a 16. c 17. c 18. b 19. b 20. c 21. c 22. b 23. a 24. b 25. a

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ЦЕНТЪР ЗА КОНТРОЛ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО НА УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА VII КЛАС

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ЦЕНТЪР ЗА КОНТРОЛ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО НА УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА VII КЛАС МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ЦЕНТЪР ЗА КОНТРОЛ И ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВОТО НА УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА VII КЛАС PART ONE: LISTENING COMPREHENSION Listening A Directions: You

More information

www inglesemilano.it IngleseMilano.it Example ESL English Test - Level A1 Elementary Test 1 - Page 1 A1 MOCK EXAMINATION

www inglesemilano.it IngleseMilano.it Example ESL English Test - Level A1 Elementary Test 1 - Page 1 A1 MOCK EXAMINATION A1 MOCK EXAMINATION Choose the correct alternative to complete the sentences. 1. Tony.. up early on Sunday mornings. a) is get sometimes b) sometimes get c) sometimes gets 2. At the moment he.. a) is sleeping

More information

SALE TODAY All toys half price

SALE TODAY All toys half price Name: Class: Date: KET Practice PET TestPractice Reading Test and Reading Writing KET PET Part 1 Questions 1 5 Which notice (A H) says this (1 5)? For Questions 1 5 mark the correct letter A H on your

More information

1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew. 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually

1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew. 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually Test 2A 1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew 2 When I got... I had a bath. A home B at home C to home 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually C usually

More information

Jahrgangsstufentest ENGLISCH. an bayerischen Realschulen. Termin: Mittwoch, 2. Oktober 2013. Bearbeitungszeit: 45 Minuten.

Jahrgangsstufentest ENGLISCH. an bayerischen Realschulen. Termin: Mittwoch, 2. Oktober 2013. Bearbeitungszeit: 45 Minuten. Jahrgangsstufentest ENGLISH an bayerischen Realschulen Termin: Mittwoch, 2. Oktober 2013 Bearbeitungszeit: 45 Minuten Name: Klasse: 7 Punkte: / 60 Note: PART I: Listening TASK 1 You will hear five short

More information

Contents: 2008 www.perfect-english-grammar.com May be freely copied for personal or classroom use.

Contents: 2008 www.perfect-english-grammar.com May be freely copied for personal or classroom use. 2 Contents: Grammar of phrasal verbs 2 Deal with 3 Come across 5 Get on with 7 Look after 9 Pick up 11 Review 1 13 Put on 14 Take off 16 Look into 18 Turn down 20 Look forward to 22 Review 2 23 Answers

More information

Would you like to play tennis with me after school, Peter? I can t, Jane. I have to go straight home. How about tomorrow, then?

Would you like to play tennis with me after school, Peter? I can t, Jane. I have to go straight home. How about tomorrow, then? 2 2 1 3 1 1 1 Would you like to play tennis with me after school, Peter? I can t, Jane. I have to go straight home. How about tomorrow, then? 1 We can go today after school. 2 I don t have time today.

More information

B.A. ENGLISH ENTRANCE TEST

B.A. ENGLISH ENTRANCE TEST B.A. ENGLISH ENTRANCE TEST Time allowed: 60 min Total marks for the test: 100 Marking scheme: 1 mark for each correct answer In each multiple choice question, only one of the four answers is correct. Choose

More information

EKOLA Junior High School Bilingual Programme Entrance Test (1h15) Sample Paper. Result:

EKOLA Junior High School Bilingual Programme Entrance Test (1h15) Sample Paper. Result: EKOLA Junior High School Bilingual Programme Entrance Test (1h15) Sample Paper Name: Result: Task 1 Which notice says what? For questions 1 5, match the correct letter A H. 1. You do not have to pay extra

More information

Proficiency Evaluation Test Intermediate to Advanced

Proficiency Evaluation Test Intermediate to Advanced Proficiency Evaluation Test Intermediate to Advanced Name I. Grammar / Vocabulary II. Reading Comprehension III. Writing Sample IV. Conversation / Interview Directions for the Tutor: Allow the participant

More information

The new portfolio will not be assessed by examiners but will be used as a tool for students to develop their writing skills at each level.

The new portfolio will not be assessed by examiners but will be used as a tool for students to develop their writing skills at each level. A Teachers guide to the Trinity portfolio toolkit What is a portfolio? It s a file or folder that contains a collection of your students work. Each portfolio should include at least one example of each

More information

Part 1 LISTENING. Task 1

Part 1 LISTENING. Task 1 Part 1 LISTENING Task 1 Listen to Joel telling his elder sister about his friends. Where would they like to work one day? For questions 1-5, write a letter -H next to each person. You will hear the conversation

More information

ENGLISH FILE. End-of-course Test. New. Beginner. 1 Complete the sentences with one word.

ENGLISH FILE. End-of-course Test. New. Beginner. 1 Complete the sentences with one word. End-of-course Test GRAMMAR 1 Complete the sentences with one word. Example: A Are you Simon? B Yes, I am. 1 A Where Sally from? B She s from Ireland. 2 A Are they French? B No, they. They re Italian. 3

More information

IngleseMilano.it Example ESL English Test - Level A1 Elementary. Test 3 - Page 1

IngleseMilano.it Example ESL English Test - Level A1 Elementary. Test 3 - Page 1 A1 MOCK EXAMINATION SECTION I Choose the correct alternatives to complete the sentences. 1. Where for a holiday next summer? a) do you like going b) would you to go c) would you like to go 2. Look at that

More information

Jahrgangsstufentest Englisch. am Gymnasium

Jahrgangsstufentest Englisch. am Gymnasium Jahrgangsstufentest Englisch am Gymnasium Jahrgangsstufe 6 Aufgaben 04. Oktober 2013 Bearbeitungszeit: 45 Minuten bei freier Zeiteinteilung für die Teile II und III Name: Klasse: 6 Punkte: / 56 Note Part

More information

Today, it is spoken in some offices. He's going to study English hard. and talk with a lot of people in the future.

Today, it is spoken in some offices. He's going to study English hard. and talk with a lot of people in the future. Good. How are you? You re welcome. How are you? Oh, no. You mustn t help him. OK. I ll ask him. Why did you finish the report? You can t buy a dictionary. No, thank you. How are you? It s cloudy. How are

More information

Sample from Classroom Stories for SEAL KS1 and KS2 Theme 6 Relationships: Curriculum development resources Year 3

Sample from Classroom Stories for SEAL KS1 and KS2  Theme 6 Relationships: Curriculum development resources Year 3 Theme 6 Relationships: Curriculum development resources Year 3 Max s Bad Week Embarrassment (guilt) Happiness (proud) Story It was Saturday morning and Max was still in bed. He knew that Mum would soon

More information

[elo'quia. S 1 / 6. Please mark the correct answer with a X. Example: I must my homework this evening. X. Duration: 45 minutes.

[elo'quia. S 1 / 6. Please mark the correct answer with a X. Example: I must my homework this evening. X. Duration: 45 minutes. [elo'quia. English test ] Duration: 45 minutes Family name First name Date Please mark the correct answer with a X. Example: I must my homework this evening. X do to make to do make 1] What do you do?

More information

PHRASAL VERBS INTRODUCTION. The Òsmall wordsó in phrasal verbs are important, because they completely change the meaning.

PHRASAL VERBS INTRODUCTION. The Òsmall wordsó in phrasal verbs are important, because they completely change the meaning. PHRASAL VERBS INTRODUCTION Phrasal verbs have two parts: a verb (e.g.: put, take, get, give, go, etc) and one or sometimes two "small words" (e.g.: on, up, out, in, etc) which go with the verb. Compare:

More information

Fry Phrases Set 1. TeacherHelpForParents.com help for all areas of your child s education

Fry Phrases Set 1. TeacherHelpForParents.com help for all areas of your child s education Set 1 The people Write it down By the water Who will make it? You and I What will they do? He called me. We had their dog. What did they say? When would you go? No way A number of people One or two How

More information

Jahrgangsstufentest. an bayerischen Realschulen

Jahrgangsstufentest. an bayerischen Realschulen Jahrgangsstufentest ENGLISCH an bayerischen Realschulen Termin: Mittwoch, 29. September 2010 earbeitungszeit: 45 Minuten Name: Klasse: 7 Punkte: / 60 Note: TSK 1 PRT I: Listening You will hear four short

More information

Placement Test. It is designed to enable us to place you in a class at the right level for you.

Placement Test. It is designed to enable us to place you in a class at the right level for you. Placement Test Date / / Name Nationality This placement test contains 50 multiple-choice questions for you to answer, and 3 writing questions. Please write a few sentences for each writing question. It

More information

Jahresabschlusstest 1

Jahresabschlusstest 1 Jahresabschlusstest 1 Let s simply continue Please fill in the gaps with either the simple present or the present continuous forms of the verb in brackets. 1. Samantha usually (drink) a cup of coffee in

More information

Sample questions (Changing sentences)

Sample questions (Changing sentences) Sample questions (Changing sentences) Complete the second sentence so that it means the same as the first. Use no more than 3 words. 1. Do you play basketball well? Are you a player? 2. Does art interest

More information

Fry Instant Word List

Fry Instant Word List First 100 Instant Words the had out than of by many first and words then water a but them been to not these called in what so who is all some oil you were her sit that we would now it when make find he

More information

Fry Instant Words High Frequency Words

Fry Instant Words High Frequency Words Fry Instant Words High Frequency Words The Fry list of 600 words are the most frequently used words for reading and writing. The words are listed in rank order. First Hundred Group 1 Group 2 Group 3 Group

More information

The Start of my Arctic Adventure

The Start of my Arctic Adventure The Start of my Arctic Adventure I have been asked if I would like to go to the Arctic. I am very excited. All I know about the Arctic is that it has lots of ice and is very cold. Here are some of the

More information

Activate! B1 Extra Grammar Tests Test 1

Activate! B1 Extra Grammar Tests Test 1 1. Choose the word or phrase (A, B, C, or D) that best completes the sentence. 1 Kevin because he s late for his class. A is running B runs C run D are running 2 They in the garden at the moment. A work

More information

One Day. Helen Naylor. ... Level 2. Series editor: Philip Prowse. Cambridge University Press 978-0-521-71422-8 - One Day.

One Day. Helen Naylor. ... Level 2. Series editor: Philip Prowse. Cambridge University Press 978-0-521-71422-8 - One Day. Cambridge English Readers... Level 2 Series editor: Philip Prowse One Day cambridge university press Cambridge, New York, Melbourne, Madrid, Cape Town, Singapore, São Paulo, Delhi Cambridge University

More information

PRELIMINARY ENGLISH TEST for Schools

PRELIMINARY ENGLISH TEST for Schools Centre Number Candidate Number Candidate Name PRELIMINRY ENGLISH TEST for Schools PPER 2 Listening Sample Paper Time pproximately 35 minutes (including 6 minutes transfer time) INSTRUCTIONS TO CNDIDTES

More information

Past Simple (regular verbs)

Past Simple (regular verbs) Past Simple (regular verbs) Write the Past Simple form of the verbs below in the correct column. repeat worry finish start phone call miss enjoy visit marry listen cry play hate wash climb live arrive

More information

Placement test Written test

Placement test Written test Placement test Written test CEF A1 to C1 Choose the best answer for each question Stop when the questions become too difficult Spend no more than 40 minutes on the test 1 Where from? I m from Russia A

More information

Lesson Share TEACHER S NOTES. Socializing by Gary Jones. Procedure

Lesson Share TEACHER S NOTES. Socializing by Gary Jones. Procedure Lesson Share TEACHER S NOTES Socializing by Gary Jones Age: Level: Time: Aim: Adults Upper intermediate 90 mins To practise making small talk; to learn lexis for active listening Key skills: Speaking Materials:

More information

Practice file answer key

Practice file answer key Practice file answer key Unit 1 2 f 3 e 4 b 5 c 6 a 2 head 3 operate 4 subsidiaries 5 employees 6 sell 7 goods 8 make 9 competitors 2 companies 3 subsidiaries 4 goods 5 based 6 specialize 7 provide 8 operates

More information

If you don t. All your answers are exactly the same; the two of you. Only if. If I were you,. If. My grandmother is. Two weeks ago. If. You.

If you don t. All your answers are exactly the same; the two of you. Only if. If I were you,. If. My grandmother is. Two weeks ago. If. You. Sentence re-writes 1. I shouted at my boss last week and lost my job. If only. 2. It was a mistake to park outside the police station. You. 3. She must immediately apologize for what she just said. I m

More information

Conditional Sentences Third Condition (Past Time - Unreal/ Contrary to Fact)

Conditional Sentences Third Condition (Past Time - Unreal/ Contrary to Fact) Conditional Sentences Third Condition (Past Time - Unreal/ Contrary to Fact) Complete the following sentences using the correct form of the verbs provided. Ex. Annie failed her history test, but if she

More information

First Certificate Trainer

First Certificate Trainer Writing answer guidelines for Test 3 Test 3, Writing Part 1 (page 114), Model answer 1 This model has been prepared as an example of a very good answer. However, please note that this is just one example

More information

International ESOL English for Speakers of Other Languages Access Level Sample paper

International ESOL English for Speakers of Other Languages Access Level Sample paper International ESOL English for Speakers of Other Languages Access Level Sample paper This paper must be returned with the candidate s work, otherwise the entry will be void and no result will be issued.

More information

rtzrtz Jahrgangsstufentest Englisch 2003 Jahrgangsstufentest ENGLISCH an bayerischen Realschulen Termin: Dienstag, 16.

rtzrtz Jahrgangsstufentest Englisch 2003 Jahrgangsstufentest ENGLISCH an bayerischen Realschulen Termin: Dienstag, 16. rtzrtz Jahrgangsstufentest Englisch 2003 Jahrgangsstufentest ENGLISH an bayerischen Realschulen Termin: Dienstag, 16. September 2003 earbeitungszeit: 45 Minuten Name: Klasse: 7 Punkte: / 53 Note LISTENING

More information

Trip to Kristiansund - Norway

Trip to Kristiansund - Norway Trip to Kristiansund - Norway Sophia, Nico and Vincent from Germany Thursday, 20.09.2012 This is my story of the unforgettable days in Kristiansund, Norway. We went from our hometown Mering with the train

More information

IN A SMALL PART OF THE CITY WEST OF

IN A SMALL PART OF THE CITY WEST OF p T h e L a s t L e a f IN A SMALL PART OF THE CITY WEST OF Washington Square, the streets have gone wild. They turn in different directions. They are broken into small pieces called places. One street

More information

Entry Exam 2016 in English

Entry Exam 2016 in English Entry Exam 2016 in English Family Name: First Name: Present School: Duration: 50 minutes Your are not allowed to use pencil. Use a pen! You may leave early. (When finished, turn your test upside down and

More information

Fry Instant Phrases. Give them to me. Then we will go.

Fry Instant Phrases. Give them to me. Then we will go. Fry Instant Phrases The words in these phrases come from Dr. Edward Fry s Instant Word List (High Frequency Words). According to Fry, the first 300 words in the list represent about 67% of all the words

More information

Jahrgangsstufentest ENGLISCH. an bayerischen Realschulen. Termin: Mittwoch, 26. September Bearbeitungszeit: 45 Minuten.

Jahrgangsstufentest ENGLISCH. an bayerischen Realschulen. Termin: Mittwoch, 26. September Bearbeitungszeit: 45 Minuten. Jahrgangsstufentest ENGLISCH an bayerischen Realschulen Termin: Mittwoch, 26. September 2012 Bearbeitungszeit: 45 Minuten Name: Klasse: 7 Punkte: / 60 Note: TASK 1 PART I: Listening You will hear five

More information

Placement Test A. Underline the correct answer, a), b), c) or d). 14 He hasn't got brothers and sisters. a) some b) a c) the d) any

Placement Test A. Underline the correct answer, a), b), c) or d). 14 He hasn't got brothers and sisters. a) some b) a c) the d) any Underline the correct answer, a), b), c) or d). 1 I a student of English. a) are b) is c) am d) aren t 2 This is Carlos. He's. a) Japan b) Spain c) Italian d) France 3 She's from Tokyo. She Japanese. a)

More information

Meeting People and Meeting People Again

Meeting People and Meeting People Again Meeting People and Meeting People Again Stand up and go around roleplaying meeting people in the room, imagining it is the first time you have met (even you have had previous contact by email etc.) Do

More information

Die Zeiten im Englischen Übersicht 6. Klasse

Die Zeiten im Englischen Übersicht 6. Klasse Die Zeiten im nglischen Übersicht 6. Klasse Das will-future Verwendung: für Vermutungen, Hoffnungen, Befürchtungen Signalwörter: hope, think, be afraid, probably, maybe... Sue hopes that her team will

More information

brighten up cloud over clear up freeze over cool down

brighten up cloud over clear up freeze over cool down Example Dialogues Alicia : Leo when are we going on a picnic? You promised we d go today! Leo : I m sorry Alicia, we can t go today. It s so clouded over! It might rain. Alicia : Okay... But if it clears

More information

Movers Reading & Writing

Movers Reading & Writing Page 28 Movers Cambridge Young Learners English Tests Part 1 6 questions Look and read. Choose the correct words and write them on the lines. a whale coffee a shoulder an elephant soup a stomach milk a

More information

NO LONGER THE FIRST 2010 Josh Danz

NO LONGER THE FIRST 2010 Josh Danz NO LONGER THE FIRST 2010 Josh Danz Free performance of this play for high school and college level competitive forensics is permitted. All other rights reserved. The Intriguing Interp Series is published

More information

Simple Present Tense. Simple Present Tense in the Negative. Grammar Practice Worksheets

Simple Present Tense. Simple Present Tense in the Negative. Grammar Practice Worksheets Simple Present Tense Choose the correct verb from the list below to complete the following sentences. Use the correct form of the simple present tense. fix stand speak drink eat do wear have wash make

More information

2. YL6 MOCK EXAMINATION

2. YL6 MOCK EXAMINATION 2. YL6 MOCK EXAMINATION YL6 MOCK EXAMINATION Young Learner Diploma TIME ALLOWED 60 MINUTES DATE: NAME:.. PLACE AND DATE OF BIRTH:... BRITISH INSTITUTES YL6 Mock Examination: Written Paper 2006 Section

More information

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Wallaby Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Wallaby Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado Testi_Kang_10ENG.qxp 8-01-2010 22:38 Pagina 10 Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado Choose the correct

More information

Interview Questions for Secondary Schools Interviews

Interview Questions for Secondary Schools Interviews Interview Questions for Secondary Schools Interviews PART I 1. What is your name? My name is Lu Kin Tsang. My English name is Donald. 2. How old are you? I am twelve years old. 3. Where were you born?

More information

A) Complete the sentences with SIMPLE PRESENT or PRESENT CONTINUOUS.

A) Complete the sentences with SIMPLE PRESENT or PRESENT CONTINUOUS. ŠESTI RAZRED A) Complete the sentences with SIMPLE PRESENT or PRESENT CONTINUOUS. 1. Susan usually. (go) to school by bus, but now she.. (go) to school by train. 2. Mary often.. (read) in bed, but today

More information

LESSON TITLE: Jesus Visits Mary and Martha THEME: Jesus wants us to spend time with \ Him. SCRIPTURE: Luke 10:38-42

LESSON TITLE: Jesus Visits Mary and Martha THEME: Jesus wants us to spend time with \ Him. SCRIPTURE: Luke 10:38-42 Devotion NT249 CHILDREN S DEVOTIONS FOR THE WEEK OF: LESSON TITLE: Jesus Visits Mary and Martha THEME: Jesus wants us to spend time with \ Him. SCRIPTURE: Luke 10:38-42 Dear Parents Welcome to Bible Time

More information

Elementary Podcast Series 01 Episode 02 - Transcript. Transcript. Section 1 - Where did you go? a weekend away. Section 2: I d like to meet

Elementary Podcast Series 01 Episode 02 - Transcript. Transcript. Section 1 - Where did you go? a weekend away. Section 2: I d like to meet Transcript Download the LearnEnglish Elementary podcast. You ll find all the details on this page: http://learnenglish.britishcouncil.org/elementarypodcasts/series-01-episode-02 Section 1 - Where did you

More information

EXAMEN DE INGRESO 2016 TEST DE COMPROBACIÓN DE INGLÉS

EXAMEN DE INGRESO 2016 TEST DE COMPROBACIÓN DE INGLÉS FUERZA AEREA ARGENTINA ESCUELA DE AVIACIÓN MILITAR EXAMEN DE INGRESO 2016 TEST DE COMPROBACIÓN DE INGLÉS NO ESCRIBA NI MARQUE ESTAS HOJAS PARA INDICAR LAS SOLUCIONES CORRECTAS. USE LA HOJA DE RESPUESTA

More information

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping.

Nombre: I am not playing. You are not (you aren t) eating. He is not (He isn t) reading. She is not (She isn t) sleeping. PRESENT CONTINUOUS Affirmative Negative Interrogative I am (I m) playing. You are (you re) eating He is (He s) reading. She is (She s) sleeping. It is (It s) running. We are (we re) speaking. You are (you

More information

始 まりのブザーが 鳴 るまでページをめくってはいけません

始 まりのブザーが 鳴 るまでページをめくってはいけません 2013 年 度 青 山 学 院 高 等 部 一 般 入 学 試 験 問 題 英 語 始 まりのブザーが 鳴 るまでページをめくってはいけません 下 記 の 注 意 事 項 に 目 を 通 しておいてください 問 題 用 紙 は 1 ページから 12 ページまであるので 始 まりのブザー が 鳴 ったらすぐに 確 認 すること 解 答 はすべて 別 紙 の 解 答 用 紙 に 記 入 すること とじてある

More information

FACOLTÀ TEOLOGICA DELL EMILIA-ROMAGNA TEST DI INGLESE

FACOLTÀ TEOLOGICA DELL EMILIA-ROMAGNA TEST DI INGLESE Cognome Nome Corso di studi data FACOLTÀ TEOLOGICA DELL EMILIA-ROMAGNA TEST DI INGLESE LIVELLO 0 (Beginners - A1). 1 I am Susan. 2 He are my friend. 3 What does "food" mean? Something to drink. Something

More information

She goes into a small room and comes back with a camera in her hand. This was my son s first camera. Take it, she says.

She goes into a small room and comes back with a camera in her hand. This was my son s first camera. Take it, she says. Ali and his camera Ali lives in Istanbul, a big city in Turkey. He lives in an old building near the famous Blue Mosque. After school, Ali comes home and sits at the window. He looks at the boats. They

More information

Handouts for Conversation Partners: Grammar

Handouts for Conversation Partners: Grammar Handouts for Conversation Partners: Grammar Contents A Cheat Sheet on the Tenses in English... 2 Conditionals... 3 Past Participles... 5 Present Perfect Tense... 6 Present Perfect Continuous... 6 Past

More information

Functional Skills English Sample Entry Level 3 Weather Reading Assessment Task Sheet

Functional Skills English Sample Entry Level 3 Weather Reading Assessment Task Sheet Learner name Learner registration number Learner signature Centre Assessment date You may use a dictionary. Use blue or black ink. There are 3 tasks in this assessment. Total marks available: 18 You should

More information

GCSE Bitesize Mock Exam

GCSE Bitesize Mock Exam GSE itesize Mock Exam Subject: Topic: Tier: French Listening Higher Marks available: 40 Time allowed: 45 minutes (approximately) Read the paper before listening to the audio. Marks available are given

More information

No. 1 Question: No. 2 Question: No. 3 Question:

No. 1 Question: No. 2 Question: No. 3 Question: 2 2 1 2 1 No. 1 No. 15 15 10 ( A A B) No. 1 Hello. R&C Telephone Company. Doris speaking. Doris, this is James. I m visiting a customer right now, but I ll be back at the office soon. Has the mail arrived

More information

DIAGNOSTIC EVALUATION

DIAGNOSTIC EVALUATION Servicio de Inspección Educativa Hezkuntzako Ikuskapen Zerbitzua 2 0 1 1 / 1 2 DIAGNOSTIC EVALUATION 4th YEAR of PRIMARY EDUCATION ENGLISH LITERACY Name / surname(s):... School:... Group:... City / Town:.

More information

ANGOL B1 szint A sorozat, labor

ANGOL B1 szint A sorozat, labor ANGOL B1 szint A sorozat, labor BEHÍVÓKÓD: 1. Hallgassa meg kétszer az elhangzó szöveget, majd adja meg angol nyelven a kért információkat! Elérhetı pontszám: 10 pont In this task you will hear information

More information

AFA BERGA ANGLÈS PROVA ACCÉS CFGM CURS 2012-13. Name:.. Date:

AFA BERGA ANGLÈS PROVA ACCÉS CFGM CURS 2012-13. Name:.. Date: AFA BERGA ANGLÈS PROVA ACCÉS CFGM CURS 2012-13 Name:.. Date: Vocabulary 1.Complete the chart with the words below. baseball bat theatre playground surgeon hockey stick engineer tennis racket office shop

More information

ENGELSKA NIVÅTEST (1) Medel Sid 1(7)

ENGELSKA NIVÅTEST (1) Medel Sid 1(7) Medel Sid 1(7) Namn: Poäng: Nivå : Adress: Tel: Complete each sentence with one item from those given below. Use each item once only. Note: Each question has One mark. You must have all words in the correct

More information

BBC LEARNING ENGLISH 6 Minute Grammar Past perfect continuous

BBC LEARNING ENGLISH 6 Minute Grammar Past perfect continuous BBC LEARNING ENGLISH 6 Minute Grammar Past perfect continuous This is not a word-for-word transcript Hello and welcome to 6 Minute Grammar with me,. And me,. Today, we're talking about the past perfect

More information

12 Days of Letters from the North Pole! From all 9 reindeer, the Head Elf, Mrs. Claus, and even Santa himself!

12 Days of Letters from the North Pole! From all 9 reindeer, the Head Elf, Mrs. Claus, and even Santa himself! 12 Days of Letters from the North Pole From all 9 reindeer, the Head Elf, Mrs. Claus, and even Santa himself December 2013 Sun Mon Tues Wed Thurs Fri Sat 1 2 3 4 5 6 7 Letter From Blitzen 8 9 10 11 12

More information

Fry High Frequency Words and Dolch 220 Comparison List

Fry High Frequency Words and Dolch 220 Comparison List Fry High Frequency Words and Dolch 220 Comparison List The Dolch List has not been revised for decades, while the Fry list is more current. The Fry list also is more comprehensive in that it includes 1,000

More information

Centro Linguistico Università degli Studi di Pavia

Centro Linguistico Università degli Studi di Pavia Centro Linguistico Università degli Studi di Pavia FAC-SIMILE Esame di lingua inglese per Docenti di Scuola Primaria (Identificativo: aprile 2007 - rev. aprile 2008 rev. ottobre 2013) Writing (TIME: 40

More information

12 Days of Letters from the North Pole!

12 Days of Letters from the North Pole! Created By: Soda Pop Avenue (www.sodapopave.com) 12 Days of Letters from the North Pole! From all 9 reindeer, the Head Elf, Mrs. Claus and Santa himself! December 2013 Sun Mon Tues Wed Thurs Fri Sat 1

More information

FORM 5 ENGLISH TIME: 15 minutes Listening Comprehension. Instructions for the conduct of the Listening Comprehension Examination

FORM 5 ENGLISH TIME: 15 minutes Listening Comprehension. Instructions for the conduct of the Listening Comprehension Examination DIRECTORATE FOR QUALITY AND STANDARDS IN EDUCATION Department for Curriculum Management and elearning Educational Assessment Unit Annual Examinations for Secondary Schools 2011 Track 1 FORM 5 ENGLISH TIME:

More information

REPORTED SPEECH. Reported speech is used to retell or report what other person has actually said. It is a very usual function in everyday language.

REPORTED SPEECH. Reported speech is used to retell or report what other person has actually said. It is a very usual function in everyday language. REPORTED SPEECH USE Reported speech is used to retell or report what other person has actually said. It is a very usual function in everyday language. STRUCTURE Formal aspects We can find different ways

More information

Activate! B1+ Extra Grammar Tests Test 1

Activate! B1+ Extra Grammar Tests Test 1 1. Choose the word or phrase (A, B, C, or D) that best completes the sentence. 1 Alexandria sports and enjoys her life. A is liking B like C likes D is like 2 My brother so scared when he watches frightening

More information

TeachingEnglish Lesson plans

TeachingEnglish Lesson plans Worksheets - Negotiations (1): Building relationships 1. Negotiations quiz 1. In what situations do you negotiate? Who do you negotiate with? Think about both your work and your private life. 2. What s

More information

Anglia ESOL International Examinations. Pre-Intermediate Level (A2+) Paper FF114

Anglia ESOL International Examinations. Pre-Intermediate Level (A2+) Paper FF114 Please stick your candidate label here W R Anglia ESOL International Examinations Pre-Intermediate Level (A2+) CANDIDATE INSTRUCTIONS: W1 [20] Paper FF114 Time allowed TWO hours. Stick your candidate label

More information

1st grade Reading Practice test

1st grade Reading Practice test Name: Instructions: Bubble in the correct answer. Read all choices before marking your answer. Copyright 2000-2002 Measured Progress, All Rights Reserved : My Pet Mouse My pet mouse doesn t bark. He doesn

More information

Quiz. Adverbs. Level A. Circle the right answer for each question. He walked home with the shopping. 1) Which adverb is best in this sentence?

Quiz. Adverbs. Level A. Circle the right answer for each question. He walked home with the shopping. 1) Which adverb is best in this sentence? Quiz Adverbs Level A Circle the right answer for each question. 1) Which adverb is best in this sentence? He walked home with the shopping. A) shortly B) slowly C) dryly Page 1 of 16 2) Which adverb is

More information

What it a sunny day? Contents. Language Analysis

What it a sunny day? Contents. Language Analysis Year 6 Lesson 15 What it a sunny day? Vocabulary Aims Talking about past events and the weather Contents Grammar Past simple tense Vocabulary Weather Was it a sunny day? Yes, it was. Checklist 1 master

More information

Grammar Challenge So & such Practice

Grammar Challenge So & such Practice So & such Practice BBC Learning English so & such Exercise 1: Match the beginnings of the sentences to the correct endings. 1. The weather was so. a. I only answered 3 questions. 2. It was such a cold

More information

SECTION A. Question 1 (20 marks) A down C across. B into D for. 1. We had an... day at the seaside. A enjoyed C enjoying. B enjoyable D enjoys

SECTION A. Question 1 (20 marks) A down C across. B into D for. 1. We had an... day at the seaside. A enjoyed C enjoying. B enjoyable D enjoys PE 2006 ENGLISH SETION Marks Question 1 (20 marks) For each item, circle the letter which shows the correct answer. Example: Malini is looking... the book she lost. down across into for 1. We had an...

More information

A Note to Parents. 1. As you study the list, vary the order of the words.

A Note to Parents. 1. As you study the list, vary the order of the words. A Note to Parents This Wordbook contains all the sight words we will be studying throughout the year plus some additional enrichment words. Your child should spend some time each week studying this Wordbook

More information

The Good Old Days. 2. Famous places: Next, students must drag the pictures of the famous places to the names of the cities where they are.

The Good Old Days. 2. Famous places: Next, students must drag the pictures of the famous places to the names of the cities where they are. The Good Old Days Level: 2º E.S.O. Grammar: Positive and negative descriptive adjectives. The simple past tense of the verb to be. There was / there were. The time. Functions: Describing past habits and

More information

KEY ENGLISH TEST for Schools

KEY ENGLISH TEST for Schools KEY ENGLISH TEST for Schools PAPER 1 Reading and Writing Sample Paper Time 1 hour 10 minutes INSTRUCTIONS TO CANDIDATES Do not open this question paper until you are told to do so. Write your name, Centre

More information

DIDAKIS- ENGLISH ASSESSMENT TEST

DIDAKIS- ENGLISH ASSESSMENT TEST 1. Where you from? a) is b) are c) am d) have 2. This is my friend. name is Peter. a) Her b) Our c) Yours d) His 3. Mike is. a) A friend of mine b) A my friend c) Friend my d) Mine friend 4. My brother

More information

A yellow one. I m sorry, we haven t got any. We have other colours. There are some pink and purple ones.

A yellow one. I m sorry, we haven t got any. We have other colours. There are some pink and purple ones. Reading Comprehension TEST 1 1 Choose the right question from the bubble 5 points as in the example (0) below. A B (0) b Yes, I d like a T-shirt. h What colours have you got? g Can I try it on? a What

More information

第 6 回模擬テスト 時間点高校受験英語単語 文法対策編第 5 巻 ( 模擬テスト ) 学習日 11 月 20 日

第 6 回模擬テスト 時間点高校受験英語単語 文法対策編第 5 巻 ( 模擬テスト ) 学習日 11 月 20 日 時間点高校受験英語単語 文法対策編第 5 巻 ( 模擬テスト ) 学習日 11 月 20 日 名前 8 第 6 回模擬テスト 50 分得/100 BillHi, Tomoko. You don t look well. What s wrong? Tomoko Maybe I have a cold. BillAre you OK? You should go home and sleep. TomokoYes,

More information

Grade 2, Theme Two. Family Letter

Grade 2, Theme Two. Family Letter Family Letter Grade 2, Theme Two Dear Family, It s time for the second theme of Fully Alive, our family life program. Because the partnership of home, church, and school is so important, this letter is

More information

Paper 1H: Listening and Understanding in Chinese Higher Tier. Tuesday 19 June 2012 Morning Time: 40 minutes and 5 minutes reading time

Paper 1H: Listening and Understanding in Chinese Higher Tier. Tuesday 19 June 2012 Morning Time: 40 minutes and 5 minutes reading time Write your name here Surname Other names Edexcel GCSE Centre Number Candidate Number Chinese Paper 1H: Listening and Understanding in Chinese Higher Tier Tuesday 19 June 2012 Morning Time: 40 minutes and

More information

Chapter. The Weekend

Chapter. The Weekend Chapter 3 The Weekend T he weekend begins on Friday night and ends on Sunday night. Our weekend lives are usually different from our weekday lives. We may relax and have fun. We may also work at weekend

More information

Exchange to the Furthest Place from Home

Exchange to the Furthest Place from Home Exchange to the Furthest Place from Home My decision to go on a student exchange to Finland took place long before I went to University. I was about 16 in my second to last year of high school when I started

More information

9 sets de dúas fichas 1 set de tres fichas

9 sets de dúas fichas 1 set de tres fichas EXPRESIÓN ORAL 9 sets de dúas fichas 1 set de tres fichas 1 SPEAKING SET 1 CANDIDATE A TASK 1 (MONOLOGUE): FILMS You are a Spanish student living in London and you meet a Polish friend for coffee. You

More information

PRESENT CONTINUOUS TENSE

PRESENT CONTINUOUS TENSE NAME: CLASS: TOTAL: 1) Match together the English word with the Slovak meaning. Use different colours. (5 pts) 1. at the moment a. tento týždeň 2. now b. práve dnes 3. in this picture c. teraz 4. today

More information

When you want to explain why something happens, you can use a clause of

When you want to explain why something happens, you can use a clause of CLAUSES AND PHRASES OF REASON When you want to explain why something happens, you can use a clause of reason introduced by a conjunction (because, as and since) or a phrase introduced by because of. Daniel

More information

TeachingEnglish Lesson plans

TeachingEnglish Lesson plans Worksheets Meetings (1): Getting down to business Reading: Text 1 Let s stop wasting time and get on with it! TeachingEnglish Lesson plans Did you know you can download a clock from the internet to calculate

More information

PET Practice Test PAPER 1 Reading and Writing

PET Practice Test PAPER 1 Reading and Writing Name: lass: Date: PET Practice Test PAPER 1 Reading and Writing 1 hour 30 minutes Reading Part 1 PET Practice Test Reading PET Answer all questions. Write your answers clearly on the separate answer sheet.

More information