Akciová ponuka platí od do ,95 FRONTLINE COMBO DOG S, M, L, XL FRONTLINE COMBO CAT PRE PSY A MAČKY

Size: px
Start display at page:

Download "Akciová ponuka platí od 1. 5. do 31. 5. 2015 2,95 FRONTLINE COMBO DOG S, M, L, XL FRONTLINE COMBO CAT PRE PSY A MAČKY"

Transcription

1 Akciová ponuka platí od do Ibalgin tabliet BOLESŤ A HORÚČKA 2, Účinné analgetikum s protizápalovým účinkom, znižuje horúčku. Pomáha pri bolesti hlavy, zubov, chrbta, svalov, kĺbov a menštruačných bolestiach. Liek na vnútorné použitie. Obsahuje ibuprofén. Pozorne si prečítajte príbalovú informáciu a poraďte sa s lekárom alebo lekárnikom. Microlife NC100 bezkontaktný digitálny teplomer 35, DIGITÁLNY TEPLOMER Unikátny výrobok zo Švajčiarska. Odmerajte si teplotu spoľahlivo a presne, bez dotyku aj počas spánku vďaka infračervenej metóde merania. Meranie v priebehu niekoľkých sekúnd. Klinicky testovaný. Sledujte všetky naše akcie aj na Magne B6 Forte obsahujú citrát horčíka pre účinné doplnenie horčíka. Horčík a vitamín B6 prispievajú k zníženiu vyčerpania a únavy a k správnej funkcii psychiky. Najpoužívanejší veterinárny liek proti kliešťom a blchám na svete, spoľahlivá a bezpečná ochrana vašich štvornohých miláčikov. Ponuka platí až do vypredania zásob. Pozorne si prečítajte poučenie o správnom používaní lieku obsiahnuté v písomnej informácii pre používateľov lieku, ktorá je pribalená k lieku. Magne B6 Forte 50 tabliet Magne B6 Forte Stick pack 20 vreciek FRONTLINE COMBO DOG S, M, L, XL FRONTLINE COMBO CAT PRE PSY A MAČKY 50 tabliet 9, vreciek 7, DOG S 7, DOG M 8, DOG L 10, DOG XL 12, CAT 6,

2 Ponuka platí od do alebo do vypredania zásob. Livostin 0,5 mg/ml nosová suspenzná aerodisperzia 10 ml očná suspenzná instilácia 4 ml 6, ALERGIA Livostin 0,5 mg/ml, klasická a sezónna alergia, okamžitá úľava, cielený účinok v mieste ťažkostí. Nosová suspenzná aerodisperzia obsahuje levokabastíniumchlorid. Očná suspenzná instilácia obsahuje levokabastíniumchlorid. Nalgesin S 275 mg 20, 30 tabliet BOLESŤ A ZÁPAL 20 tabliet 6, tabliet 8, Liek Nalgesin S rýchlo odstraňuje rôzne druhy bolestí ako bolesť hlavy, zubov, chrbta a svalov, menštruačné či pooperačné bolesti a to na dobu až 12 hodín. Liek obsahuje sodnú soľ naproxénu a je určený na vnútorné použitie. LivoReactine 10 mg 7 tabliet ALERGIA Celoročná alergia, celodenná úľava, celková úľava od príznakov alergie. Filmom obalené tablety obsahujú cetirizín dihydrochlorid a sú určené na vnútorné použitie. Panthenol Spray 130 g 2, , JC: 37,23 /kg STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU Panthenol Spray podporuje hojenie kože, lieči následky po spálení slnkom, napomáha hojeniu rán, prasklín na koži a uľavuje pri suchej koži. Liek na vonkajšie použitie. Obsahuje dexpanthenol. PERSEN forte 20 kapsúl PERSEN 40 tabliet NERVOZITA, PORUCHY SPÁNKU PERSEN je rastlinný liek s liečivou silou troch rastlín. Pomáha pri psychickej záťaži, nepokoji a podráždenosti. Užívanie nespôsobuje závislosť. *Liek na vnútorné použitie. Daylong TM regular SPF ml kids SPF ml sensitive gél spray SPF ml OPAĽOVANIE Persen forte 6, Persen 5, regular 10, JC: 84,70 /l kids 13, JC: 105,30 /l gél spray SPF 30 18, JC: 94,27 /l Znížené ceny na celý rad výrobkov Daylong. Bližšie info v lekárni. Allga San Mobil Gel intensiv 100 ml + darček Allga San Mobil Fluid proaktiv 250 ml JC: 98,80 /l MASÁŽ SVALOV A KĹBOV Špeciálny gél na masáž svalov a kĺbov pri svalovej horúčke a námahe s kosodrevinovou silicou, extraktom z kostihoja a pantenolom sa ľahko vstrebáva a nemastí. Allga San Mobil Fluid proaktiv sa používa na podporu terapie pri podvrtnutiach a pomliaždeninách, na zmiernenie bolesti kĺbov a svalového napätia. VERAL 1% dermálny gél 100 g 5, JC: 47,40 /kg BOLESŤ KĹBOV A SVALOV Je vhodný pre liečbu reumatických aj nereumatických ochorení, zápalov šliach a kĺbnych púzdier. Používa sa k liečbe opuchov, pomliaždenín, podvrtnutí kĺbov, svalov, mäkkého tkaniva a k liečbe bolesti chrbta. Obsahuje diklofenak sodný. Liek na vonkajšie použitie. VSAĎTE NA KOLOSTRUM! V PRAXI OVERENÉ Preventan Quattro 12, 24 tabliet 12 tabliet 6, tabliet 8, Preventan Quattro 12 a 24 tbl. obsahuje: ProteQuine originálnu, biologicky aktívnu látku, kolostrum, vitamín C, silicu mäty piepornej a eukalyptu. Vhodný už od 3 rokov. Dávkovanie: 1 tableta 2 x denne.

3 Pozorne si prečítajte poučenie o správnom používaní lieku obsiahnuté v písomnej informácii pre používateľov lieku, ktorá je pribalená k lieku. Canespor krém 15 g, roztok 15 ml KOŽNÁ MYKÓZA Voľnopredajné antimykotikum na vonkajšie použitie. Obsahuje liečivo bifonazol. Canespor krém je vhodný na liečbu kožnej mykózy (plesne) obzvlášť medzi prstami na nohách, komfortná aplikácia len 1x denne, odporúčaná doba liečby 2-4 týždne. Canespor roztok je vhodný aj pre mokvajúce ložiská. B-komplex Zentiva 100 tabliet B-komplex Zentiva forte 100 tabliet 7, B-komplex 3, B-komplex forte 6, Vitamíny B1, B2, B6 a niacín prispievajú k správnemu fungovaniu nervového systému. Vitamín B2 a niacín prispievajú k udržaniu zdravej pokožky a slizníc. Vitamín B2, B6, niacín a kyselina pantoténová prispievajú k zníženiu únavy a vyčerpania. ROSALGIN EASY vaginálny roztok 5 x 140 ml ROSALGIN 10 vreciek VAGINÁLNE MYKÓZY A INFEKCIE Rosalgin rýchla úľava od pálenia a svrbenia pri vaginálnych mykózach a bakteriálnych vaginálnych infekciách. Rosalgin chráni a podporuje laktobacily. Rosalgin je určený na vaginálny výplach. Obsahuje benzydamín hydrochlorid. Dophilus INFANTS ADULTS SENIORS WOMEN 5 x 140 ml 9, JC: 12,48 /l 10 vreciek 8, INFANTS 60 g 11, ADULTS 60 kapsúl 14, SENIORS 40 kapsúl 13, WOMEN 40 kapsúl 15, Probiotiká pre každý vek od kojenca po seniora a k tomu jedno s extraktom brusníc špeciálne pre ženy. Všetky sú bez lepku, konzervantov, farbív a laktózy. Dettol 0,2% antiseptický sprej 100 ml DEZINFEKCIA Na čistenie čerstvých drobných rán a na likvidáciu bežných baktérií, ktoré infikujú drobné rany. Efektívna forma v spreji. Neštípe, nefarbí, nezapácha, bez jódu. Sprej je určený len na vonkajšie použitie. Účinná látka benzalkóniumchloridu. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták. Imodium Instant 2 mg 6 tabliet Imodium 2 mg 8 kapsúl HNAČKA 4, JC: 36,30 /l 3, Rozpúšťa sa okamžite. Pre rýchlu úľavu od hnačky. Liek Imodium obsahuje loperamídiumchlorid. Orodispergovateľná (rozpustná) tableta. Perorálne použitie. Liek na vnútorné použitie. SÉDATIF PC 60 tabliet 5, NERVOZITA, PORUCHY SPÁNKU SÉDATIF PC je prírodný liek, ktorý sa používa pri strese, úzkostných stavoch, podráždenosti, nervozite a poruchách spánku. Je účinný a citlivý k organizmu, nenávykový, neutlmuje, vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy. Liek je určený na vnútorné použitie. STODAL sirup 200 ml 5, JC: 24,20 /l KAŠEĽ STODAL je účinný prírodný sirup, ktorý pôsobí na každý druh kašľa. Uľahčuje vykašliavanie, rozpúšťa hlieny, tlmí dráždivý suchý kašeľ, bez vekového obmedzenia. Je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy. Liek je určený na vnútorné použitie. DICLOBENE 140 mg liečivá náplasť 5 ks BOLESŤ A ZÁPAL 7, Diclobene liečivá náplasť je liek, ktorý potláča bolesť, zmenšuje opuch a prináša teplo a uvoľnenie. Náplaste sú vhodné najmä pri bolesti krížov či chrbtice. Liek na vonkajšie použitie, obsahuje diclofenac.

4 Ponuka platí od do alebo do vypredania zásob. 1+1 ZADARMO Urinal Medical 10 tabliet 11, ZÁPAL MOČOVÉHO MECHÚRA A MOČ. CIEST Používa sa na liečbu a predchádzanie výskytu zápalu močového mechúra alebo iných infekcií dolných močových ciest. Liek na vnútorné použitie. UROVAL manosa AKUT 6,21 10 tabliet VULM 10 tabliet ZADARMO Unikátne spojenie brusníc a D-manózy. Vysoká koncentrácia obsiahnutých látok. Cranberry Cranberry Vulm alias brusnice, s vysokou koncentráciou brusnicového extraktu a garantovaným obsahom až mg plodov brusníc v 1 tablete. Stačí 1 tableta denne. Floraliv JC: 53,35 /l OPAĽOVANIE BOLESŤ KĹBOV A SVALOV Špeciálna kombinácia 6 vitamínov B a 3 kmeňov živých črevných baktérií. Prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému (B6, B12) a je vhodný pre deti od 3 rokov a dospelých. 20 kapsúl 10, LF fľaštičky 7 ks 9,76 12, Almiral gél Ladival KIND sprej 200 ml 30 LF, 50 LF 30 LF 11, JC: 48,80 /l Detský opaľovací krém s OF 30 a 50 vo forme mikropigmentov, ochrana pred UVA/UVB podľa odporúčaní EU. Chráni pred následkami poškodenia infračerveným žiarením A (IR-A). 50 g, 100 g 50 g 4, JC: 66,60 /kg 100 g 8, JC: 66,50 /kg Protizápalový liek s mätovou silicou: Lokálna liečba bolesti svalov, šliach a kĺbov. Zlepšenie pohyblivosti pri liečbe poúrazových stavov. Cielená liečba zápalových a reumatických ochorení. Chladivo hrejivý a ľahko vstrebateľný gél. Sunar premium 2, g DOJČENSKÁ VÝŽIVA 13, JC: 19,15 /kg Vitamíny A, C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Železo prispieva k správnej kognitívnej funkcii. Dojčenie je pre dojčatá najlepší spôsob výživy. Potravina pre osobitné výživové účely. HEDRIN sprej na vši 100 ml HEDRIN Protect & Go sprej 250 ml VŠI A HNIDY Sprej 7, JC: 60,30 /l Protect & Go 7, JC: 26,40 /l Efektívne ničí vši aj hnidy! Unikátny Hedrin prináša revolučné riešenia na trh. Rodičia, zbavte sa vší bez zbytočného stresu a paniky. Rýchla voľba Hedrin Once vďaka účinnej kombinácii Dimeticonu a Penetrolu odstráni vši aj hnidy už za 15 minút! Stačí použiť len RAZ! 100% účinnosť už po 1 aplikácii. HEDRIN Protect & Go poskytuje jednoduchú, účinnú a rýchlu ochranu pred všami. Obsahuje ACTIVDIOL 1% účinný proti všiam.

5 Pozorne si prečítajte poučenie o správnom používaní lieku obsiahnuté v písomnej informácii pre používateľov lieku, ktorá je pribalená k lieku. 1+1 ZADARMO DIOSVEN 60 tabliet 1+1 ZADARMO gél 50 g 1+1 ZADARMO tabliet gél 50 g + 50 g JC: 115,- /kg DIOSVEN tablety obsahujú mikronizovanú zmes diosmínu 450 mg a hesperidínu 50 mg. DIOSVEN gél priaznivo ovplyvňuje pocit ťažkých a unavených nôh, prináša okamžitú chladivú úľavu. Forfemina prípravok na odvodnenie tela 30 kapsúl 7, Výživový doplnok, bylinný prípravok s mineráliou pomáha svojím zložením pri odstraňovaní prebytočnej vody z tela, podporuje detoxikáciu organizmu, bráni vzniku opuchov dolných končatín a rozvoju celulitídy. MAXIDERMA Balzam na päty a chodidlá 56 g STAROSTLIVOSŤ O KOŽU 4, JC: 72,14 /kg Balzam na ošetrenie zhrubnutej, vysušenej a popraskanej pokožky piet a chodidiel. Obsahuje ureu v 25% koncentrácii a má klinicky overené hydratačné účinky. Viditeľné výsledky už o 3 dni. Vhodný aj pre diabetikov. Swiss Magnesium Oxide 420 mg 90 tabliet Hi Potency Oxide 835 mg 90 tabliet Oxide 7, Hi Potency Oxide 11, Denná dávka horčíka v jednej tablete. Má vysoký obsah elementárneho magnézia v 1 tablete 252mg/500mg. Horčík prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania, k zachovaniu normálnej funkcie svalov a nervov. Herbex čaje 1,29 od ČAJE Silybum (pestrec) a mäta 20x4 g 1,30 ; Rakytník a echinacea 20x3 g 1,30 ; Zelený jačmeň 20x2,5 g 1,14 ; Žihľava dvojdomá 20x3 g 1,14 ; Praslička roľná 20x3 g 1,14 ; Repík lekársky 20x3 g 1,14 ; Medovka lekárska 20x3 g 1,14 ; Rumanček pravý 20x2,5 g 1,14 ; Vŕbovka malokvetá 20x3 g 1,30. Leros Baby čaje 1,63 od ČAJE BIO čaj pre dojčiace matky 20x2 g 1,67 ; Čaj pre dojčiace matky 20x1,5 g 1,80 ; Čaj pre tehotné 20x2 g 1,79 ; Detský čaj BIO bylinný 20x2 g 1,79 ; Detský čaj bylinkový 20x1,8 g 1,79 ; Detský čaj Citrónik 20x2 g 1,44 ; Detský čaj Jahôdka 20x2 g 1,44 ; Detský čaj kašeľ, priedušky 20x1,5 g 1,80, Detský čaj Malinka 20x2 g 1,44. Ďalšie info v lekárni.

6 *Akciové produkty dostanete už v 208 lekárňach na Slovensku: Banskobystrický kraj: Banská Bystrica: Lekáreň U Samaritána, Sládkovičova 6969/9 Lekáreň Pri Barbakane, Námestie Štefana Moyzesa 4 Brezno: Lekáreň Na štadióne, Fraňa Kráľa 1 Lekáreň na Štúrovej, Štúrova 49 Lekáreň Pri Hrone, Kuzmányho č. 1 Detva: Lekáreň Sv. Anny, Záhradná 857/3 Dudince: Lekáreň Centrum, Okružná 160 Fiľakovo: Lekáreň Primula, Podhradská 580/1 Lekáreň Vitalea, Biskupická 32 Heľpa: Lekáreň Remeli, Hlavná 121 Jesenské: Lekáreň Aesculap, ul. Mieru 246 Lubeník: Lekáreň Zafír, Lubeník 152 Revúca: Lekáreň Lianela, Muránska 1335/12 Rimavská Sobota: Lekáreň Rimava, P. Dobšinského 4380 Lekáreň U Leva, Hlavné námestie 4 Sirk: Lekáreň Lianela-filiálna lekáreň, OZS Slovenská Ľupča: Lekáreň Nádej, Cambelova 13 Tornaľa: Lekáreň Vitafarm, Hlavné námestie 6 Veľký Krtíš: Lekáreň Belladonna, ulica SNP 5 Zvolen: Lekáreň V Kocke, Pražská 1388 Žarnovica: Lekáreň Aqua, Dolná 247/4 Želovce: Lekáreň Milka, Zdravotnícka Žiar nad Hronom: Lekáreň Archangelika, Jánskeho 1529 Lekáreň Iris, SNP 94 Bratislavský kraj: Bratislava: Lekáreň A-Medical, Záhradnícka 42 Lekáreň Billa Račianska, Račianska 40 Lekáreň Ibiza, Stromová 34 Lekáreň Košická, Košická ul. 56 Lekáreň Kutlíkova, Kutlíková 17 Lekáreň Longital, Ľ. Fullu 1 Lekáreň Mandragora, Fedinova 9 Lekáreň Modrá vážka, Nobelovo námestie 3265 Lekáreň Muchovo Námestie "+", Muchovo Námestie Lekáreň MY Bratislava "+", Kamenné Námestie 1/A Lekáreň Pharmatop, Dudvážska 5 Lekáreň Pharmatop III, Galvaniho 17/C Lekáreň Ružinovská, Ružinovská 3 Lekáreň Santal, Dobrovičova 117/10 Lekáreň Slimák, Hálkova 1 Lekáreň Sv. Lucie, Cesta na Červený most 1 Lekáreň Sv. Michala, Lazaretská 14 Lekáreň Tesco Podunajské Biskupice "+", Dudvažská 5 Lekáreň Zuzana-Centrum, Borská 3 Dunajská Lužná: Lekáreň Dunajská Lužná, Orechová 60 Malacky: Lekáreň pri Stanici, Nádražná 23 Lekáreň Tesco Malacky "+", Pezinská 5662/13 Senec: Lekáreň Trója, Kysucká 14 Studienka: Lekáreň Hasprunka, Studienka 260 Stupava: Lekáreň Fortuna, Zdravotnícka 737 Košický kraj: Jablonov nad Turňou: Lekáreň Jablonov nad Turňou, č. 167 Košice: Lekáreň Adonai, Smetanova 2 Lekáreň Avion, Rastislavova 45 Lekáreň Gram, Masarykova č /17/A Lekáreň Jazero, Spišské námestie 4 Lekáreň Kamilka, Brigádnická 2 Lekáreň OD TESCO Košice, Hlavná 111 Lekáreň Pri Datase, Toryská 1/C Košice - Šaca: Lekáreň Petra, Námestie oceliarov 23 Krompachy: Lekáreň Šalvia, Hlavná 9 Michalovce: Lekáreň Tília, Nám. Osloboditeľov 73 Moldava nad Bodvou: Lekáreň Kalt, Nám. miestu 15 Lekáreň Na poliklinike, Ul. ČSA 35 Plešivec: Lekáreň WEXIM, Domická ulica 58 Rožňava: Lekáreň Aza, Námestie baníkov 36 Lekáreň Farmácia, Šafárikova 505/17 Lekáreň Na Juhu, Okružná 30 Sady nad Torysou: Lekáreň Sady, Byster č. 190 Sečovce: Lekáreň U Galena, Obchodná 167/50 Sobrance: Lekáreň Alba, Mieru 514/3 Spišská Nová Ves: Lekáreň Farmácia, J. Fabínyho 521/15 Lekáreň Na Letnej, Letná 32/27 Lekáreň Na sídlisku Mier, Šafárikovo námestie 6 Lekáreň Na Tarči, Agátová 12 Lekáreň Pri Stanici, Odbojárov 47 Lekáreň Statim, Štefánikovo nám. 2987/10 Strážske: Lekáreň Don Bosco, Mierová 84 Streda nad Bodrogom: Lekáreň Absint, Kamenecká 2 Trebišov: Lekáreň Apis, M.R. Štefánika 3481/54 Nitriansky kraj: Dulovce: Lekáreň Dulovská, Hlavná 48/1 Hurbanovo: Lekáreň Platan, ul. Komárňanská 58 Kalná nad Hronom: Lekáreň Hedera, Nitrianska č. 6 Kameničná: Lekáreň Matricaria - filiálna lekáreň, Hlavná 104 Kolárovo: Lekáreň Medikol, Tržná 1/A Lekáreň Pri Kostole, Kostolné námestie 31 Komárno: Lekáreň AZ, Petöfiho 3985/17 Lekáreň Matricaria, Eotvoša 21 Kovarce: Lekáreň Helianthus, Kovarce 6 Levice: Lekáreň Apis, Nábrežná 3 Lekáreň Salvator, Ľudovíta Štúra 17 Mojmírovce: Lekáreň MMM, Mojmírovce 943 Nitra: Lekáreň Anemapharm, Štefánikova 142 Lekáreň Dami, Špitálska 13 Lekáreň Farská, Farská 10 Lekáreň Pod Borinou, Hviezdoslavova 1 Lekáreň Polygonia, Coboriho 1 Lekáreň Rázusova, Rázusova 16 Lekáreň Zdenka, Hornočermánska 4 Solčany: Lekáreň Alchemilka, 1. mája 49/44 Topoľčany: Lekáreň Alea, Nám. M. R. Štefánika 11 Lekáreň Junior, Jesenského 2183 Lekáreň Milli, Kpt. Jaroša 1132/4 Lekáreň Stella, Radlinského Zlatná na Ostrove: Lekáreň Zlatnianska, Zlatná na Ostrove 85 Prešovský kraj: Bardejov: Lekáreň Medius, Wolkerova 11 Lekáreň Pharmácia, Dlhý rad 6 Lekáreň Veronika, Jiráskova 16 Drienov: Lekáreň TaJ - filiálka, Mierová Humenné: Lekáreň Don Bosco, Námestie slobody 52 Kežmarok: Lekáreň Luna, Hviezdoslavova 9 Levoča: Lekáreň Pri Košickej bráne, Košická 86/22 Zelená lekáreň, Železničný riadok 2 Podolínec: Lekáreň Na námestí, Mariánske námestie 63 Poprad: Lekáreň Corrib, Levočská 26A Prešov: Lekáreň Calia, Kováčska 13B Lekáreň Pharmácia, Slanská 29 Lekáreň Ruthenia, Košická 6 Lekáreň Salvator, Hlavná 22 Lekáreň TaJ, Generála Svobodu 26 Sedlice: Lekáreň Juglan, Sedlice 93 Spišská Belá: Lekáreň U Sv. Michala, Zimná 8 Spišské Podhradie: Lekáreň Zdravie, Mariánske námestie 36 Stará Ľubovňa: Lekáreň Anett, Levočská ulica 59/1808 Stropkov: Lekáreň Elixír, Akademika Pavlova 1329/49 Lekáreň Galenos, Hlavná 1544/65 Lekáreň Srdce, Hviezdoslavova 13/34/A Svidník: Lekáreň u sv. Petra a Jakuba, MUDr. Pribulu 149 Svinia: Lekáreň Aevitas, Hlavná 9 Svit: Lekáreň Viva, Hviezdoslavova 270 Šarišské Michaľany: Lekáreň Phadis, Prešovská 169/4 Torysa: Lekáreň Torysa Ždiar: Lekáreň Ždiar, Ždiar 261 Trenčiansky kraj: Bánovce nad Bebravou: Lekáreň Valika, SNP 1599/1 Chynorany: Lekáreň Primula, Moyzesova 484 Ilava: Lekáreň Purus, Ľudovíta Štúra 3 Lednické Rovne: Lekáreň Purus - filiálka, Súhradská 195 Myjava: Lekáreň Prima, Nám. M.R. Štefánika 580/29 Nedožery-Brezany: Lekáreň Vapothek, Družstevná 1 Nová Dubnica: Lekáreň Sara Medica, Mierovo námestie 30/14 Nové Mesto nad Váhom: Lekáreň Vo vilke, M. R. Štefánika 1 Partizánske: Lekáreň Orchidea, Gen. Svobodu 1830/3A Považská Bystrica: Lekáreň Hliny, Hliny 1412/4 Lekáreň Sv. Lukáša, Nemocničná 986 Lekáreň Hliny, Hliny 1412/4 Prievidza: Lekáreň Na námestí, Námestie slobody 16 Púchov: Lekáreň Dentur L, Štefánikova 810 Lekáreň Na starom námestí, Pod Lachovcom 1727/55 Lekáreň Pri fontáne, Moyzesova 1866/2 Lekáreň Zdravie, T. Vansovej 1344 Trenčín: Lekáreň Ima, Zlatovská 2210 Lekáreň Keramo, Dolný Šianec 1013/1 Lekáreň Mauris, Gen. Svobodu 7060/2 Veľké Bielice: Lekáreň Bielická, Bielická 371 Trnavský kraj: Boleráz: Lekáreň Boleráz, Boleráz 404 Borský Mikuláš: Lekáreň Pínia, Hurbanova ul. č. 11 Borský Svätý Jur: Lekáreň JUR, SNP 60 Dunajská Streda: Lekáreň BERBERIS, Nemešsegská 1 Lekáreň Jednorožec, Železničná 4 Lekáreň Viktória, Veľkoblahovská 1002 Hlohovec: Lekáreň Actis, Námestie Sv. Michala 16 Lekáreň Podzámska, Podzámska 41/a Holíč: Lekáreň Lúčky, Jednoradová 997/1 Horné Orešany: Lekáreň Orešanka, Horné Orešany 809 Kopčany: Lekáreň Mária Terézia, Kollárova 320 Kúty: Nová lekáreň Kúty, Bratislavská 58 Piešťany: Lekáreň Veronika, Teplická 8 Senica: Lekáreň Eurodom, Hviezdoslavova 309 Lekáreň U Martina, Robotnícka 61 Skalica: Lekáreň Na potočnej, Potočná 189/43 Sokolce: Lekáreň Harmónia filiálka, Hlavná 24 (Obvodné zdravotné stredisko) Trhová Hradská: Lekáreň Harmónia, Farský rad 534 Trnava: Lekáreň Cassale, Beethovenova 28 Lekáreň Cyprián, Študentská 8 Lekáreň Marianna, Trstínska 1 Lekáreň Melissa, Zelenečská 4 Lekáreň Pri Nemocnici, A. Žarnova 11 Lekáreň V Pavilóne, A. Žarnova 11 Unín: Lekáreň Unín, Unín 332 Žilinský kraj: Bytča: Lekáreň na námestí, Nám. Slovenskej republiky 11 Čadca: Lekáreň Argentum, Mojzesova 1441 Lekáreň OK, Palárikova 2657 Kysucké Nové Mesto: Lekáreň Na Rohu, Belanského 1356 Lekáreň Regia, Kukučínova 2739 Kysucký Lieskovec: Lekáreň Kamilka, Kysucký Lieskovec 141 Liptovský Mikuláš: Lekáreň Ambra, Jilemnického 22 Lekáreň Kamilka, Garbiarska 4614 Liptovská Osada: Lekáreň u Rafaela, Liptovská Osada 139 Lúčky: Lekáreň Questa, Lúčky 141 Makov: Lekáreň Makov, Makov 146 Martin: Lekáreň Hygeia, Hodžova 1/A Lekáreň Melissa, Československej armády 3 Lekáreň Uvea, Zelená 10888/1A Námestovo: Lekáreň Agapé, Nábrežie 765/1 Lekáreň Poliklinika, Ul. Červeného Kríža 62/30 Nižná: Lekáreň Beata, Nová Doba 480 Ružomberok: Lekáreň Klačno, Liptovská B8 Lekáreň Questa, Mostová 8 Lekáreň Sophia, Plavisko 7 Slovenské Pravno: Lekáreň Izis, Slovenské Pravno 139 Turany: Lekáreň Hygeia, Krížna 251/2 Turčianske Teplice: Lekáreň Astra, SNP 515 Tvrdošín: Lekáreň Inspe, Trojičné námestie 178/1 Vrútky: Lekáreň Avena, Republikánska 4138/6 Žilina: Lekáreň Farmácia, V. Spanyola 43 Lekáreň Medisalus, V. Spanyola 8187 Lekáreň OD TESCO Žilina, Sad SNP 3 Lekáreň Pod Arkádou, Hodžova 4 Lekáreň Tesco Žilina Hliny "+", Obvodová ulica Lekáreň Žilpo, Vysokoškolákov 31 Zoznam lekární nájdete na Ponuka platí od do alebo do vypredania zásob. Pozorne si prečítajte poučenie o správnom používaní lieku obsiahnuté v písomnej informácii pre používateľov lieku, ktorá je pribalená k lieku. Bežná cena je priemerná aktuálna cena produktu v lekárňach alebo cena podľa informácie od výrobcu alebo dodávateľa. Vydavateľ Vaša Lekáreň, družstvo, neručí za chyby a zmeny cien, ktoré vznikli v tlači.

TAXES AND SOCIAL SECURITY. www.sario.sk

TAXES AND SOCIAL SECURITY. www.sario.sk TAXES AND SOCIAL SECURITY 1 TAX SYSTEM IN THE SLOVAK REPUBLIC Who is liable to pay taxes Any legal entity seated in Slovakia, or with management seated in the Slovak Republic is considered a resident and

More information

Analyses of Tourism Development in Southern Slovakia

Analyses of Tourism Development in Southern Slovakia 2015/I. pp. 1-11. ISSN: 2062-1655 Lucia Hrubalová 1 Analyses of Tourism Development in Southern Slovakia ABSTRACT The aim of the article is to analyse the development of tourism in the southern regions

More information

KONTAKT CHEMIE Kontakt PCC

KONTAKT CHEMIE Kontakt PCC Cleaner and flux remover for printed circuit boards KONTAKT CHEMIE Kontakt PCC Technical Data Sheet KONTAKT CHEMIE Kontakt PCC Page 1/2 Description: Mixture of organic solvents. General properties and

More information

Návod k použití: Boxovací stojan DUVLAN s pytlem a hruškou kód: DVLB1003

Návod k použití: Boxovací stojan DUVLAN s pytlem a hruškou kód: DVLB1003 Návod na použitie: Boxovací stojan DUVLAN s vrecom a hruškou kód: DVLB1003 Návod k použití: Boxovací stojan DUVLAN s pytlem a hruškou kód: DVLB1003 User manual: DUVLAN with a boxing bag and a speed bag

More information

Rychlý průvodce instalací Rýchly sprievodca inštaláciou

Rychlý průvodce instalací Rýchly sprievodca inštaláciou CZ SK Rychlý průvodce instalací Rýchly sprievodca inštaláciou Intuos5 Poznámka: chraňte svůj tablet. Vyměňujte včas hroty pera. Bližší informace najdete v Uživatelském manuálu. Poznámka: chráňte svoj

More information

SPRIEVODCA PRODUKTAMI PRE ZDRAVIE AKUNA UCELENÝ RAD DOPLNKOV STRAVY NA BYLINNEJ BÁZE, PRODUKTY AKUNA FAMILY

SPRIEVODCA PRODUKTAMI PRE ZDRAVIE AKUNA UCELENÝ RAD DOPLNKOV STRAVY NA BYLINNEJ BÁZE, PRODUKTY AKUNA FAMILY SPRIEVODCA PRODUKTAMI PRE ZDRAVIE AKUNA UCELENÝ RAD DOPLNKOV STRAVY NA BYLINNEJ BÁZE, PRODUKTY AKUNA FAMILY Komplexný systém zdravotnej prevencie Harmonizácia a detoxikácia posilnenie a stimulácia imunitného

More information

Môže sa to stať aj Vám - sofistikované cielené hrozby Ján Kvasnička

Môže sa to stať aj Vám - sofistikované cielené hrozby Ján Kvasnička Môže sa to stať aj Vám - sofistikované cielené hrozby Ján Kvasnička Territory Account Manager Definícia cielených hrozieb Široký pojem pre charakterizovanie hrozieb, cielených na špecifické entity Často

More information

ELECTRICAL ENGINEERING INDUSTRY

ELECTRICAL ENGINEERING INDUSTRY ELECTRICAL ENGINEERING INDUSTRY I www.sario.sk 1 GENERAL INFORMATION Industry Character Starting in the nineties of the previous century, Slovak industry has been experiencing a structural change. In the

More information

CENNÍK 23. FEBRUÁRA 2015 1. SEPTEMBRA 2014

CENNÍK 23. FEBRUÁRA 2015 1. SEPTEMBRA 2014 CENNÍK VŠETKY WELLNESS SLUŽBY 23. FEBRUÁRA 2015 1. SEPTEMBRA 2014 DERMACENTER DaySpa Wellness Ošetrenia Relax Pro Body - telové ošetrenia Masáže tela NOVINKA DC mb Ayurvéda- Shirodara Ayurvédska masáž

More information

Zdravotnícka ročenka Slovenskej republiky 2014

Zdravotnícka ročenka Slovenskej republiky 2014 Zdravotnícka ročenka Slovenskej republiky 2014 Health Statistics Yearbook of the Slovak Republic 2014 národné centrum zdravotníckych informácií Pokiaľ nie je uvedené inak, prezentované údaje sa týkajú

More information

LV5WDR Wireless Display Receiver Rýchla príručka

LV5WDR Wireless Display Receiver Rýchla príručka LV5WDR Wireless Display Receiver Rýchla príručka 1 1. Predstavenie Wireless display receiver S Wireless display receiver (ďalej len WDR) môžete jednoducho zobrazovať multimediálny obsah (videá, fotografie,

More information

MARKET BRIEF: Motor Vehicle Manufacturing in Slovakia

MARKET BRIEF: Motor Vehicle Manufacturing in Slovakia 2009 MARKET BRIEF: Motor Vehicle Manufacturing in Slovakia Production Developments Production Forecasts Key Players MARKETiN CEE s.r.o. www.marketincee.com September 2009 MOTOR VEHICLE MANUFACTURING IN

More information

Pracovná skupina 1 Energetický management a tvorba energetických plánov mesta

Pracovná skupina 1 Energetický management a tvorba energetických plánov mesta Pracovná skupina 1 Energetický management a tvorba energetických plánov mesta Metodológia a podpora poskytovaná v rámci Dohovoru primátorov a starostov Skúsenosti českých miest Skúsenosti mesta Litoměřice

More information

: Architectural Lighting : Interiérové svietidlá

: Architectural Lighting : Interiérové svietidlá SEC Lighting : Architectural Lighting : nteriérové svietidlá : Shape Harmony : Tradition The company SEC accepts with enthusiasm the challenges of continuously changing world. n our opinion, luminaries

More information

Luxusná rada 2 x 2,2 l

Luxusná rada 2 x 2,2 l GASTRO 2011 Luxusná rada 2 x 2,2 l Jogurt Malina lahodná jogurtová zmrzlina s malinovým toppingom Upír osviežujúca chuť coca coly s pomarančovým toppingom Kuba tradičná tvarohová zmrzlina Čierna čerešňa

More information

Kozmické poasie a energetické astice v kozme

Kozmické poasie a energetické astice v kozme Kozmické poasie a energetické astice v kozme De otvorených dverí, Košice 26.11.2008 Ústav experimentálnej fyziky SAV Košice Oddelenie kozmickej fyziky Karel Kudela kkudela@kosice.upjs.sk o je kozmické

More information

1 mg Filmom obalená tableta. Kytril 1 mg / ml Injekčný/infúzny roztok. Kytril 2 mg Filmom obalená tableta. Kytril 2 mg 2 mg Filmom obalená tableta

1 mg Filmom obalená tableta. Kytril 1 mg / ml Injekčný/infúzny roztok. Kytril 2 mg Filmom obalená tableta. Kytril 2 mg 2 mg Filmom obalená tableta PRÍLOHA I ZOZNAM NÁZVOV LIEKU(OV), LIEKOVÁ(É) FORMA(Y), KONCENTRÁCIA, SPÔSOB(Y) PODANIA, ŽIADATEĽ(LIA), DRŽITEĽ(LIA) ROZHODNUTIA O REGISTRÁCII V ČLENSKÝCH ŠTÁTOCH 1 Lieková forma Spôsob podania Obsah Rakúsko

More information

CHART OF THE WEEK WEEK ON THE MARKETS HIGHLIGHTS OF THE WEEK 25/2013. English translation by an external party

CHART OF THE WEEK WEEK ON THE MARKETS HIGHLIGHTS OF THE WEEK 25/2013. English translation by an external party AT IE NL SE DK DE BE FI UK FR IT ES CY MT SI CZ SK GR PT LT EE PL HU LV HR RO BG 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 English translation by an external

More information

OPET CHP/DH WP 2 Task 3. OPET Small and Micro Scale CHP Deliverable 2-10-4

OPET CHP/DH WP 2 Task 3. OPET Small and Micro Scale CHP Deliverable 2-10-4 OPET CHP/DH WP 2 Task 3. OPET Small and Micro Scale CHP Deliverable 2-10-4 Workshop Energy Centre Bratislava Ambrova 35, Bratislava, 83 101, SLOVAKIA Tel: +421 2 593 000 91 Fax: +421 2 593 000 97 E-mail:

More information

Divadlo Národný dom. ! Streda!7.!11.!2012!!! 19.00!BUDOVA!DIVADLA!!SLÁVNOSTNÉ! OTVORENIE!ZJAZDU!!

Divadlo Národný dom. ! Streda!7.!11.!2012!!! 19.00!BUDOVA!DIVADLA!!SLÁVNOSTNÉ! OTVORENIE!ZJAZDU!! PROGRAM Strana:1 Streda7.11.2012 19.00BUDOVADIVADLA SLÁVNOSTNÉ OTVORENIEZJAZDU Divadlo Národný dom Štvrtok8.11.2012 8.30 10.00 DEGENERATÍVNEOCHORENIA BLOK1 Predsedníctvo:BrožováH,CibulčíkF SkúsenostisliečbouParkinsonovejchoroby

More information

Klesajúca efektívnosť? Nekontrolovateľné náklady? Strácate zisk? Nie ste schopní

Klesajúca efektívnosť? Nekontrolovateľné náklady? Strácate zisk? Nie ste schopní MANAGEMENT TRAININGS Odborné školenia a prednášky určené pre manažment a zamestnancov stredných a veľkých podnikov, vedené v Anglickom jazyku, zamerané na Strategický manažment, Operatívny manažment, Manažment

More information

EDUCATION IN MASTER STUDY PROGRAM NURSING IN SLOVAKIA

EDUCATION IN MASTER STUDY PROGRAM NURSING IN SLOVAKIA EDUCATION IN MASTER STUDY PROGRAM NURSING IN SLOVAKIA Iveta Matišáková 1, Katarína Gerlichová 1, Daniela Knápková 2 1 Faculty of Healthcare, Alexander Dubček University of Trenčín, Študentská 2, 911 01

More information

Loctite sekundové lepidlá Objavte široké portfólio našich produktov vrátane posledných inovácií

Loctite sekundové lepidlá Objavte široké portfólio našich produktov vrátane posledných inovácií sekundové lepidlá Objavte široké portfólio našich produktov vrátane posledných inovácií Inovácia v oblasti technológií sekundových lepidiel produkty boli prvé, ktoré v posledných desaťročiach začali poskytovať

More information

FOREVER LIVING PRODUCTS SLOVAK REPUBLIC, s.r.o. Priemyselná 1/A 821 08 BRATISLAVA www.foreverliving.com KATALÓG VÝROBKOV 2013/2014

FOREVER LIVING PRODUCTS SLOVAK REPUBLIC, s.r.o. Priemyselná 1/A 821 08 BRATISLAVA www.foreverliving.com KATALÓG VÝROBKOV 2013/2014 KATALÓG VÝROBKOV 2013/2014 Nápoje Zázračná dužina listov aloe vera obsahuje viac ako 200 rôznych zložiek. Tento gél, produkt nášho patentovaného aloe stabilizačného procesu, je určený pre tých, ktorí si

More information

PORUCHY A OBNOVA OBALOVÝCH KONŠTRUKCIÍ BUDOV - Podbanské 2012

PORUCHY A OBNOVA OBALOVÝCH KONŠTRUKCIÍ BUDOV - Podbanské 2012 PORUCHY A OBNOVA OBALOVÝCH KONŠTRUKCIÍ BUDOV Podbanské 2012 CIEĽ A ZAMERANIE KONFERENCIE : Cieľom konferencie je poskytnúť priestor pre prezentovanie nových a aktuálnych výsledkov vedeckej a výskumnej

More information

Sledovanie čiary Projekt MRBT

Sledovanie čiary Projekt MRBT VYSOKÉ UČENÍ TECHNIC KÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF T ECHNOLOGY FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNIKAČNÍCH TECHNO LOGIÍ ÚSTAV AUTOMATIZA CE A MĚŘÍCÍ TECHNIKY FACULTY OF ELECTRICAL ENGINEERING AND COMUNICATION

More information

ADAM A SYN LED LIGHT STRIP

ADAM A SYN LED LIGHT STRIP LED LIGHT STRIP Cenník platný od 1.3.2011 LED LIGHT STRIP ADAM A SYN Model: GL-FA ** : 300 kusov 3528 SMD LED DC 12V na 5 metrovú cievku 4800*8mm červená 62,50 75,00 Napájanie: 1.7-2A, 24W modrá 65,83

More information

Evidované voľné pracovné miesta na UPSVR Čadca

Evidované voľné pracovné miesta na UPSVR Čadca Názov profesie: Servisný technik - správca vozového parku Názov organizácie: A&T Transport, s.r.o. Vysoká nad Kysucou, 524, Vysoká nad Kysucou, 02355, Čadca 0917757110 p. Gaboš Vysoká n/kysucou EXCEL,

More information

Pripojenie k internetu v pevnej sieti

Pripojenie k internetu v pevnej sieti Pripojenie k internetu v pevnej sieti Názov programu/služby užívateľovi (Mbit/s) užívateľa (Mbit/s) (MB) Smerom k/od užívateľa Magio Internet M ADSL 2 0,5 300 000 0,25/0,13 Magio Internet L ADSL 5 0,5

More information

Profily pre ukončenia alebo ochranu schodových hrán so systémom montáže skrutkou alebo samolepiacou páskou.

Profily pre ukončenia alebo ochranu schodových hrán so systémom montáže skrutkou alebo samolepiacou páskou. Profily pre ukončenia alebo ochranu schodových hrán so systémom montáže skrutkou alebo samolepiacou páskou. Profiles for terminations or protection of stair edges with a system of installation by countersunk

More information

Viega Visign Cenník 2014

Viega Visign Cenník 2014 Viega Visign Cenník 2014 Ceny sú uvedené vrátane DPH Viega Eco Plus: Podomietková splachovacia nádržka na zabudovanie do odľahčených stien. Akčný balík Viega Eco Plus: prvok Viega Eco Plus + biela ovládacia

More information

#THECITY# #DOANDSEE# MAKE YOUR TRIP START AT HOME WWW.ARRIVALGUIDES.COM

#THECITY# #DOANDSEE# MAKE YOUR TRIP START AT HOME WWW.ARRIVALGUIDES.COM In association with #THECITY# #DOANDSEE# MAKE YOUR TRIP START AT HOME WWW.ARRIVALGUIDES.COM MAKE YOUR TRIP START AT HOME WWW.ARRIVALGUIDES.COM #EATING# MAKE YOUR TRIP START AT HOME WWW.ARRIVALGUIDES.COM

More information

LEG BANDAGE Bandáž dolných končatín

LEG BANDAGE Bandáž dolných končatín LEG BANDAGE Bandáž dolných končat atín AIM OF THE LESSON Being able to manage the communication with the patient while applying leg bandage. Zvládnu dnuť komunikáciu s pacientom pri prikladaní bandáže

More information

REvIEw of the annual REpoRt of the SlovakIan arthroplasty REgIStER 2010. presented at the 13 th EfoRt CongRESS 2012 May 23 25, 2012, BERlIn, germany

REvIEw of the annual REpoRt of the SlovakIan arthroplasty REgIStER 2010. presented at the 13 th EfoRt CongRESS 2012 May 23 25, 2012, BERlIn, germany Oficiální Orgán České společnosti pro OrtOpedii a traumatologii a slovenskej OrtOpedickej a traumatologickej spoločnosti Official journal Of the czech society for OrthOpaedics and traumatology and the

More information

Example 3: Dilantin-125 is available as 125 mg/5 ml. Dilantin-125, 0.3 g PO, is ordered. How much should the nurse administer to the patient?

Example 3: Dilantin-125 is available as 125 mg/5 ml. Dilantin-125, 0.3 g PO, is ordered. How much should the nurse administer to the patient? Drug Dosage & IV Rates Calculations Drug Dosage Calculations Drug dosage calculations are required when the amount of medication ordered (or desired) is different from what is available on hand for the

More information

Choroby z povolania alebo ohrozenia chorobou z povolania v SR 2007

Choroby z povolania alebo ohrozenia chorobou z povolania v SR 2007 E D Í C I A Z D R A V O T N Í C K A Š T A T I S T I K A Choroby z povolania alebo ohrozenia chorobou z povolania v SR 2007 Occupational diseases or threats of occupational diseases in SR 2007 Ročník 2008

More information

Slovak spas. and wellness. www.slovakia.travel

Slovak spas. and wellness. www.slovakia.travel Slovak spas and wellness www.slovakia.travel www.slovakia.travel Spa Regional City International Airport "KÚPELNÉ MESTO / OBEC" SPA TOWN Bardejovské Kúpele SPA Oncological diseases Cardiovascular diseases

More information

Remeseln k. ZLAVA Zľavu vo výške 10 na všetok sortiment si môžete uplatniť v e-shope: www.centrumnaradia.sk. 4.- 6.

Remeseln k. ZLAVA Zľavu vo výške 10 na všetok sortiment si môžete uplatniť v e-shope: www.centrumnaradia.sk. 4.- 6. 01/2016 Darčeky dostáva zákazník za 0,10 s DPH pri platbe v hotovosti. Všetky ceny sú uvedené vrátane 20% DPH. Spoločnosť TECHNIA, spol. s r. o. si vyhradzuje právo na zmeny v letáku. Akcia je platná len

More information

PLAVECKÝ KLUB RIMAVSKÁ SOBOTA. III. ročník POHÁR PRIATEĽSTVA

PLAVECKÝ KLUB RIMAVSKÁ SOBOTA. III. ročník POHÁR PRIATEĽSTVA a PLAVECKÝ KLUB RIMAVSKÁ SOBOTA usporiadajú plavecké preteky III. ročník POHÁR PRIATEĽSTVA Mesto Rimavská Sobota 15.03. 16.03. 2014 1. Technické ustanovenia / Technical principles Usporiadateľ Plavecký

More information

BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY

BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY OIL FREE COMPRESSORS NOVINKA Využitie: Vyrobené pre profesionálne použitie, Gentilin bezolejový kompresor je kompaktný a ľahko premiestniteľný, ideálny pre remeselníkov, opravárov

More information

Bystrica - štátna pokladnia - SK69836052070042001922340 - j t banka. na slovensku - potvrdenie o príjme - DEXIA banka Slovensko, a.

Bystrica - štátna pokladnia - SK69836052070042001922340 - j t banka. na slovensku - potvrdenie o príjme - DEXIA banka Slovensko, a. půjčka a hypoteka slsp banking. koruny - bratislava - zuno banka - ČSOB,nám. Pobočka Ban Bystrica - štátna pokladnia - SK69836052070042001922340 - j t banka na slovensku - potvrdenie o príjme - DEXIA banka

More information

Príklady riadenia kvality z vybraných krajín

Príklady riadenia kvality z vybraných krajín Príklady riadenia kvality z vybraných krajín Daniela Uličná Konferencia: Tvorba Národnej sústavy kvalifikácií 26.11.2013 Prečo vôbec hovoriť o otázke riadenia kvality v kontexte NSK? NSK by mala zlepšiť

More information

Poland Slovak Republic Cross-border co-operation programme

Poland Slovak Republic Cross-border co-operation programme Poland Slovak Republic Cross-border co-operation programme 2007 2013 Draft as of 22.02.2007 CONTENT 1. GENERAL INFORMATION ABOUT THE PROGRAMME...1 1.1. JOINT PROGRAMMING PROCESS...1 1.2. PROGRAMME AREA...2

More information

Ústredná knižnica FaF UK informuje svojich používateľov o prístupe do ONLINE VERZIE EUROPEAN PHARMACOPOEIA (EP)

Ústredná knižnica FaF UK informuje svojich používateľov o prístupe do ONLINE VERZIE EUROPEAN PHARMACOPOEIA (EP) Ústredná knižnica FaF UK informuje svojich používateľov o prístupe do ONLINE VERZIE EUROPEAN PHARMACOPOEIA (EP) 1. Vstup cez webovú stránku fakulty: http://www.fpharm.uniba.sk/index.php?id=2415 alebo cez

More information

CENOVÁ NABÍDKA. jednatc~ Krmivo pro laboratorní zvířata" k veřejné soutěži. Krnov, 17.09.2014. Ing. Jiří Bauer. Předmět zakázky:

CENOVÁ NABÍDKA. jednatc~ Krmivo pro laboratorní zvířata k veřejné soutěži. Krnov, 17.09.2014. Ing. Jiří Bauer. Předmět zakázky: CENOVÁ NABÍDKA k veřejné soutěži Předmět zakázky: Krmivo pro laboratorní zvířata" Krnov, 17.09.2014 Ing. Jiří Bauer jednatc~ Obsah cenové nabídky:!.identifikace uchazeče výběrového řízení str.2 2.Cenová

More information

1. strana obálky AKO ZVLÁDNUŤ BOLESŤ. Liga proti rakovine SR

1. strana obálky AKO ZVLÁDNUŤ BOLESŤ. Liga proti rakovine SR 1. strana obálky AKO ZVLÁDNUŤ BOLESŤ Liga proti rakovine SR 1 AKO ZVLÁDNUŤ BOLESŤ Spracované podľa materiálu American Cancer Society a National Cancer Institute: Questions and Answers About Pain Control.

More information

HLAVNÁ STANICA HORSKÝ PARK CENTRAL STU MEDICKÁ ZÁHRADA OBCHODNÁ

HLAVNÁ STANICA HORSKÝ PARK CENTRAL STU MEDICKÁ ZÁHRADA OBCHODNÁ KALVÁRIA HLAVNÁ STANICA HORSKÝ PARK CENTRAL ŠANCOVÁ ŠTEFÁNIKOVÁ NÁMESTIE SLOBODY STU MEDICKÁ ZÁHRADA OBCHODNÁ RIVER PARK SND UK SND KOŠICKÁ EUROVEA DUNAJ MOST SNP DANUBE ATRAKTÍVNA LOKALITA ATTRACTIVE

More information

Zoznam vyradených knižničných jednotiek

Zoznam vyradených knižničných jednotiek Základná škola, Bidovce 209, 044 45 Košice - okolie 1 Zoznam vyradených knižničných jednotiek Poradové číslo Prírastkové číslo Signatúra Autor Názov diela Vydavateľské údaje Cena SKK Cena EUR 1 1 ŽK Šikula,

More information

Systémová kortikoterapia špecifiká liečby glukokortikoidmi

Systémová kortikoterapia špecifiká liečby glukokortikoidmi 38 Systémová kortikoterapia špecifiká liečby MUDr. Emőke Šteňová, PhD., MUDr. Michal Koreň I. interná klinika LFUK a FNsP, Bratislava Glukokortikoidy sú lieky so širokým záberom využitia v bežnej klinickej

More information

KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV

KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV Akzo Nobel Car Refinishes bv Automotive and Aerospace Coatings Tento výrobok je určený pre profesionálnu povrchovú úpravu automobilov podľa referencií uvedených v technickom liste výrobcu. ODDIEL 1 Identifikácia

More information

KONZÍLIUM. Peter Kozub, Mária Šimaljaková Dermatovenerologická klinika LF UK a FNsP Bratislava

KONZÍLIUM. Peter Kozub, Mária Šimaljaková Dermatovenerologická klinika LF UK a FNsP Bratislava HERPES SIMPLEX AKTUÁLNE POHĽADY NA LIEČBU Peter Kozub, Mária Šimaljaková Dermatovenerologická klinika LF UK a FNsP Bratislava Infekcie vyvolané vírusom Herpes simplex patria medzi najčastejšie sa vyskytujúce

More information

History of Constructing SE Hydro Power Plants

History of Constructing SE Hydro Power Plants Hydro Using the power of water streams hydro-energetic potential (HEP) by hydro power plants that are currently part of Slovenské elektrárne portfolio started as early as in 1912 at that time Rakovec small

More information

THINLUX-A 32xLED/3000K 610 x 260 x 38 mm 70W 32x LED/ 3000K/ 5700 lm typical 82 172-B-20 3,0 kg

THINLUX-A 32xLED/3000K 610 x 260 x 38 mm 70W 32x LED/ 3000K/ 5700 lm typical 82 172-B-20 3,0 kg LED Suspended Luminaires for both direct / indirect illumination THINLUX-A-LED 180 180 0 C0-C180 0 C90-C270 Smart slim design suspended lighting fixture for all powerful, energy saving, smooth and comfortable

More information

Atopický ekzém STRUČNÝ SPRIEVODCA A PORADCA PRE PACIENTA

Atopický ekzém STRUČNÝ SPRIEVODCA A PORADCA PRE PACIENTA Atopický ekzém STRUČNÝ SPRIEVODCA A PORADCA PRE PACIENTA Miloš Jeseňák Peter Bánovčin Zuzana Rennerová Zuzana Vojtušová Zuzana Havlíčeková Karolína Vorčáková Renata Szépeová Zuzana Abaffyová Andrea Poloučková

More information

Everywhere Where Construction is in Progress

Everywhere Where Construction is in Progress Everywhere Where Construction is in Progress 4 ALPINE Bau CZ is joint stock company Member of PSJ Group since 2014 - has been operating on the construction market in the Czech Republic since 1992. A

More information

Development of small business sector in Slovakia in years 1993-2006

Development of small business sector in Slovakia in years 1993-2006 MPRA Munich Personal RePEc Archive Development of small business sector in Slovakia in years 1993-26 Iveta Ubreziová and Krzysztof Wach and Martina Majorová Slovak University of Agriculture, Cracow University

More information

Paramedic Pediatric Medical Math Test

Paramedic Pediatric Medical Math Test Paramedic Pediatric Medical Math Test Name: Date: Problem 1 Your 4 year old pediatric patient weighs 40 pounds. She is febrile. You need to administer acetaminophen (Tylenol) 15mg/kg. How many mg will

More information

PLATNOSŤ POBYTU DO/validity of the residence permit. VLASTNORUČNÝ PODPIS/signature

PLATNOSŤ POBYTU DO/validity of the residence permit. VLASTNORUČNÝ PODPIS/signature ČÍSLO ŽIADOSTI/application number PLATNOSŤ POBYTU DO/validity of the residence permit Žiadosť o udelenie prechodného pobytu 1) / Application for the temporary residence 1) Žiadosť o udelenie trvalého pobytu

More information

An Approach to Fuzzy Database Querying, Analysis and Realisation

An Approach to Fuzzy Database Querying, Analysis and Realisation UDC 004.4 2, DOI: 10.2298/csis0902127H An Approach to Fuzzy Database Querying, Analysis and Realisation Miroslav Hudec INFOSTAT - Institute of Informatics and Statistics, Bratislava, Slovakia hudec@infostat.sk

More information

Issuing Activity and Currency in Circulation

Issuing Activity and Currency in Circulation Issuing Activity and Currency in Circulation Annual Report 24 NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA 4. Issuing Activity and Currency in Circulation 4.1. The issue of Slovak currency In 24, the National Bank of Slovakia

More information

J. Konôpka, B. Konôpka: Krátkodobá prognóza ohrozenia smreka obyčajného škodlivými činiteľmi v najrizikovejších oblastiach Slovenska

J. Konôpka, B. Konôpka: Krátkodobá prognóza ohrozenia smreka obyčajného škodlivými činiteľmi v najrizikovejších oblastiach Slovenska KRÁTKODOBÁ PROGNÓZA OHROZENIA SMREKA OBYČAJNÉHO ŠKODLIVÝMI ČINITEĽMI V NAJRIZIKOVEJŠÍCH OBLASTIACH SLOVENSKA SHORT-TERM PROGNOSIS OF NORWAY SPRUCE ENDANGERMENT BY HARMFUL AGENTS IN THE MOST RISKY AREAS

More information

Vzor pre záverečnú prácu

Vzor pre záverečnú prácu Vzor pre záverečnú prácu Uvedený vzor obalu záverečnej práce titulného listu záverečnej práce prehlásenia poďakovania abstraktu obsahu a ďalších častí práce je po obsahovej stránke záväzný, t.j. vaša záverečná

More information

Evaluation of the radiation load of children in neonatal departments of Slovak hospitals Maruniaková A. 1), Nikodemová D. 2), Greschner J.

Evaluation of the radiation load of children in neonatal departments of Slovak hospitals Maruniaková A. 1), Nikodemová D. 2), Greschner J. Evaluation of the radiation load of children in neonatal departments of Slovak hospitals Maruniaková A. 1), Nikodemová D. 2), Greschner J. 3) 1) Regional Authority of Public Health in Banská Bystrica,

More information

Upozorňujeme,že můžete formáty pro čtečky převádět ON-LINE na internetu do formátu PDF apod.

Upozorňujeme,že můžete formáty pro čtečky převádět ON-LINE na internetu do formátu PDF apod. Dobrý den, děkujeme za Nákup,níže máte odkazy pro bezplatné stažení.knihy jsou v archivech PDF(nepotřebujete čtečku e-knih),txt(nepotřebujete čtečku e-knih), a dále pro čtečky : soubory typu: PDB,MOBI,APNX

More information

WONDERWERK IN YOUR HOME

WONDERWERK IN YOUR HOME DESING FOR WHOLE LIFE/2013 DESIGN BY WONDERWERK Dizajn a kvalita sú vlastnosti, ktoré odhaľujú individualitu značky Wonderwerk. Táto značka je moderná a inovatívna, ktorá vznikla v roku 2009. Hlavným pilierom

More information

Při objednávce alespoň 5 stejných položek poskytneme množstevní slevu 10%. Červeně označené ceny jsou bez nákladu na dopravu do ČR.

Při objednávce alespoň 5 stejných položek poskytneme množstevní slevu 10%. Červeně označené ceny jsou bez nákladu na dopravu do ČR. strana 1 z 42 Ceník platí v souladu s Obchodními podmínkami LAB MARK od 17.6.2015 Při objednávce alespoň 5 stejných položek poskytneme množstevní slevu 10%. Červeně označené ceny jsou bez nákladu na dopravu

More information

HYUNDAI Phablet HP503Q

HYUNDAI Phablet HP503Q HYUNDAI Phablet HP503Q Stručný návod k obsluze Quick start guide Príručka stručným návodom V1.0.0/10/2015/CZ/EN/SK 1 Základní informace Před prvním použitím Vašeho nového přístroje si pozorně přečtěte

More information

WLA-5000AP. Quick Setup Guide. English. Slovensky. Česky. 802.11a/b/g Multi-function Wireless Access Point

WLA-5000AP. Quick Setup Guide. English. Slovensky. Česky. 802.11a/b/g Multi-function Wireless Access Point 802.11a/b/g Multi-function Wireless Access Point Quick Setup Guide 1 5 Česky 9 Important Information The AP+WDS mode s default IP address is 192.168.1.1 The Client mode s default IP is 192.168.1.2 The

More information

International. Student s Guide to Slovakia

International. Student s Guide to Slovakia International Student s Guide to Slovakia International Student s Guide to Slovakia This updated version of the publication was produced within the National Scholarship Programme of the Slovak Republic

More information

ELECTRIC BUS DEVELOPMENT in the Czech Republic and Slovakia. Jan SPOUSTA, CDV (Transport Research Centre CZ) jan.spousta@cdv.cz

ELECTRIC BUS DEVELOPMENT in the Czech Republic and Slovakia. Jan SPOUSTA, CDV (Transport Research Centre CZ) jan.spousta@cdv.cz ELECTRIC BUS DEVELOPMENT in the Czech Republic and Slovakia Jan SPOUSTA, CDV (Transport Research Centre CZ) jan.spousta@cdv.cz TROLLEY EU Project Final Conference, Szeged, January 2013 ELECTRIC BUS DEVELOPMENT

More information

UNIT 1 MASS AND LENGTH

UNIT 1 MASS AND LENGTH UNIT 1 MASS AND LENGTH Typical Units Typical units for measuring length and mass are listed below. Length Typical units for length in the Imperial system and SI are: Imperial SI inches ( ) centimetres

More information

QSTE... hot-rolled high strength cold forming sheet steel as per EN 10 149

QSTE... hot-rolled high strength cold forming sheet steel as per EN 10 149 QSTE... hot-rolled high strength cold forming sheet steel as per QStE hot-rolled high strength cold forming sheet steel Steels labelled QStE are a class of fine grain micro-alloyed thermo-mechanically

More information

Medzinárodná Študentská vedecká konferencia v odboroch špeciálna a liečebná pedagogika ŠTUDENT NA CESTE K PRAXI IV, 13. 14.

Medzinárodná Študentská vedecká konferencia v odboroch špeciálna a liečebná pedagogika ŠTUDENT NA CESTE K PRAXI IV, 13. 14. PARENTS' AND PROFESSIONALS' PERCEPTIONS TOWARDS SUPPORT FOR CHILDREN WITH COMMUNICATION DISORDERS IN PRESCHOOL SETTINGS IN THE NORTH WEST BANK IN PALESTINE: PRELIMINARY DATA FROM THE PILOT STUDY Vnímanie

More information

Cenník - predaj výrobkov firmy Schwarzkopf pokladnica výr.č.eak00010x, EHH00014Y

Cenník - predaj výrobkov firmy Schwarzkopf pokladnica výr.č.eak00010x, EHH00014Y Cenník - predaj výrobkov firmy Schwarzkopf pokladnica výr.č.eak00010x, EHH00014Y 201 BC Phytobiogin sérum 7x7 18,30 202 BC Phytobiogin šampón 250 ml 7,30 203 BC Silver refl. šampón 200ml 7,65 204 BC Moisture

More information

inšpirované aloe Katalóg výrobkov 2014/2015

inšpirované aloe Katalóg výrobkov 2014/2015 inšpirované aloe Katalóg výrobkov 2014/2015 + životná rovnováha Vyrovnaná kombinácia zdravého životného štýlu a čistoty aloe vera produktov od vám zaručí optimálnu úroveň zdravia a maximálny pocit blaha.

More information

CZK (mil) Construction Name Location Works carried out

CZK (mil) Construction Name Location Works carried out Prologis Park Jeneč- DC1 Hall Prague new warehouse - general delivery 245 Prologis Czech Republic s.r.o. 2015 VOP - Extension of Building 36 Nový Jičín new production hall - general delivery 19 VOP CZ

More information

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA STAVEBNÍ ÚSTAV BETONOVÝCH A ZDĚNÝCH KONSTRUKCÍ FACULTY OF CIVIL ENGINEERING INSTITUTE OF CONCRETE AND MASONRY STRUCTURES PRIESTOROVÝ

More information

Slovenská sporiteľňa, a. s. Investor Presentation. April 2016

Slovenská sporiteľňa, a. s. Investor Presentation. April 2016 Slovenská sporiteľňa, a. s. Investor Presentation April 2016 Disclaimer Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements THE INFORMATION CONTAINED IN THIS DOCUMENT HAS NOT BEEN INDEPENDENTLY VERIFIED

More information

Potassium Replacement

Potassium Replacement Potassium Replacement ** Always look at phosphorus level to determine appropriate potassium product ** K < 4.0 Phos > 2.5 Phos 2.5 Give KCl Give K Phos See Phos Protocol (additional KCl may be warranted)

More information

WK29B / WK29W. Bluetooth Wireless Slim Keyboard. User manual ( 2 5 ) Uživatelský manuál ( 6 10) Užívateľský manuál (11 15)

WK29B / WK29W. Bluetooth Wireless Slim Keyboard. User manual ( 2 5 ) Uživatelský manuál ( 6 10) Užívateľský manuál (11 15) WK29B / WK29W Bluetooth Wireless Slim Keyboard User manual ( 2 5 ) Uživatelský manuál ( 6 10) Užívateľský manuál (11 15) 1. Installing the batteries The EVOLVEO WK29B / WK29W keyboard uses two AAA alkaline

More information

CITY OF POPRAD STRATEGY FOR LOCAL ECONOMIC DEVELOPMENT 2002-2010

CITY OF POPRAD STRATEGY FOR LOCAL ECONOMIC DEVELOPMENT 2002-2010 CITY OF POPRAD STRATEGY FOR LOCAL ECONOMIC DEVELOPMENT 2002-2010 Poprad, Slovakia September 2004 Disclaimer This strategy has been written by the City of Poprad Municipal Team with advice and guidance

More information

VIII. slovenský kongres chirurgie ruky

VIII. slovenský kongres chirurgie ruky VIII. slovenský kongres chirurgie ruky s medzinárodnou účasťou Spoločný kongres slovenských a českých sestier, rehabilitačných pracovníkov a chirurgov Pod záštitou Ministra zdravotníctva Slovenskej Republiky

More information

Web of Science a ďalšie nástroje na Web of Knowledge

Web of Science a ďalšie nástroje na Web of Knowledge Web of Science a ďalšie nástroje na Web of Knowledge Enikő Tóth Szász, Customer Education Specialist eniko.szasz@thomsonreuters.com http://webofknowledge.com http://wokinfo.com Cyklus výskumu Nápad Objavenie

More information

Sortiment prípravkov 2013. Klinická enterálna výživa Abbott Nutrition

Sortiment prípravkov 2013. Klinická enterálna výživa Abbott Nutrition Sortiment prípravkov 2013 Klinická enterálna výživa Abbott Nutrition Abbott Nutrition je členom Asociácie výrobcov klinickej výživy Abbott Nutrition je jedným zo zakladajúcich členov Asociácie výrobcov

More information

IBM Security Framework: Identity & Access management, potreby a riešenia.

IBM Security Framework: Identity & Access management, potreby a riešenia. Juraj Polak IBM Security Framework: Identity & Access management, potreby a riešenia. Nová doba inteligentná infraštruktúra Globalizácia a globálne dostupné zdroje Miliardy mobilných zariadení s prístupom

More information

. g .,, . . , Applicability of

More information

My Passport Ultra Metal Edition

My Passport Ultra Metal Edition My Passport Ultra Metal Edition Prvotriedne úložisko Príručka používateľa Externý pevný disk Príručka používateľa My Passport Ultra Metal Edition Servis a technická podpora spoločnosti WD Ak narazíte na

More information

From Product Idea to Reality.

From Product Idea to Reality. From Idea to Reality. The Digital Factory Division of Siemens AG Siemens AG. All Rights Reserved. siemens.com/automation SIEMENS, s.r.o. Ing. Marian Löffler oddelenie riadiacich systémov Siemens AG 20XX

More information

Cenník SK a CZ titulov 2015 Klett nakladatelství s.r.o.

Cenník SK a CZ titulov 2015 Klett nakladatelství s.r.o. Cenník SK a CZ titulov 2015 Klett nakladatelství s.r.o. Klett nakladatelství s.r.o., Panenská 33, 811 03 Bratislava, tel.: 0904 008 552 e-mail: info@vydavatelstvoklett.sk, www.vydavatelstvoklett.sk (platnosť

More information

CONTEMPORARY POSSIBILITIES OF MODELING OF THE PROBLEMS OF VEHICLE TRACK INTERACTION

CONTEMPORARY POSSIBILITIES OF MODELING OF THE PROBLEMS OF VEHICLE TRACK INTERACTION ROCZNIKI INŻYNIERII BUDOWLANEJ ZESZYT 8/2008 Komisja Inżynierii Budowlanej Oddział Polskiej Akademii Nauk w Katowicach CONTEMPORARY POSSIBILITIES OF MODELING OF THE PROBLEMS OF VEHICLE TRACK INTERACTION

More information

Podpora počas behu. Runtime Environments. Ján Šturc. Zima 2010

Podpora počas behu. Runtime Environments. Ján Šturc. Zima 2010 Podpora počas behu Runtime Environments Ján Šturc Zima 2010 Zahrnuje: Správu pamäti Volanie funkcií a procedúr Adresáciu dátových štruktúr Štandardné (zabudované funkcie) Podporu pre tabuľku symbolov Zima

More information

Rozpis zápasov PREMIER LEAGUE

Rozpis zápasov PREMIER LEAGUE ARSENAL Emirates Stadium, Londýn ARSENAL VS: WEST HAM UNITED 09/08/2015 LIVERPOOL 24/08/2015 STOKE CITY 12/09/2015 MANCHESTER UNITED 03/10/2015 EVERTON 24/10/2015 TOTTENHAM HOTSPUR 07/11/2015 SUNDERLAND

More information

CENNÍK. x-bionic wellness sphere

CENNÍK. x-bionic wellness sphere CENNÍK list x-bionic wellness sphere x-bionic wellness sphere Celodenný vstup All-day entry na 3 hodiny* (vrátane vstupu do x-bionic aquatic sphere) 3-hours entry* (including entrance to x-bionic aquatic

More information

VALNÉ ZHROMAŽDENIE MATICE SLOVENSKEJ

VALNÉ ZHROMAŽDENIE MATICE SLOVENSKEJ R O K 1 9 3 4 VALNÉ ZHROMAŽDENIE MATICE SLOVENSKEJ 302/1934/50 9 Valné zhromaždenie MS 4. 5. 1934 v Turčianskom Svätom Martine Pozvánky, program, prihláška na nocľah. Zaslanie správy z VZ MS Československej

More information

I Slovak Investment and Trade Development Agency TRNAVA REGION. I www.sario.sk 1

I Slovak Investment and Trade Development Agency TRNAVA REGION. I www.sario.sk 1 TRNAVA REGION I www.sario.sk 1 General Information The Trnava region is one of the smallest regions of Slovakia in terms of both area and population. Geographically, it is largely made up of the Danubian

More information

Obsah CORDYCEPS PLUS (0001)... 4 FEN CZJAO CAPSULE S PROPOLISOM ( 0002)... 5 GANODERMA PLUS (0003)... 6 PRO-SLIM TEA (0004)...

Obsah CORDYCEPS PLUS (0001)... 4 FEN CZJAO CAPSULE S PROPOLISOM ( 0002)... 5 GANODERMA PLUS (0003)... 6 PRO-SLIM TEA (0004)... Obsah CORDYCEPS PLUS (0001)... 4 FEN CZJAO CAPSULE S PROPOLISOM ( 0002)... 5 GANODERMA PLUS (0003)... 6 PRO-SLIM TEA (0004)... 7 CARDIO POWER (0005)... 8 CAPSULE VIGPOWER (0007)... 9 SPIRULINA PLUS CAPSULE

More information

ZOZNAM REGULOVANÝCH POVOLANÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY, PRÍSLUŠNÉ ORGÁNY A KONTAKTY

ZOZNAM REGULOVANÝCH POVOLANÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY, PRÍSLUŠNÉ ORGÁNY A KONTAKTY ZOZNAM REGULOVANÝCH POVOLANÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY, PRÍSLUŠNÉ ORGÁNY A KONTAKTY I. VŠEOBECNÝ SYSTÉM (Smernica 89/48/EEC, Smernica 92/51/EEC, Smernica 99/42/EEC) II. SEKTOROVÉ SMERNICE III. INÉ SMERNICE

More information

DEPARTMENT OF ARCHITECTURE

DEPARTMENT OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF ARCHITECTURE Head of the Department: Assoc. Prof. Jozef Liščák, PhD. Tel.: + 421 2 59274 420 Fax: + 421 2 52974 420 E-mail: liscak@svf.stuba.sk I. STAFF Professors Kyselka Mojmír, PhD. +421

More information

Barbora Rakovská. jar. deti móda 0,65. Zdravá izba. Farebná. Slovensko opäť žije tancom. Veľkonočné inšpirácie. praktický mesačník pre celú rodinu

Barbora Rakovská. jar. deti móda 0,65. Zdravá izba. Farebná. Slovensko opäť žije tancom. Veľkonočné inšpirácie. praktický mesačník pre celú rodinu deti móda RODINA praktický mesačník pre celú rodinu 0,65 3 april 2015 ročník XXIV Cena 0,65 (20 Sk/Kč) Barbora Rakovská Slovensko opäť žije tancom Farebná jar Foto: TV JOJ Veľkonočné inšpirácie Zdravá

More information