Test 6 THE GOLDEN DUCK. told him what to do. Go to the castle and the golden duck. It s really a princess, and she will tell

Size: px
Start display at page:

Download "Test 6 THE GOLDEN DUCK. told him what to do. Go to the castle and the golden duck. It s really a princess, and she will tell"

Transcription

1 Test 6 1. Uzupełnij tekst słowami z ramki look for to excited rich magic gold because poverty searched unhappy THE GOLDEN DUCK Once upon a time there was an.. shoemaker. He wanted to be rich.. he thought this was the only way to be happy. One day he complained about his to an old man. The old man told him what to do. Go to the castle and the golden duck. It s really a princess, and she will tell you what do. The shoemaker was.. and went to the castle. There he.. the dungeons. When he saw the duck, she turned into a beautiful princess. I want to be reach and happy, he said. The princess made a.. spell and gave him a hundred.. coins. Spend all this money tomorrow, the princess said, only on yourself, not on other people. Then when you have nothing I will make you..../10

2 2. Połącz wyrazy z definicjami. 0. to collect - F ( przykład ) 1. a gardener - A) a young person, who is between 13 and 19 years old; 2. absent -. B) a room or building that contains a collection of books, 3. a gift - C) a person who looks after plants and trees; 4. huge - D) not present somewhere; 5. a mess -. E) to choose sth. rather than sth else; to like sth better; 6. to try - F) to bring a number of things together; to gather; 7. a teenager -. G) very big, large; 8. an actor - H) a present; sth that you give to a person or natural ability; 9. to prefer - I) a person who works in a theatre; 10. a library - J) to make an effort to do sth or to do, use or test sth in order to see how good or successful it is; K) the state of being dirty or untidy; 0 F /10 3. Uzupełnij zdania czasownikiem w odpowiednim czasie gramatycznym. Wykorzystaj czasowniki z ramki. see win sing watch drive talk have listen want go x 2 1. Listen! Somebody. 2. Hello, Agatha. Where you.? 3. It s late. I.. home now. 4. You can t turn off the radio! I to it. 5. I. you yesterday while you a car. 6. I got up early and. a shower. 7. She never soap operas. 8. Helen is in her office. She to somebody. 9. I m sure I. tomorrow! /10

3 4. Do nazwy amerykańskiej dopasuj odpowiednik brytyjski AMERICAN BRITISH 1. sidewalk a. trainers 2. fall b. single ticket 3. schedule c. timetable 4. truck d. trousers 5. one-way ticket e. holiday 6. sneakers f. biscuit 7. subway g.pavement 8. vacation h. lorry 9. cookie i. autumn 10. pants j. underground Wybierz właściwe słowo. Zakreśl je 1. Help me! I...swim! A. can B. cannot C. mustn t 2. How.boys are there in your class? A. much B. old C. many 3. I met my neighbours Monday. A. in B. from C. on 4. I think football is more interesting.table tennis. A. from B. as C. than 5. open the window, please. It s cold in here. A. Not B. Don t C. No 6. Remember everyone! You be back here before 6 p.m! A. can B. must C. have 7. Let s meet outside the cinema..a quarter to seven. A. for B. at C. in 8. This new girl is strange. She.to us at school. A. talk never B. don t talk C. never talks desks in our classroom. A. There are B. They are C. It is 10. I. Harry Potter books very much. A. likes B. doesn t like C. like /10

4 6. Ułóż dialog we właściwej kolejności. Ponumeruj zdania od 1 do 11 At the travel agent s A. Do you need accommodation, too? B. On 2 March. And when do you want to come back? C. Can you give me the price for both, please? D. Good morning. Can I help you? E. Yes, please. I d like a hotel near the center of the city. F. Yes, it is. G. Returning on 6 March. H. And do you want to fly business class or economy? I. Is it just for yourself? J. Yes, of course. Well, let s just have a look at the computer. K. Yes. I have to go to Moscow for a few days on 2 March. /10 1 D Zaklasyfikuj podane słowa do odpowiedniej kategorii wpisując odpowiedni numer. Christmas 1 Easter 2 Thanksgiving 3 Bonfire Night 4 Shrove Tuesday 5 tossing pancakes - ; mistletoe -.; shepherd -.. ; pilgrims - ; gunpowder -.; lamb -.; pancakes races -.; roasted turkey -.; daffodils -.; Guy Fawkes /10

5 Odpowiedzi Test 6 6. Uzupełnij tekst słowami z ramki THE GOLDEN DUCK Once upon a time there was an unhappy shoemaker. He wanted to be rich because he thought this was the only way to be happy. One day he complained about his poverty to an old man. The old man told him what to do. Go to the castle and look for the golden duck. It s really a princess, and she will tell you what to do. The shoemaker was excited and went to the castle. There he searched the dungeons. When he saw the duck, she turned into a beautiful princess. I want to be reach and happy, he said. The princess made a magic spell and gave him a hundred gold coins. Spend all this money tomorrow, the princess said, only on yourself, not on other people. Then when you have nothing I will make you rich../10 7. Połącz wyrazy z definicjami. 0. to collect - F to bring a number of things together; to gather; (przykład ) 1. a gardener C) a person who looks after plants and trees; 2. absent D) not present somewhere; 3. a gift H) a present; sth that you give to a person or natural ability; 4. huge G) very big, large; 5. a mess K) the state of being dirty or untidy; 6. to try J) to make an effort to do sth; 7. a teenager A) a young person, who is between 13 and 19 years old; 8. an actor I) a person who works in a theatre; 9. to prefer E) to choose sth. rather than sth else; to like sth better; 10. a library B) a room or building that contains a collection of books; 0 F. 1C 2D.. 3 H 4 G. 5 K 6 J 7 A 8 I 9 E 10 B.../10 8. Uzupełnij zdania czasownikiem w odpowiednim czasie gramatycznym. Wykorzystaj czasowniki z ramki. 10. Listen! Somebody is singing. 11. Hello, Agatha. Where are you going? 12. It s late. I m going home now. 13. You can t turn off the radio! I m listening to it.

6 14. I saw you yesterday while you were driving a car. 15. I got up early and have a shower. 16. She never watches (watched) soap operas. 17. Helen is in her office. She s talking to somebody. 18. I m sure I ll win tomorrow! /10 9. Do nazwy amerykańskiej dopasuj odpowiednik brytyjski AMERICAN BRITISH 9. sidewalk g. pavement 10. fall i. autumn 11. truck h. lorry 12. schedule c. timetable 13. one-way ticket b. single ticket 14. sneakers a. trainers 15. subway j. underground 16. vacation e. holiday 9. cookie f. biscuit 10. pants d. trousers 1 g 2 i 3 h 4 c 5 b 6 a 7 j. 8 e 9 f.. 10 d../ Wybierz właściwe słowo. Zakreśl je 1. Help me! I cannot swim! A. can B. cannot C. mustn t 2. How many boys are there in your class? A. much B. old C. many 3. I met my neighbours on Monday. A. in B. from C. on 4. I think football is more interesting than table tennis. A. from B. as C. than 5. Don t open the window, please. It s cold in here. A. Not B. Don t C. No 11. Remember everyone! You must be back here before 6 p.m! A. can B. must C. have 12. Let s meet outside the cinema at a quarter to seven. A. for B. at C. in 13. This new girl is strange. She never talks to us at school. A. talk never B. don t talk C. never talks 14. There are 20 desks in our classroom.

7 A. There are B. They are C. It is 15. I like Harry Potter books very much. A. likes B. doesn t like C. like 1 B 2 C. 3 C. 4 C 5 B 6 B 7 B. 8 C. 9 A 10 C../10 8. Ułóż dialog we właściwej kolejności. Ponumeruj zdania od 1 do 11 At the travel agent s L. Do you need accommodation, too? M. On 2 March. And when do you want to come back? N. Can you give me the price for both, please? O. Good morning. Can I help you? P. Yes, please. I d like a hotel near the center of the city. Q. Yes, it is. R. Returning on 6 March. S. And do you want to fly business class or economy? T. Is it just for yourself? U. Yes, of course. Well, let s just have a look at the computer. V. Yes. I have to go to Moscow for a few days on 2 March. /10 1 D 2 K 3 B 4 G. 5 A 10 F 11 J.. 6 E 7 H. 8 C. 9 I.. 9. Zaklasyfikuj podane słowa do odpowiedniej kategorii wpisując odpowiedni numer. Christmas 1 Easter 2 Thanksgiving 3 Bonfire Night 4 Shrove Tuesday 5 tossing pancakes - 5; mistletoe - 1 ; shepherd - 1 ; pilgrims -3; gunpowder -4; lamb -2; pancakes races - 5; roasted turkey -3; daffodils2.; Guy Fawkes -4.../10

1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew. 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually

1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew. 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually Test 2A 1 I... swim well when I was very young. A can B could C knew 2 When I got... I had a bath. A home B at home C to home 3 What... on Sundays? A does Mary usually do B does Mary usually C usually

More information

EKOLA Junior High School Bilingual Programme Entrance Test (1h15) Sample Paper. Result:

EKOLA Junior High School Bilingual Programme Entrance Test (1h15) Sample Paper. Result: EKOLA Junior High School Bilingual Programme Entrance Test (1h15) Sample Paper Name: Result: Task 1 Which notice says what? For questions 1 5, match the correct letter A H. 1. You do not have to pay extra

More information

The Car Accident. Simple Past and Past Continuous

The Car Accident. Simple Past and Past Continuous The Car Accident Yesterday I saw a car accident. I was standing on the corner, waiting for the green light. The other light changed from green to orange. Then I saw a sports car. The man driving the sports

More information

X POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO styczeń 2013

X POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO styczeń 2013 Ilość punktów:.../ 60 Imię i nazwisko:... Szkoła / Klasa:... X POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO styczeń 2013 A. Wybierz prawidłową formę. 1. There are four boats in the harbour,. can carry passengers

More information

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Wallaby Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Wallaby Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado Testi_Kang_10ENG.qxp 8-01-2010 22:38 Pagina 10 Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado Choose the correct

More information

1. The more idioms you know how to use correctly, the more natural your speech will sound

1. The more idioms you know how to use correctly, the more natural your speech will sound What are idioms? Idioms are words, phrases, or expressions which are often grammatically strange and are not meant to be understood literally. Idioms are a very important part of any language, so learning

More information

XIX MIĘDZYSZKOLNA LIGA PRZEDMIOTOWA PŁOCK 2013 KOD UCZNIA. J.angielski. Klasa VI

XIX MIĘDZYSZKOLNA LIGA PRZEDMIOTOWA PŁOCK 2013 KOD UCZNIA. J.angielski. Klasa VI XIX MIĘDZYSZKOLNA LIGA PRZEDMIOTOWA PŁOCK 2013 KOD UCZNIA J.angielski Klasa VI GRAMMAR I. Przeczytaj tekst i uzupełnij go podanymi czasownikami w czasie present simple lub present continuous. write do

More information

Hi-tech. Language focus. First conditional. Second conditional. eat. 'd give / wouldn t

Hi-tech. Language focus. First conditional. Second conditional. eat. 'd give / wouldn t 9 Hi-tech Language focus First conditional 1a Complete the sentences with the correct form of the verb in brackets. Use the Present Simple or will + infinitive. eat 1 If you (eat) cheese late at night,

More information

Fry Instant Word List

Fry Instant Word List First 100 Instant Words the had out than of by many first and words then water a but them been to not these called in what so who is all some oil you were her sit that we would now it when make find he

More information

SALE TODAY All toys half price

SALE TODAY All toys half price Name: Class: Date: KET Practice PET TestPractice Reading Test and Reading Writing KET PET Part 1 Questions 1 5 Which notice (A H) says this (1 5)? For Questions 1 5 mark the correct letter A H on your

More information

NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSION

NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSION NIVEL A - ACTIVIDADES DE LECTO-COMPRENSION A1 Read the text below Tammy Roddick is 15 years old. She is a professional tennis player. She is from Omaha, Nebraska, in the United States of America. She has

More information

BMS 2 Entry Exam 2004. Gatwick Express. (Time: 45 minutes) Part 1 Reading Comprehension (25 minutes)

BMS 2 Entry Exam 2004. Gatwick Express. (Time: 45 minutes) Part 1 Reading Comprehension (25 minutes) GIBB BMS BMS 2 Entry Exam 2004 Englisch (Time: 45 minutes) Name:.. First Name:.. Points:...Mark:... Part 1 Reading Comprehension (25 minutes) Please read the following text carefully, then do A + B Gatwick

More information

What is a Mencap personal support worker? Easy read. 2009.289 What is a Mencap support worker3.indd 1 16/11/2009 16:40

What is a Mencap personal support worker? Easy read. 2009.289 What is a Mencap support worker3.indd 1 16/11/2009 16:40 What is a Mencap personal support worker? Easy read 2009.289 What is a Mencap support worker3.indd 1 16/11/2009 16:40 A personal support worker is someone who is employed by Mencap and is there for you.

More information

ĆWICZENIA UTRWALAJĄCE ZAGADNIENIA GRAMATYCZNE DLA UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ

ĆWICZENIA UTRWALAJĄCE ZAGADNIENIA GRAMATYCZNE DLA UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ ĆWICZENIA UTRWALAJĄCE ZAGADNIENIA GRAMATYCZNE DLA UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ Opracowała: Anna Kargul 1 Czasownik TO BE 1 Wstaw am, is lub are. 1 Julia.. my friend. 2 You.. a teacher. 3 They.. twins. 4

More information

How people with learning disabilities use TV, telephones, mobiles and the internet. Shop.

How people with learning disabilities use TV, telephones, mobiles and the internet. Shop. How people with learning disabilities use TV, telephones, mobiles and the internet. Shop. EasyRead version of the report: People with learning disabilities and communications services. Shop. What is in

More information

ONE DOLLAR AND EIGHTY-SEVEN CENTS.

ONE DOLLAR AND EIGHTY-SEVEN CENTS. T h e G i f t o f t h e M a g i p T h e G i f t o f t h e M a g i ONE DOLLAR AND EIGHTY-SEVEN CENTS. That was all. She had put it aside, one cent and then another and then another, in her careful buying

More information

Fry Instant Words High Frequency Words

Fry Instant Words High Frequency Words Fry Instant Words High Frequency Words The Fry list of 600 words are the most frequently used words for reading and writing. The words are listed in rank order. First Hundred Group 1 Group 2 Group 3 Group

More information

Choose the correct alternative to complete the sentences.

Choose the correct alternative to complete the sentences. Testi_Kang_09.qxp 19-04-2009 20:00 Pagina 16 Kangourou Italia - British Institutes Gara dell 11 marzo 2009 Categoria Per studenti della classe seconda della Scuola Secondaria di Secondo Grado Choose the

More information

KEY ENGLISH TEST for Schools

KEY ENGLISH TEST for Schools KEY ENGLISH TEST for Schools PAPER 1 Reading and Writing Sample Paper Time 1 hour 10 minutes INSTRUCTIONS TO CANDIDATES Do not open this question paper until you are told to do so. Write your name, Centre

More information

Cambridge ESOL Entry 1 Certificate in ESOL Skills for Life

Cambridge ESOL Entry 1 Certificate in ESOL Skills for Life Centre Number Candidate Number Candidate Name UNIVERSITY OF CAMBRIDGE ESOL EXAMINATIONS English for Speakers of Other Languages Cambridge ESOL Entry 1 Certificate in ESOL Skills for Life [Reading] 0781

More information

2. YL6 MOCK EXAMINATION

2. YL6 MOCK EXAMINATION 2. YL6 MOCK EXAMINATION YL6 MOCK EXAMINATION Young Learner Diploma TIME ALLOWED 60 MINUTES DATE: NAME:.. PLACE AND DATE OF BIRTH:... BRITISH INSTITUTES YL6 Mock Examination: Written Paper 2006 Section

More information

IX POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO styczeń 2012

IX POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO styczeń 2012 Ilość punktów:.../ 60 Imię i nazwisko:... Szkoła / Klasa:... IX POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO styczeń 2012 A. Wybierz prawidłową formę. 1. -''Why are you so tired?'' - ''I... basketball with my

More information

Wallaby Choose the correct answer (Scegli la risposta giusta)

Wallaby Choose the correct answer (Scegli la risposta giusta) Baby_Kang_07.qxp 16-04-2007 12:17 Pagina 10 Kangourou Italia - British Institutes Gara del 20 marzo 2007 Categoria Per studenti della classe terza della Scuola Secondaria di Primo Grado Choose the correct

More information

sports being brave helping others Write the words from the box into the gaps. The paragraph number will help you.

sports being brave helping others Write the words from the box into the gaps. The paragraph number will help you. 1 BRAINSTORMING 1. What is an award? 2. Which of the things below do you think a teenager might get an award for? Tick the things you think are possible. Can you add anything else to the list? good marks

More information

TEST PLASUJĄCY Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO pozwalający na ocenę poziomu zaawansowania znajomości języka

TEST PLASUJĄCY Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO pozwalający na ocenę poziomu zaawansowania znajomości języka STUDIUM JĘZYKÓW OBCYCH Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego ul. Herlinga-Grudzińskiego 1 tel./ fax.: 25-24-570, -572 TEST PLASUJĄCY Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO pozwalający na ocenę poziomu

More information

1. A new scheme in India has been introduced to improve children s toilet. 4. UNICEF has previously tried to bring to the issue.

1. A new scheme in India has been introduced to improve children s toilet. 4. UNICEF has previously tried to bring to the issue. ARBETSBLAD PRODUCENT: CHRISTINE DEMSTEADER PEDAGOG: NINA OLIVIER PROJEKTLEDARE: MIA BISANDER BESTÄLLNINGSNUMMER: 104169/RA0 NEWSREEL Questions Paid to poo in India 1. A new scheme in India has been introduced

More information

A. it. B. him. C. her. D. you.

A. it. B. him. C. her. D. you. LEVEL TEST Please choose one option for each question 1. I haven't got... A. no money. B. money. C. any money. D. some money. 2.... orange juice in the fridge. A. There isn't no B. There is any C. There

More information

16 Questions Sales Managers Must Ask

16 Questions Sales Managers Must Ask 16 Questions Sales Managers Must Ask Here are 16 critical questions sales managers should learn to ask their salespeople about any pending sale. If managers make a habit of asking these questions during

More information

Mammon and the Archer

Mammon and the Archer O. H e n r y p Mammon and the Archer OLD ANTHONY ROCKWALL, WHO HAD MADE millions of dollars by making and selling Rockwall s soap, stood at a window of his large Fifth Avenue house. He was looking out

More information

The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde

The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde Step Three B1.2 READING & TRAINING Robert Louis Stevenson The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde audio CD PART TWO The Search for Mr Hyde Mr Utterson was unhappy after his walk with Richard Enfield.

More information

Young Learners English

Young Learners English University of Cambridge ESOL Examinations Young Learners English Movers Information for Candidates Information for candidates YLE Movers Dear Parent Thank you for encouraging your child to learn English

More information

Reading. Re d on Power up. Skill. Sum up. Spe k up 4 D. You use a digital camera.

Reading. Re d on Power up. Skill. Sum up. Spe k up 4 D. You use a digital camera. 03 We school Reading Re d on Power up 1 music 3 Match the school subjects with the photos. computer studies geography history maths science A B Read the article on page 27 about a school in Northern Ireland.

More information

9 sets de dúas fichas 1 set de tres fichas

9 sets de dúas fichas 1 set de tres fichas EXPRESIÓN ORAL 9 sets de dúas fichas 1 set de tres fichas 1 SPEAKING SET 1 CANDIDATE A TASK 1 (MONOLOGUE): FILMS You are a Spanish student living in London and you meet a Polish friend for coffee. You

More information

The Colors of Christmas

The Colors of Christmas The Colors of Christmas A Children s Celebration of the Nativity By Dottie Lafferty Setting: Scene: Characters: Opening: Child1: Child2: Child3: Child4: Child5: Grandma s Living Room The only props will

More information

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Joey Per studenti della classe quinta della Scuola Primaria

Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Joey Per studenti della classe quinta della Scuola Primaria Testi_Kang_10ENG.qxp 8-01-2010 22:38 Pagina 5 Kangourou Italia - British Institutes Gara del 2 marzo 2010 Categoria Per studenti della classe quinta della Scuola Primaria Choose the correct alternative

More information

Fry Phrases Set 1. TeacherHelpForParents.com help for all areas of your child s education

Fry Phrases Set 1. TeacherHelpForParents.com help for all areas of your child s education Set 1 The people Write it down By the water Who will make it? You and I What will they do? He called me. We had their dog. What did they say? When would you go? No way A number of people One or two How

More information

PARAGRAPH ORGANIZATION 1 Worksheet 1: What is an introductory paragraph?

PARAGRAPH ORGANIZATION 1 Worksheet 1: What is an introductory paragraph? PARAGRAPH ORGANIZATION 1 Worksheet 1: What is an introductory paragraph? Read the paragraph. This is the introductory paragraph for an essay. What is the title of the essay? a The oldest person in your

More information

A beautiful sunny day in July; I m walking on a street in the middle of a city, being surrounded by

A beautiful sunny day in July; I m walking on a street in the middle of a city, being surrounded by A Trip to Cambridge By Iina Lahti A beautiful sunny day in July; I m walking on a street in the middle of a city, being surrounded by stunning old buildings. Colleges and churches seem to be in every corner,

More information

Retaining Teachers: The Principal as Motivating Factor

Retaining Teachers: The Principal as Motivating Factor Retaining Teachers: The Principal as Motivating Factor Lawrence Allen Jr. People have asked me why, in my inner-city school of twelve hundred children 80 percent of them impoverished deemed in many eyes

More information

Red Kangaroo. Choose the correct answers.

Red Kangaroo. Choose the correct answers. Baby_Kang_07.qxp 16-04-2007 12:20 Pagina 23 Kangourou Italia - British Institutes Gara del 20 marzo 2007 Categoria Per studenti della classe quinta della Scuola Secondaria di Secondo Grado Choose the correct

More information

UNTOLD MAP SECRETS. Are you a MyAdvertisingPays member? Great!

UNTOLD MAP SECRETS. Are you a MyAdvertisingPays member? Great! UNTOLD MAP SECRETS The Guide for online marketing newbies Are you a MyAdvertisingPays member? Great! Do you know that you can earn money by using the advertising system of MyAdvertisingPays but you have

More information

Your guide to. Communicating with people with a learning disability

Your guide to. Communicating with people with a learning disability Your guide to Communicating with people with a learning disability About this guide This guide is designed to provide a brief introduction to communication, and the problems faced by someone with a learning

More information

Preliminary English Test

Preliminary English Test Preliminary English Test Placement Test Time allowed: 2 hours QUESTION PAPER DO NOT write on this paper Instructions: Please answer all questions DO NOT USE a dictionary Write all answers on the separate

More information

Dictionary words: Some words in this book are dark black. Find them in your dictionary or try to understand them with no dictionary first.

Dictionary words: Some words in this book are dark black. Find them in your dictionary or try to understand them with no dictionary first. Brown Eyes A man is pretending to be me, I said. Why? Every year, Peter and Susan Reed go to Lea-on- Sea for their holiday; every year they stay at the Hotel Vista. This year things start to go wrong.

More information

How to make the most of ebay Motors.

How to make the most of ebay Motors. autorevo.com 2013 Guide #06 How to make the most of ebay Motors. an ebay Motors guide by AutoRevo. Boost exposure and get more leads... With ebay Motors, even the smallest local dealer with a handful of

More information

MONOLOGUE 13 : YOUR FAVOUTE RELATIVE

MONOLOGUE 13 : YOUR FAVOUTE RELATIVE SET 7 CANDIDATE A TASK 1 MONOLOGUE Please introduce yourself to the other candidate. You are going to give a short talk on a topic. Choose two or three ideas to talk about. You can add your own ideas.

More information

CONCURSO ESPECIAL DE ACESSO E INGRESSO DO ESTUDANTE INTERNACIONAL NOS CURSOS DO 1º CICLO DE ESTUDOS E MESTRADO INTEGRADO

CONCURSO ESPECIAL DE ACESSO E INGRESSO DO ESTUDANTE INTERNACIONAL NOS CURSOS DO 1º CICLO DE ESTUDOS E MESTRADO INTEGRADO CONCURSO ESPECIAL DE ACESSO E INGRESSO DO ESTUDANTE INTERNACIONAL NOS CURSOS DO 1º CICLO DE ESTUDOS E MESTRADO INTEGRADO PROVA ESPECÍFICA MODELO DE INGLÊS (NÍVEL A.2.2) WRITTEN TEST Questions 1 5 PART

More information

KLASA PIĄTA TEST 1. 1. Wpisz poniższe słowa w odpowiednie kolumny.

KLASA PIĄTA TEST 1. 1. Wpisz poniższe słowa w odpowiednie kolumny. KLASA PIĄTA TEST 1 1. Wpisz poniższe słowa w odpowiednie kolumny. beans pineapple grapes onions lettuce carrot mushrooms kiwi plum peach lemon watermelon pear cucumber peas strawberry potato cherry cabbage

More information

Entry test B1. Grammar Vocabulary Communication. Test di ingresso - classe III. Nome e cognome... Classe... Data...

Entry test B1. Grammar Vocabulary Communication. Test di ingresso - classe III. Nome e cognome... Classe... Data... Test di ingresso - classe III Entry test B1 Grammar Vocabulary Communication Nome e cognome... Classe.........................................................................................................................................................................................

More information

MACMILLAN READERS INTERMEDIATE LEVEL RICHARD CHISHOLM. Meet Me in Istanbul. ~ l\lacl\iillan

MACMILLAN READERS INTERMEDIATE LEVEL RICHARD CHISHOLM. Meet Me in Istanbul. ~ l\lacl\iillan MACMILLAN READERS INTERMEDIATE LEVEL RICHARD CHISHOLM Meet Me in Istanbul ~ l\lacl\iillan Contents 1 Journey to Istanbul 5 2 The American Bar 8 3 A Shock 12 4 'I Saw Her' 16 5 A Disappointing Day 19 6

More information

Term 3 Newsletter 2015

Term 3 Newsletter 2015 Term 3 Newsletter 2015 Principals Message: Shane Meyer Spring has arrived!! It s so wonderful to feel the warmth of the sun after the cold and wet winter. With the finer weather comes fantastic opportunities

More information

Drunk Driving Mini-Story Lesson

Drunk Driving Mini-Story Lesson Hey there. Welcome to the mini-story lesson for the conversation Drunk Driving. Let s get started with the story. * * * * * Leo the lion was excited. He had finally saved enough money to buy a ticket to

More information

I. Uzupełnij zdania odpowiednimi wyrazami. Liczba kresek odpowiada liczbie liter brakującego wyrazu.

I. Uzupełnij zdania odpowiednimi wyrazami. Liczba kresek odpowiada liczbie liter brakującego wyrazu. I. Uzupełnij zdania odpowiednimi wyrazami. Liczba kresek odpowiada liczbie liter brakującego wyrazu. 1. He was very d injured in the accident so he had to go to hospital. 2. Almost every year people bathing

More information

Young Learners English

Young Learners English University of Cambridge ESOL Examinations Young Learners English Flyers Information for Candidates Information for candidates YLE Flyers Dear Parent Thank you for encouraging your child to learn English

More information

You can recruit and sponsor people with More credibility, More time, More Experience and more money than yourself.

You can recruit and sponsor people with More credibility, More time, More Experience and more money than yourself. HOW TO GENERATE FREE ENDLESS LEADS 6 Sources of People/Leads You can recruit and sponsor people with More credibility, More time, More Experience and more money than yourself. People is what we build our

More information

www.britishcouncil.org/learnenglish

www.britishcouncil.org/learnenglish Series 2 Episode 8: Happy New Year Introduction This support pack accompanies: This support pack contains the following materials: Before you listen Comprehension Task Grammar Task Vocabulary Task Audio

More information

DW Radio Learning by Ear Computers and the Internet Programme 6 Richard Lough Konstanze von Kotze

DW Radio Learning by Ear Computers and the Internet Programme 6 Richard Lough Konstanze von Kotze LBE Computers and the Internet Programme 6 Author: Richard Lough, Konstanze von Kotze Editor: Maja Dreyer Characters: Beatrice (teenaged girl), John (teenaged boy), Computer (Computer voice), Internet

More information

Telephone conversation between President Kennedy and Governor Ross Barnett September 29, 1962, 2:00 P.M.

Telephone conversation between President Kennedy and Governor Ross Barnett September 29, 1962, 2:00 P.M. Telephone conversation between President Kennedy and Governor Ross Barnett September 29, 1962, 2:00 P.M. President Kennedy: Hello? Hello, Governor? Governor Barnett: All right. Yes. JFK: How are you? RB:

More information

Jahrgangsstufentest ENGLISCH. an bayerischen Realschulen. Termin: Mittwoch, 2. Oktober 2013. Bearbeitungszeit: 45 Minuten.

Jahrgangsstufentest ENGLISCH. an bayerischen Realschulen. Termin: Mittwoch, 2. Oktober 2013. Bearbeitungszeit: 45 Minuten. Jahrgangsstufentest ENGLISH an bayerischen Realschulen Termin: Mittwoch, 2. Oktober 2013 Bearbeitungszeit: 45 Minuten Name: Klasse: 7 Punkte: / 60 Note: PART I: Listening TASK 1 You will hear five short

More information

ENGLISH FILE. New. Level Tests. Grammar, vocabulary

ENGLISH FILE. New. Level Tests. Grammar, vocabulary Grammar, vocabulary New ENGLISH FILE Level Tests This Test Booklet contains: Level Tests, in A and B versions, for New English File Elementary, New English File Pre-Intermediate, and English File Intermediate

More information

[ INTRODUCTION ] A lot has changed since 1992, except for everything that hasn t. We come from a place you ve probably never heard of.

[ INTRODUCTION ] A lot has changed since 1992, except for everything that hasn t. We come from a place you ve probably never heard of. [ INTRODUCTION ] A businessman goes to see about a girl. They fall in love. They get married. The girl doesn t want to leave her family. He plants his roots and starts a business. Together they raise three

More information

That spring, the sun shone every day. I was lonely at first in

That spring, the sun shone every day. I was lonely at first in 1 Tom and Daisy That spring, the sun shone every day. I was lonely at first in the East. But I felt that this was the real beginning of my life. I walked in the fresh air. I bought books. I worked hard.

More information

December 1 2010 Breakout session. Mike Zimmerman CIO and Exc Director of Macomb Community College

December 1 2010 Breakout session. Mike Zimmerman CIO and Exc Director of Macomb Community College December 1 2010 Breakout session. Mike Zimmerman CIO and Exc Director of Macomb Community College 1 LofquistJ@macomb.edu KohlM@macomb.edu 2 Thank you Mike. Hello everyone, what a great turn out. I very

More information

From Installing Satellites To Internet Marketing Consultant In 3.5 Weeks

From Installing Satellites To Internet Marketing Consultant In 3.5 Weeks From Installing Satellites To Internet Marketing Consultant In 3.5 Weeks Kyle Tully Interviews Consulting Tycoon Student Rob Rawlings www.consultingtycoon.com I ve got Rob here on the line. Rob is one

More information

Leonard James is a homeless man. For him, life is always hard.

Leonard James is a homeless man. For him, life is always hard. ReadTheory.Org 2010 EnglishForEveryone.Org 2008 Name Date One Hundred Dollars Reading Comprehension Short Stories Directions: Read the story. Then answer the questions below. Leonard James is a homeless

More information

XI POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO luty 2014

XI POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO luty 2014 Ilość punktów:.../ 60 Imię i nazwisko:... Szkoła / Klasa:... XI POWIATOWY KONKURS JĘZYKA ANGIELSKIEGO luty 2014 A. Wybierz prawidłową formę. 1 Although she has a car, she... to work. A is walking B walking

More information

Can you spell these words?

Can you spell these words? a an as at am man if in is it sit tip pips on off of men peg pen can dad had back and big him his not got dot up mum but put us run I the to do into no go so 1 the this that then them will with went win

More information

A lot has changed since 1992, except for everything that hasn t. We come from a place you ve probably never heard of.

A lot has changed since 1992, except for everything that hasn t. We come from a place you ve probably never heard of. THE MANIFESTO [ INTRODUCTION ] A businessman goes to see about a girl. They fall in love. They get married. The girl doesn t want to leave her family. He plants his roots and starts a business. Together

More information

TRANSCRIPT An Interview with Jeanette C. Rudy. Video clip: I Collect Duck Stamps!

TRANSCRIPT An Interview with Jeanette C. Rudy. Video clip: I Collect Duck Stamps! TRANSCRIPT An Interview with Jeanette C. Rudy Video clip: I Collect Duck Stamps! 00:00: I joined the Philatelic Society. And then they said, Well what are you collecting? Of course I wasn t collecting

More information

THERE IS ONE DAY THAT IS OURS. THERE IS ONE

THERE IS ONE DAY THAT IS OURS. THERE IS ONE p T w o T h a n k s g i v i n g D a y G e n t l e m e n THERE IS ONE DAY THAT IS OURS. THERE IS ONE day when all Americans go back to the old home and eat a big dinner. Bless the day. The President gives

More information

TEST JĘZYKOWY do Projektu nr WND-POKL.09.06.02-14-342/14 pt.: Mazowiecka akademia języka angielskiego

TEST JĘZYKOWY do Projektu nr WND-POKL.09.06.02-14-342/14 pt.: Mazowiecka akademia języka angielskiego TEST JĘZYKOWY do Projektu nr WND-POKL.09.06.02-14-342/14 pt.: Mazowiecka akademia języka angielskiego Właściwą odpowiedź proszę zaznaczyć X lub podkreślić. 1. Warsaw... the capital of Poland. are is will

More information

Listening. Test name: L1U8test. Making plans. Listen. Then complete the sentences.

Listening. Test name: L1U8test. Making plans. Listen. Then complete the sentences. Test name: L1U8test Listening Making plans Listen. Then complete the sentences. 1. In this phone call,. a. Mike is talking to Gary b. Mike is leaving a message for Gary c. Gary is leaving a message for

More information

The Money Jars Activity Lesson Use with Camp Millionaire and The Money Game

The Money Jars Activity Lesson Use with Camp Millionaire and The Money Game Page numbers to refer to: Camp Millionaire Financial Freedom Playbook - Page 19 Costumes/Props needed: Six Money Jars labeled with the following labels: Living Jar, Freedom Jar, Savings Jar, Education

More information

Would you like to play tennis with me after school, Peter? I can t, Jane. I have to go straight home. How about tomorrow, then?

Would you like to play tennis with me after school, Peter? I can t, Jane. I have to go straight home. How about tomorrow, then? 2 2 1 3 1 1 1 Would you like to play tennis with me after school, Peter? I can t, Jane. I have to go straight home. How about tomorrow, then? 1 We can go today after school. 2 I don t have time today.

More information

DIDAKIS- ENGLISH ASSESSMENT TEST

DIDAKIS- ENGLISH ASSESSMENT TEST 1. Where you from? a) is b) are c) am d) have 2. This is my friend. name is Peter. a) Her b) Our c) Yours d) His 3. Mike is. a) A friend of mine b) A my friend c) Friend my d) Mine friend 4. My brother

More information

TALLER No 1 INGLES 4

TALLER No 1 INGLES 4 TALLER No 1 INGLES 4 CHAPTER 10 TOO MUCH TOO MANY too many people, classes, books too much money, work, wine A. Fill in the blanks with too much or too many. 1. Don t drink too much vodka! 2. There were

More information

READER 5: Mr. Zinger didn t even notice. He was too busy thinking. Biff! The ball knocked Mr. Zinger s hat off his head.

READER 5: Mr. Zinger didn t even notice. He was too busy thinking. Biff! The ball knocked Mr. Zinger s hat off his head. Mr. Zinger s Hat Written by Cary Fagan Illustrated by Dusan Petricic READER 1: Every day after school, Leo took his ball into the courtyard. He threw the ball high into the air. It would hit the brick

More information

THE STORY OF TRACY BEAKER BACK AND BAD by Mary Morris

THE STORY OF TRACY BEAKER BACK AND BAD by Mary Morris THE STORY OF TRACY BEAKER BACK AND BAD by Mary Morris Where s the butter? Right under your nose. Not in the puddle! Hey, hey, hey! That s not for lunch! Fine time to be defrosting the freezer! You told

More information

ZALICZENIE ZESTAWU 1 DO DNIA 15 STYCZNIA 2015 r.

ZALICZENIE ZESTAWU 1 DO DNIA 15 STYCZNIA 2015 r. ZALICZENIE ZESTAWU 1 DO DNIA 15 STYCZNIA 2015 r. CZŁOWIEK Module 1 Zadanie 1 Wpisz podane słowa: single, talkative, attractive, chatting, embarrassed. Dwa nie pasują. 1 Kerri s got green eyes and brown

More information

ACT ONE. (The phone rings. He answers.)

ACT ONE. (The phone rings. He answers.) YAKUP ALMELEK ACT ONE The action unfolds in the suite of a five-star hotel. There may or may not be a door between the two connecting rooms. There should be be a desk, a computer, a fax and a photocopier

More information

Colouring book of Poland - legends and historical facts

Colouring book of Poland - legends and historical facts Colouring book of Poland - legends and historical facts This booklet has been created by teachers and students from Primary School nr 112 in Warsaw during the Erasmus+ project: Maths is everywhere mathematical

More information

7 Secrets To Websites That Sell. By Alex Nelson

7 Secrets To Websites That Sell. By Alex Nelson 7 Secrets To Websites That Sell By Alex Nelson Website Secret #1 Create a Direct Response Website Did you know there are two different types of websites? It s true. There are branding websites and there

More information

The Perfect Birthday Present1 by Kelly Hashway

The Perfect Birthday Present1 by Kelly Hashway Name: Toby stared in awe at the commercial for the new Super Robotoman. It was half man, half machine and could transform into an airplane, a submarine, and a racecar. It could fly, swim underwater, and

More information

II ETAP III MIĘDZYSZKOLNEJ OLIMPIADY Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO

II ETAP III MIĘDZYSZKOLNEJ OLIMPIADY Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO Kraków 27 kwiecień 2007 SZKOŁA JĘZYKÓW OBCYCH II ETAP III MIĘDZYSZKOLNEJ OLIMPIADY Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO UCZEŃ :.. SZKOŁA: SUMA PUNKTÓW: / 100 1. WSTAW CZASOWNIKI Z NAWIASÓW WE WŁAŚCIWEJ FORMIE CZASU PRESENT

More information

Our Learning Story. Rainbows, Booby Traps and Leprechauns!

Our Learning Story. Rainbows, Booby Traps and Leprechauns! The Story/Noticing Our Learning Story Rainbows, Booby Traps and Leprechauns! Tots Preschool Roseberry Hill, Newbridge Key Workers Sinead Carroll and Melissa McEvoy We had all been singing songs leading

More information

Skill # 3: Ice Breakers: Rejection Free Approaching

Skill # 3: Ice Breakers: Rejection Free Approaching Based on the Tom Big Al Schreiter training: January 2009 Skill # 3: Ice Breakers: Rejection Free Approaching One basic skill everyone needs in this business is to introduce your business to new people,

More information

Public Legal Education and Information Service of New Brunswick. Activity Book

Public Legal Education and Information Service of New Brunswick. Activity Book Public Legal Education and Information Service of New Brunswick Activity Book This Activity Book is published by: Public Legal Education and Information Service of New Brunswick P.O. Box 6000 Fredericton,

More information

Parallel Tests. David Newbold

Parallel Tests. David Newbold Parallel Tests David Newbold 2 Unit 1 Test A Uzupełnij wyrazy. Listening 11 Posłuchaj i uzupełnij kwestionariusz Helen. OXFORD SPORTS CLUB ma i l Libby s e lib@ausmail.com address is 1 In London, Libby

More information

Trouble at Recess STUTTERING FOUNDATION THE PUBLICATION NO. 0034

Trouble at Recess STUTTERING FOUNDATION THE PUBLICATION NO. 0034 Trouble at Recess THE STUTTERING FOUNDATION PUBLICATION NO. 0034 Did you know... 1 2 3 Over 3 million people in the U. S. stutter. There are 3 or 4 boys who stutter for every girl who does. People who

More information

Dear Expectant Mother,

Dear Expectant Mother, Dear Expectant Mother, We are Lisa and DJ and we ve been married for a very happy twelve years. Having a child is something that we have always dreamed of. Like most people, we assumed it would come naturally

More information

Public Relations in the Education market

Public Relations in the Education market Public Relations in the Education market The essence of PR is a clash of wants and desires. PR involves telling journalists, producers and editors about your product or service in a way that results in

More information

Jahresabschlusstest 1

Jahresabschlusstest 1 Jahresabschlusstest 1 Let s simply continue Please fill in the gaps with either the simple present or the present continuous forms of the verb in brackets. 1. Samantha usually (drink) a cup of coffee in

More information

Tales of Hans Christian Andersen

Tales of Hans Christian Andersen Tales of Hans Christian Andersen THE EMPEROR S NEW CLOTHES Adapted by Rob John A long time ago there was an Emperor who loved new clothes. He spent his whole life searching for new things to wear. He didn

More information

Nombre: SIMPLE PRESENT AFFIRMATIVE. Subjet + verb (3 sing +s, or es) NEGATIVE. Subjet + do/does + not+ verb INTERROGATIVE. Do /Does + Subjet + verb?

Nombre: SIMPLE PRESENT AFFIRMATIVE. Subjet + verb (3 sing +s, or es) NEGATIVE. Subjet + do/does + not+ verb INTERROGATIVE. Do /Does + Subjet + verb? SIMPLE PRESENT Affirmative Negative Interrogative I play. You eat. He reads. She sleeps. It runs. We speak. You work. They study. I don t play. You don t eat. He doesn t read. She doesn t sleep. It doesn

More information

XVIII MIĘDZYSZKOLNA LIGA PRZEDMIOTOWA JĘZYK ANGIELSKI KLASA VI 2011/2012

XVIII MIĘDZYSZKOLNA LIGA PRZEDMIOTOWA JĘZYK ANGIELSKI KLASA VI 2011/2012 XVIII MIĘDZYSZKOLNA LIGA PRZEDMIOTOWA JĘZYK ANGIELSKI KLASA VI 2011/2012 NAME: SCHOOL: POINTS: Grammar /27 Communication /27 Vocabulary /27 Writing /10 Total /91 GRAMMAR I. Uzupełnij rozmowę wstawiając

More information

Connectedness and the Emotional Bank Account

Connectedness and the Emotional Bank Account Connectedness and the Emotional Bank Account Directions This is a self-guided activity that can be completed by parents, teens or both. It contains five parts and should take about 45 minutes to complete.

More information

Vocabulary Breaking the rules

Vocabulary Breaking the rules Is It A Crime? Grammar Vocabulary Speaking Writing Past continuous; Past simple and Past continuous Breaking the rules; Prepositions of movement Showing interest 1 2 A short story Vocabulary Breaking the

More information

Travel letter from student exchange

Travel letter from student exchange Travel letter from student exchange Student exchange in Bangkok, Thailand Name: Camilla Sørensen E-mail: Camilla_1227@hotmail.com Phone number: Who did you travel with, if any: We were 8 nurse students

More information

Occupational Therapy News London

Occupational Therapy News London Theresa Schüller s Blog Newsletter Date Volume 1, Issue 1 Occupational Therapy News London ARRIVAL JAN 18TH 2015 Hello everybody yesterday I arrived at my flat near London. I m glad that my boyfriend found

More information

Girl Meets Boy. And suddenly there he was, this tall, quiet boy in a blue and white shirt... I'll always remember the first time I saw him.

Girl Meets Boy. And suddenly there he was, this tall, quiet boy in a blue and white shirt... I'll always remember the first time I saw him. Girl Meets Boy And suddenly there he was, this tall, quiet boy in a blue and white shirt... I'll always remember the first time I saw him. Donna is on a boat. She is going to Spain with her family for

More information